Και για τα δυο.
Εγώ πάντως, όσο καλό και να ήταν, δεν θα το αγόραζα. Και απ ότι γνωρίζω, η τιμή στας Ευρώπας, ορίζεται από την Oppo, δεν είναι δλδ. Ελληνική πατέντα.
.
το denon και κλείνοντας το off topic
έχει αναφερθεί εδώ
Ωραία.
Έχουμε λοιπόν ένα σούπερ ντούπερ πλέιερ, που στο Αμέρικα κάνει Χ και στας Ευρώπας 2Χ.
Εγώ πάντως, όσο καλό και να ήταν, δεν θα το αγόραζα. Και απ ότι γνωρίζω, η τιμή στας Ευρώπας, ορίζεται από την Oppo, δεν είναι δλδ. Ελληνική πατέντα.
Οπότε, ούτε καν θα έμπαινα σε διαδικασία αγοράς από Αμέρικα, μιας και θεωρώ ότι η μαμά εταιρεία μας περνάει για ουρακοτάγκους.
Ωραία.
Έχουμε λοιπόν ένα σούπερ ντούπερ πλέιερ, που στο Αμέρικα κάνει Χ και στας Ευρώπας 2Χ.
Οπότε, ούτε καν θα έμπαινα σε διαδικασία αγοράς από Αμέρικα, μιας και θεωρώ ότι η μαμά εταιρεία μας περνάει για ουρακοτάγκους.
Όντως είναι έλλειψη...
Πάντως στο 83 που έχω, δεν άκουσα διαφορές από την stereo σε σχέση με την front surround...
Έτσι κι αλλιώς όποιος δώσει 7 κατοστάρικα για το oppo 93, φαντάζομαι ότι δεν θα προβληματιστεί να πάρει και ένα καλό dac, αφού σαν transport ακούγεται ότι είναι ακόμα καλύτερο από το 83...
Επίσης υπάρχει φήμη ότι δεν θα κυκλοφορήσει SE έκδοση του 93...
Το αντίστοιχο 83SE, θα κατασκευαστεί ως νέο μηχάνημα πιθανώς μέσα στο 2011...
Το μηχάνημα συνδυάζει παράδοση, ποιότητα και τρομακτικές ευκολίες, αυτό είναι το μυστικό...
Καθοριστικό για την ελληνική αγορά θα είναι το θέμα συμβατότητας media files αλλά και των Ελληνικών υποτίτλων...
Η αίσθησή μου είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ακόμα ένα giant killer από την oppo...
Προσωπικά σκέφτομαι σοβαρά τράμπα 83 - 93, αλλά θα περιμένω τα Review...
Το θέμα είναι αν αξίζει - εξαιρουμένου του 3D - η τράμπα.
Κατά τα λοιπά πόση διαφορά έχει από το 83????
Είμαι κάτοχος του 83 και είναι εκπληκτικό μηχάνημα.Θα πρέπει κάποιος να δει την ευκολία με την οποία δέχεται ότι δισκάκι του βάλεις και μετά να πάει σε άλλη μάρκα για να εκτιμήσει την Oppo.Kαι αυτό είναι ένα από τα απλά πράγματα (πού σε πολύ λίγες συσκευές είναι απλά) που σε κερδίζουν σε αυτό το χαρισματικό μηχανάκι
Ας πάμε στην τιμή επειδή αυτή η γκρίνια κρατάει καιρό.Έδωσα κάτι πάνω από τα 700 ευρώ και πήρα μία συσκευή region free.Έχετε δοκιμάσει να κάνετε ένα blu ray region free να δείτε το κόστος; Πρόσφατα έκανα ένα πανασόνικ bd 60 και ενώ το μηχάνημα έκανε 145 ευρώ , η μετατροπή έκανε 170.
Έχω και το <θρυλικό> 300.Δεν μου δίνει την αίσθηση του Oppo και έχει θεματάκια με τον ήχο απο το δεύτερο Hdmi (drops - και μόνο ο πυρήνας περνάει στον ενισχυτή).
το 93 δεν το ξέρω καθόλου , αλλά αν βγάλει πλακέτα region free το αγόρασα ήδη.Και δεν γνωρίζω καθόλου τον αντιπρόσωπο
Τα λεει όντως καπως μπλεγμένα στις οδηγίες αλλά νομίζω τελικά ότι το είχα δοκιμάσει και περνάει μια χαρα full hd ηχο bitstream. Θα το ξανατσεκάρω πάντως.Έχω και το <θρυλικό> 300.Δεν μου δίνει την αίσθηση του Oppo και έχει θεματάκια με τον ήχο απο το δεύτερο Hdmi (drops - και μόνο ο πυρήνας περνάει στον ενισχυτή).
Αυτό που για μένα είναι ξεκάθαρο είναι ότι το αμερικάνικο Οppo93 δεν παίζει EU δισκάκια άρα είναι άλλο μηχανάκι... άχρηστο για οποιονδήποτε μη αγγλόφωνο... Δεν μπορεί λοιπόν, πρακτικά, να συγκριθεί με το 93-EU!
Το ότι το ένα είναι Region A και το άλλο Region B δεν σημαίνει ότι είναι διαφορετικά μηχανήματα. Απλά περιέχουν διαφορετικό license key. Σαφώς και το κόστος παραγωγής τους είναι το ίδιο και είναι άμεσα συγκρίσιμα.
Η γκρίνια για την τιμή αφορά την αδικαιολόγητη υπερτιμολόγηση σε σχέση με την Αμερική. Υπάρχουν αιτίες, τις έχω αναφέρει και εδώ και στο ΑVSite, όποιος θέλει τις συμμερίζεται, όποιος άλλος όχι... Σεβαστές και οι δύο απόψεις από εμένα.
Αυτό που για μένα είναι ξεκάθαρο είναι ότι το αμερικάνικο Οppo93 δεν παίζει EU δισκάκια άρα είναι άλλο μηχανάκι... άχρηστο για οποιονδήποτε μη αγγλόφωνο... Δεν μπορεί λοιπόν, πρακτικά, να συγκριθεί με το 93-EU!
Ως τέτοιο το χαρακτήρισα, πιθανό, value for money + giand killer... και φυσικά δεν έχω αλλάξει γνώμη...
Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει νόημα να τις συγκρίνουμε σε αυτή τη βάση, επειδή είναι η ίδια συσκευή, η οποία απλά πωλείται στην Ευρώπη σε σχεδόν διπλάσια τιμή από την Αμερική.
Αυτό απλά δεν δικαιολογείται..
Το ότι η Αμερικανική έκδοσή της είναι σχεδόν άχρηστη στην Ευρώπη (και τούμπαλιν φυσικά..) είναι δεδομένο, αλλά αδιάφορο, εκτός αν κάποιος σκοπεύει να φέρει μια από την Αμερική. :smile:
Αν όχι τι ακριβώς συζητάμε? Ότι η Oppo-EU πάει για αρπαχτή? Να απορίψουμε λοιπόν τις πιθανές αιτίες υπερτιμολόγησης... μαζί σου! Και μένα δεν μου περισσεύουν 300Ε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.