Απάντηση: Re: OPPO BDP-93 BD Player
Rips & iso είτε από σκληρό συνδεδεμένο πάνω του, είτε από δίκτυο.
Δισκακια η rips απο δικτυο?
Rips & iso είτε από σκληρό συνδεδεμένο πάνω του, είτε από δίκτυο.
Δισκακια η rips απο δικτυο?
Το βουβάλι δεν θα το βρείς κάτω απο 500Ε... + 650 το oppo93 πάμε στα 1150Ε...
50E λιγότερα δηλαδή!
Το πoιο παίζει καλύτερα (οppo95/oppo93+βουβάλι) θα το διαπιστώσουμε σύντομα
<br>
Μιλώντας πάντα για δικάναλο βέβαια......
Επειδή το 95 είναι ακριβό (όχι για αυτά που προσφέρει, μην παρεξηγηθώ) πως θα σου φαινόταν η ιδέα να πάρω το 93 και να χρησιμοποιήσω για εξωτερικό DAC αργότερα το "βουβάλι"? Στο σύνολο γλιτώνεις γύρω στα 300ε. Το λέω επειδή ενώ στο κομμάτι της εικόνας είναι ίδια με το 93, στον ήχο υπάρχει διαφορά. Σε σχέση με το DAC του Pioneer (192 kHz/32-bit) πόσο περισσότερα θα πάρω με το Oppo 95 ή Oppo 93+"βουβάλι"? Ποιά λύση απο τις δύο είναι προτιμότερη? Παρακαλώ το σχόλιό σας. :ernaehrung004:
Κατάλαβα. Που σημαίνει οτι μιλάμε για το chip, τώρα το πότε θα μπεί σε καινούρια μοντέλα και πότε αυτά θα λανσαριστούν, άλλο θέμα..Χρήστο, συνέχεια θα βγαίνουν..αν περιμένω συνέχεια δε θα πάρω ποτέ. Απλά ρώτησα μήπως έχετε τίποτα καλό υπ'οψη σας το οποίο αναμένεται σύντομα και αξίζει η αναμονή. Και απ'οτι κατάλαβα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με βλέπω να το χτυπάω το Oppo λίαν συντόμως..άλλωστε στο media player κομμάτι είναι συμπαθητικό, καθαρό media player δε θα γίνει ποτέ. Εξάλλου εχω και το WD TV για τη "βρώμικη" δουλειά. Το ASUS το έχω δεί, δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι (όχι απο χαρακτηριστικά). Ίσως φταίει ο έρωτας για το oppo :earmuffs:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.