απο την στιγμή που βάζεις κάποιες δυνατότητες, ωφειλεις να της υποστηρίζεις σωστα. Το μόνο γέλιο πέφτει στο ότι ένα player των 650 που προσθέτει δυνατότητες mp δεν τις υποστήριζει σωστα και δεν κανει τα προβλεπόμενα που ένα mp των 70 μπορει και υποστηρίζει.Προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ bdmv, iso και ΒR δισκάκι.
Με μία κίνηση παίζει το oppo9x και τα τρία στην ίδια ποιότητα (στα μάτια μου).
Δεν Υπάρχει απολύτως Καμία διάφορα στην ποιοτητα εικονας μεταξύ των 3 φόρμα σε οποιοδηποτε μεσω και αν τα αναπαραγεις. Ειναι απλα 3 διαφορετικοι τρόποι αποθήκευσης.
Βέβαια παίζω από εξωτερικούς σκληρούς και όχι από δίκτυο... αλλά και αυτό με το δίκτυο θέλει συζήτηση γιατί πιθανόν να μη βολεύει όλους...ναι μπορει να μην βολευει όλους να στησεις σερβερ (το οποίο δεν απαιτεί Καμία ιδιαίτερη γνώση υπολογιστών) και να έχεις πρόσβαση σε όλες τις ταινίες σου απο ένα μέρος, άμεσα και γρήγορα.
Είναι πολλές φορές προτιμότερο, να τρεχεις με καλώδια και σκληρούς απο το ένα μέρος του σπιτιου στο άλλο. Sorry αλλα δεν Υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Οι εξωτερικοί δίσκοι είναι μια προσωρινή λύση που απαιτεί koppo.
Να επαναλάβω ότι τα oppo 9x δεν είναι media players, απλά τους την "έδωσε" στην oppo και είπαν κάτσε να βάλουμε και μερικές δυνατότητες αναπαραγωγής άυλων να γελάσουμε με τα πλαστικά κουτάκια και τα htpc...και το έκαναν... και το γέλιο έχει πάει σύννεφο.........
Όσοι έχουν και από τα δύο (οppo9x και mp ή htpc μπορούν να καταλάβουν.
Προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ bdmv, iso και ΒR δισκάκι.
Με μία κίνηση παίζει το oppo9x και τα τρία στην ίδια ποιότητα (στα μάτια μου).
Βέβαια παίζω από εξωτερικούς σκληρούς και όχι από δίκτυο... αλλά και αυτό με το δίκτυο θέλει συζήτηση γιατί πιθανόν να μη βολεύει όλους...
Να επαναλάβω ότι τα oppo 9x δεν είναι media players, απλά τους την "έδωσε" στην oppo και είπαν κάτσε να βάλουμε και μερικές δυνατότητες αναπαραγωγής άυλων να γελάσουμε με τα πλαστικά κουτάκια και τα htpc...και το έκαναν... και το γέλιο έχει πάει σύννεφο.........
Όσοι έχουν και από τα δύο (οppo9x και mp ή htpc μπορούν να καταλάβουν.
απο την στιγμή που βάζεις κάποιες δυνατότητες, ωφειλεις να της υποστηρίζεις σωστα. Το μόνο γέλιο πέφτει στο ότι ένα player των 650 που προσθέτει δυνατότητες mp δεν τις υποστήριζει σωστα και δεν κανει τα προβλεπόμενα που ένα mp των 70 μπορει και υποστηρίζει.
Όντως.. Πολύ γέλιο, τη στιγμή που αναμένεται firmware που θα.. μειώσει αντί να αυξήσει τις δυνατότητες των Oppo.
Πολύ γέλιο, ειδικά αν μόλις πριν λίγο καιρό τα έχεις ακουμπήσει (αρκετά χοντρά μάλιστα..) για να το αγοράσεις πιστεύοντας ότι έχει κάποιες συγκεκριμένες δυνατότητες.
Ειρήνη έχουμε Χρήστο. Τουλάχιστον απο την μεριά μου υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για όλα τα παιδιά.
Κατα τα άλλα +3000 (μην σου πω και παραπάνω...), για όσα έγραψες για προσωπικές προτιμήσεις/απαιτήσεις/δυνατότητες/ανάγκες!
Things are simple.
Σου στέλνω κάτοψη του σπιτιού μου, μου λες πως θα γίνει η δουλειά με τα καλώδια (ασύρματο δεν θέλουμε) και το κόστος φυσικά.
Εμένα αυτή τη στιγμή 4 HDDs που χρειάζομαι για τα media στεγάζονται σε 2 εξ. θήκες με εξωτερική τροφοδοσία... κόστος=70Ε.
Αν με κάποιο τρόπο βρεις λύση να περάσει καλώδιο από το υπνοδωμάτιό μου στο καθιστικό χωρίς να γκρεμίσω και χωρίς να ξοδέψω πολύ περισσότερα να το ακούσω...
Θα σε παίρνω και τηλ όποτε παρουσιάζεται πρόβλημα βέβαια, καθώς και να μου το στήσεις... γιατί είμαι πιο άσχετος απο τους άσχετους (ειλικρινώς!)
Έως τότε ας αρκεστούμε στη διατύπωση ότι "το δίκτυο πιθανόν να μη βολεύει όλους"...
:ernaehrung004:
Για να στήσει κάποιος (οποιοσδήποτε) ένα 3D Full HD, 24p/HD Audio σύστημα, χρειάζεται 1 ώρα... (συμπεριλαμβανομένου την αγορά του player από το μαγαζί) και 650Ε.
Έχω παίξει πάνω από 250 αρχεία video και audio και δεν έπαιξε μόνο ένα (ούτε στο pc παίζει... δεν ξέρω γιατί...)
Τα πάντα όλα με μια συσκευή... πανέμορφη ... λογικών διαστάσεων... μη ενεργοβόρα... αθόρυβα...
ακούω...![]()
To θεμα δεν ειναι οι (μη) αναγκες πχ του Dalanik η καποιου μεμονωμενου χρηστη.
Η oppo καλως η κακως εδωσε στον αγοραστη καποιες δυνατοτητες αναπαραγωγης , και θελει να τις παρει πισω.Αυτο λεγεται ξεκαθαρα γυφτιά.Δικαιολογίες τύπου "δεν διαφημίσαμε ποτε αναπαραγωγή .iso" απλά ενισχύουν το μέγεθος της γυφτιάς.
Πόσο μάλλον οταν για το μηχανάκι αυτό εχει δωθεί σχεδόν premium ποσό.
ΥΓ @ Dalanik : Παντού μπαίνουν τα πάντα και σχετικά εύκολα κιόλας.Ψάξε το και δεν θα χάσεις.Δεν ξερεις τι ευκολία σου δινει ενα nas/server.Κάποτε πιστευα τα ιδια με εσενα.Τωρα εχω ενα server και ενα nas αυτο δεν θα αλλαξει ποτέ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.