Οπως γραψαμε, δεν υπαρχει κρικος στο συστημα μου που να παιζει τσιριχτα, το ΟΡΡΟ παιζει μονο τσιριχτα τιποτα αλλο. Το bs παιζει πολυ καλυτερα γενικα, το δοκιμασαμε και αυτο μαζι του. Δεν υπαρχει μαυρη μαγεια γιατι να μην μπορει να διαχειριστει το συστημα μου μονο το ΟΡΡΟ και να μπορει να διαχειριστει οτι αλλο εχει μπει πανω του και δεν ειναι και λιγα πραγματα! μαλλον το συστημα που νομιζετε οτι εχει διαφανεια και εκταση στα ψηλα, δεν την εχει, απλα θελει μερικες εκατονταδες Βαττ για να βγαλει αυτα που βγαζει συμπιεσμενα και ομορφωποιημενα (HI-FI), ενω το δικο μου βγαζει την ιδια ενταση με εκατονταδες mWatt και με μηδενικη παραμορφωση εννοειται.
Οταν ακουσεις το συστημα μου η παρομοιο θα καταλαβεις και τι εννοω με αυτα που γραφω.
Και οι 4 συμφωνησαμε οτι το ΟΡΡΟ ειναι ενας αδειος τενεκες, σωμα μηδεν, γαλακτωδες το χαρακτηρισε ο ενας, ο Ulf εφυγε τρεχοντας.
Μετα το ραδιο και το CD-player του Peter, το digital ακολουθουσε πολυ καλα σε πολλα σημεια.
Απο οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος που νομιζει οτι τσιριζει.
Πανο, τα γνωστα, το 7805 θα φυγει και θα μπει το τροφοδοτικο του Peter, θα ξεχωρστουν οι τασεις για τα περιφεριακα και θα γινουν αναλογικα γρηγορα τροφοδοτικα. Ξεχασα να ρωτησω τον Peter αν μπαινει το δικο του discrete buffer, το ηλιθιο μηχανακι δεν εχει ουτε καν balanced στο DAC, οπως ειχαν τα αρχαια DAC και το bs.