Επειδη ομως εχει δωσει δειγματα αλα ονκιο σε οτι αφορα την αξιποπιστια, αν το μηχανακι χαλασει η αιμορραγια θα ειναι σχεδον ακατασχετη.
Το έγραψα και στο thread των Philips. Έμαθα ότι τα philips παρόλο που τα μανιουαλ γράφουν οτι δεν διαβάζουν NTFS με τα τελευταία firmware διαβάζουν κανινικότατα NTFS και τα χαμηλά μοντέλα. Αυτό το έμαθα μέσα απο τη Philips και δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Εάν κάποιος έχει τέτοιο player ας το δοκιμάσει και να μας πει.Α , ουτε αυτοι το εχουν λυσει ?
Κι εγω το ιδιο περιμενα στην Philips.
Τουλαχιστον εκει το κορυφαιο της σειρας τους εχει ανθρωπινη τιμη.
Εάν κάποιος έχει τέτοιο player ας το δοκιμάσει και να μας πει.
Περιμένω να έρθει το 9500 πως και πως. Αντε γιατι με το ζόρι κρατιέμαι να μην ορμήσω στο 390 της LG.
No complaints and certainly no issues in this department.BDP-83 sends Blu-ray images beautifully off the disc and is easily and i mean EASILY comparible to the high end players with Blu-ray pictures.Depth,detail,sharpness
εχω τους 300, blach hawk dawn αλλα δεν νομίζω πως υπάρχει μηχάνημα που μπορεί να σβήσει τον κόκκο ο οποίος οφείλεται στο φιλμ που χρησιμοποίησε ο σκηνοθέτης. Ετσι τουλάχιστον νομίζω
εχω τους 300, blach hawk dawn αλλα δεν νομίζω πως υπάρχει μηχάνημα που μπορεί να σβήσει τον κόκκο ο οποίος οφείλεται στο φιλμ που χρησιμοποίησε ο σκηνοθέτης. Ετσι τουλάχιστον νομίζω
Σωστά νομίζεις. Καλές θεάσεις σου εύχομαι.
εδω και 2 ημέρες είμαι και εγω κάτοχος που oppo 83 ολοκληρώνοντας την αναβάθμιση του home cinema μου. Είναι το τρίτο blu ray player που έχω μετά απο PS3, BD80 και οι εντυπώσεις μου είναι
- πολυ γρήγορο στη φόρτωση των δίσκων
- καταπληκτικό σαν cd
- παρα πολλές ρυθμίσεις για τους μερακλήδες του είδους και πολύ όμορφο μενού
- φοβερή συσκευασία και με δώρο 2 δισκάκια για calibration και ενα καλό hdmi
- ωραίο κομπιούτερ, φωτειζόμενο και με άμεση πρόσβαση σε πλήκτρα αλλαγής φορματ ηχου και υποτίτλων.
- επιλογή pure direct
- πολύ καλό σε dvd ( είδα μόνο τον Άρχοντα για λίγο )
Στα αρνητικά του
-κάποια κολλήματα σε καποιους δίσκους..............
.............είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρύνηση σχετικά με το oppo καθώς αρκετός κόσμος σκέφτεται την αγρά του και στο internet γενικότερα έχει στηθεί ενα πανηγύρι γύρω απο το μηχάνημα.
Kαι αν στο πει κανεις αυτο η τον δουλεψανε η δεν ξερει για τι πραγμα μιλαει.
eντελώς κρύο.
Δεν εχω Philips καρδια μου!!!
Περιμένω να έρθει το 9500 πως και πως. Αντε γιατι με το ζόρι κρατιέμαι να μην ορμήσω στο 390 της LG.
.
Mηπως εχει να κανει με το μπλοκαρισμα καποιας θυρας εξαερισμου ?
Ποτε αναμενεται το 9500 ξερει κανεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.