Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Πάρε θέση στην σειρά j και θα είσαι μια χαρά.σκεφτομαι μεχρι να κανω ταξιδακι σαλονικα να το δω στην imax που εχουν. Αν και δεν εχω καταλαβει αν ειναι μεγαλυτερη απο την vmax του village στην αθηνα
Πάρε θέση στην σειρά j και θα είσαι μια χαρά.σκεφτομαι μεχρι να κανω ταξιδακι σαλονικα να το δω στην imax που εχουν. Αν και δεν εχω καταλαβει αν ειναι μεγαλυτερη απο την vmax του village στην αθηνα
εχεις δει και τις δυο αιθουσες που αναφερω; αξιζει λες το ταξιδι για να ερθω σε εσας;Πάρε θέση στην σειρά j και θα είσαι μια χαρά.
Στην vmax στην Θεσσαλονίκη έχω να πάω πολλά χρόνια.εχεις δει και τις δυο αιθουσες που αναφερω; αξιζει λες το ταξιδι για να ερθω σε εσας;
Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας είναι σε 2:39.Η imax στο cineplexx στο τελευταίο mission impossible είχε κάδρο 2.35:1 ,γνωρίζει κανείς γιατί;
To Tenet γενικά νομίζω ότι ήταν η χειρότερη δουλειά του ως τώρα. Όχι τόσο λόγω του weird σεναρίου, αλλά του ότι ήταν λες και επίτηδες δεν ήθελε τον θεατή να συμμετάσχει σ'αυτό, λες και ήταν επιτηδευμένα πολύπλοκο. Ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοια λογική.
Το Dunkirk ναι, ήταν ντοκιμαντέρ, αλλά ήταν τόσο καλοφτιαγμένο που το ξανάβλεπα καπάκι απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο.
Τώρα, αν πω ότι κατάλαβα τι είπες θα πω ψέματα και δεν το θέλω.Ηταν καλοφτιαγμενο, ναι... Ευχαριστουμε τους τεχνικους. Και εγω εκανα μια ελεγεια τοτε που βγηκε.
Αλλα δεν ηταν ακριβες. Ελειπε τελειως ενας μεγαλος πρωταγονιστης ο οποιος θυσιαστηκε για να γλυτωσουν οι Τομμυδες. Και δεν αναφερεται καν.
Δεν νομιζω οτι θα το δω. Αν και λατρευω τιον πρωταγονιστη, το θεμα με αφηνει ολογον αδιαφορο διοτι το γνωριζω ιστορικα.
Δεν είναι ταινία για να περάσεις καλά. Γι αυτό υπάρχει το ΜΙ7.εκλεισα την Δευτερα στο σφαιρα
νομιζω μονο εκει μπορεις να το δεις
δεν διαβαζω κριτικες
ειμαι περιεργος
Κωστα .Ζ ...θα περασω καλα ?
δηλαδη εσυ περασες χαλια ?Δεν είναι ταινία για να περάσεις καλά. Γι αυτό υπάρχει το ΜΙ7.
Mission Impossible 7δηλαδη εσυ περασες χαλια ?
τι ειναι το Μ17 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.