Δεν παιζει φιλε μου και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω.Εχω δει αρκετες ταινιες με εξωτερικους υποτιτλους αλλα αυτο δεν θελει να παιξει.Η μονη διαφορα που εχει αυτη η ταινια με τις αλλες ειναι οτι δεν εχει πουθενα το ριπ
υποτιτλους ουτε καν το μενου της ταινιας.
o.k.
Η πηγή είναι κοινή: Oppoστόλης!![]()
δεν έχει κανένα πρόβλημα , χρησιμοποιώ 4απλό tray της fantec και βλέπει όλους τους δίσκους κανονικά και πολύ γρήγορα.
Εγώ τώρα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις ακόμα σχετικά με το oppo:
1.Σχετικά με το Multi Region/Zone kit: Αν έχει εγκατασταθεί τότε το player μπορεί να παίξει τους
φυσικούς δίσκους Blu-ray όλων των περιοχών.Αν έχω ένα Blu-ray ISO ή Blu-ray folder και είναι
για παράδειγμα περιοχής Α θα μπορέσει να το παίξει με το Multi Region/Zone kit?
Δηλαδή το Multi Region/Zone kit είναι και για τα Blu-ray ISO και Blu-ray folder ή περιορίζεται μόνο
στα φυσικά δισκάκια Blu-ray?
2.Υπάρχει διαφορετικό Region free kit για τα DVD? Αν ναι,αντίστοιχα η χρήση του περιορίζεται μόνο
στα φυσικά DVD δισκάκια ή δουλεύει και σε DVD ISO άλλης περιοχής?
3.Γνωρίζει κάποιος να μας αναφέρει τι ακριβώς είναι αυτά τα Region free kit? Είναι κάποιο τσιπάκι
που εγκαθίσταται στο εσωτερικό του player ή κάποιου είδους επιπλέον software? Το region free
δηλαδή γίνεται με software ή hardware τρόπο?
4.Το Multi Region/Zone kit είναι απαραίτητο να γίνει στην αρχή ή μπορεί να εγκατασταθεί
οποτεδήποτε στο player?
Και μια ακόμα ερώτηση σχετική μεν αλλά έχει να κάνει με το γνωστό AnyDVD HD:
Προσωπικά στο AnyDVD HD στην καρτέλα "Ταινία Blu-ray" έχω τικαρισμένη την επιλογή:
"Ορισμός κωδικού περιοχής Blu-ray" καθώς και ακριβώς από κάτω την επιλογή "Αυτόματα"
Έτσι εντοπίζει αυτόματα τον κωδικό περιοχής του δίσκου Blu-ray τις περισσότερες φορές
εκτός από κάποιες που αποτυγχάνει ο αυτόματος εντοπισμός και μου ζητάει και ορίζω εγώ
τον κωδικό περιοχής του Blu-ray δίσκου.
Με τον παραπάνω τρόπο το αντίγραφο που προκύπτει είναι Region free?
Αν όχι τι επιλογές θα πρέπει να έχω τικαρισμένες στο AnyDVD HD ώστε το αντίγραφο του Blu-ray
δίσκου που θα κάνω να είναι Region Free? (Αν είναι δυνατόν να γίνει αυτό φυσικά!)
Ευχαριστώ και πάλι!
Υ.Γ.: Αν και δεν είναι εδώ το κατάλληλο σημείο για την τελευταία ερώτηση μου σχετικά
με το AnyDVD HD,επέλεξα να την κάνω εδώ μιας και σχετίζεται άμεσα με τις υπόλοιπες!
Για να των αναγνωρισει θα πρεπει να κανω restart το oppo ,δουλεψε και με esata τελικα
Δυστιχως και τρεπομε που το λεω ειμαι απο αυτους που ποτε δεν διαβαζουνε ποτε τα manuals.Το λεει ξεκαθαρα μεσα οτι πρεπει να ειναι κλειστη η συσκευη οταν συνδεουμε σκληρους....
Επιπλέον της παραπάνω ερώτησης σχετικά με τη μετακίνηση υποτίτλων στα oppo 93 και 95
θα ήθελα να κάνω ακόμα μια ερώτηση αναφορικά με το oppo 95:
Λοιπόν όπως έχουμε πει το oppo 95 φοράει δύο DAC SABRE32 Reference ES9018,ένα
για την πολυκάναλη αναλογική έξοδο 7.1 και άλλο ένα για τη στερεοφωνική έξοδο.
Οσον αφορά τη στερεοφωνική έξοδο βλέπω ότι το oppo 95 έχει 2 στερεοφωνικές εξόδους:
1.stereo audio out
2.XLR balanced stereo audio out
Το ερώτημα μου είναι:
Το ένα από τα δύο DAC για ποιά από τις παραπάνω δυο στερεοφωνικές εξόδους χρησιμοποιείται?
Για την stereo audio out ή για την XLR balanced stereo audio out ή μήπως διατίθεται και για τις
δύο ??
Επίσης δεδομένου ότι οι πολυκάναλοι ενισχυτές A/V (εκτός πανάκριβων μοντέλων) δεν έχουν balanced
εισόδους, για να αξιοποιήσει κάποιος την XLR balanced stereo audio out του oppo 95 τι θα πρέπει να έχει?
Αυτά τα ερωτήματα μαζί με το προηγούμενο σχετικά με τη δυνατότητα ή μη της μετακίνησης εξωτερικών
υποτίτλων .srt.Κάποιος κάτοχος που έχει δοκιμάσει υπάρχει??
Ευχαριστώ!
.....αφού το πρόβλημα με τους υπότιτλους είναι τόσο ενοχλητικό που προτιμώ να βλέπω ταινίες απο το WD TV Live.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.