OPPO BDP-95 ή THETA COMPLI BLUE

Ο oppo εφτασε !!!!!!!!!! Συνδεση γρηγορα με hdmi στον primare και ??????????? μενεις "αφωνος". !!!!!!!!!! "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ" !!!!!!!!!!!
Πρεπει να δωσεις παρα, μα παρα πολλα λεφτα ακομα, για να ακουσεις λιγο καλυτερα.
Σας αφηνω να ακουσω και θα ειμαι σε επαφη..........

Ο oppo εφτασε !!!!!!!!!! μενεις "αφωνος". !!!!!!!!!! "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ" !!!!!!!!!!!

Βαριόμουνα να μετρήσω τα θαυμαστικά!
...τι να πει κανείς... φτού σου φτού σου... να μη σε ματιάσουμε!!!

Ευτυχία... :worshippy:

Και η απόδειξη... Στόχος επετεύχθη... :nurse:

Καλορίζικο, Καλοάκουστο και Καλοθέατο εύχομαι τα καλύτερα...

ps. τον άλλο μήνα περιμένουμε προσκλήσεις... να πάρουμε μια ιδέα από τη "φωτίτσα" που έχεις ανάψει... :campfire:

Λοιπον...... εχουμε και λεμε :
Στο video δεν ειδα μεγαλη διαφορα στην tv 55", θεωρω ομως πως αν ειχα progector η διαφορα θα ηταν αισθητη.
Στο audio τωρα, με dac τον primare και το υπολοιπο setup ιδιο στο σπιτι μεχρι τωρα εχουν παιξει τα εξης μηχανηματα : micromega cd 30, lexicon bd 30, Ayon Audio CD-1, Chord CD One.... Συμπερασμα ????
ΤΑ ΠΑΤΑΕΙ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!
(σημειωνω οτι ολα τα μηχανηματα επαιζαν και με καλα καλωδια ρευματος nordost και dh labs, ενω τον oppo τον εχω ακομα με τα καλωδια τα δικα του)
Τωρα σαν dac τον oppo δεν τον εχω ακουσει ακομα, διοτι δεν εχω τα xlr και ειμαι στην διαδικασια να επιλεξω τι θα παρω.
Αυτα για αρχη και επεται συνεχεια και στο forum αλλα και ????????
στο σπιτι.

εχω μια ερωτηση, σε ενα τετοιο μηχανημα που ολοι λένε οτι τα πατάει ολα τα player το decoding του ηχου το κανεις εκεί η στον ενισχυτη?
μαλλον το πρωτο, ετσι?
ενα απο τα πολυ δυνατά τους σημεία ,αυτό που αναφέρονται ολοι σαν μέτρο συγκρισης είναι και το DVD Up-Conversion,
απο περιέργεια εχεις δοκιμάσει κανενα DVD ?

Πρωτα απ' ολα δεν ειπα "οτι τα πατάει ολα τα player γενικα ". Ειπα οτι παταει ολα τα συγκεκριμενα player που αναφερω.
Δευτερον αναφερω οτι το decoding του ηχου το κανει ο προενισχυτης ακομα (οπως και στα συγκεκριμενα player οταν τα ακουσα), μεχρι να αγορασω xlr για να το ακουσω ΑΒ.
Τωρα DVD Up-Conversion ειναι καλο.(οι περισσοτερες ταινειες που βλεπω ειναι full hd 1080p)