Oppo DV-980H Modding

Και ποια είναι η Live ακουστική μουσικη αυτή του στούντιο ή των μικροφώνων ή των ενισχυτικών των ηχείων και του χώρου που ακούμε στις συναυλίες! Δυστυχώς είναι πολύ λίγες οι φορές που έχω ακούσει φυσικά όργανα να παίζουν χωρίς ενισχυτές!...

παραξενο, εγω δεν εχω ακουσει ποτε μια συναυλια με ενισχυτη! Αλλα εμεις εδω εμαστε οπισθοδρομικοι νομιζω.
Placebo, εσυ ησουν με μια μασκα καραγκιοζη που ησουνα σπιτι μου?
Γραφεις για κατι 70/80% και υποψιαζομαι οτι εχεις ερθει και ακουσει το συστημα μου

Απάντηση: Re: Oppo DV-980H Modding

Φευγω, παω σε μια συναυλια αλλα με ενισχυτες αυτην την φορα, ψυχεδελικο ροκ στο χωριο σημερα το βραδυ!
http://www.debaser.se/kalender/malmo/
PS: λες να εγραψα ψεμματα αυτα με τους ενισχυτες?

Τελικά σε κονσέρτο θα πας, η σε ψυχεδελικό ροκ? Λίγο αναποφάσιστο σε βρίσκω...:flipout:

Απάντηση: Re: Oppo DV-980H Modding

Εγω μετα τα τελευταια παραδινομαι.Σπυρο αστο..

Αντί να "παραδίνεσαι" θα σου πρότεινα να ανοίξεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου, να πάψεις να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και να ακούσεις και μία άλλη άποψη.

placebo, πειραζει που αποκαλω ενα ψυχεδελικο ροκ κονσερτο ....... κονσερτο?
θελω και εγω καμμια συμβουλη, τι λες να πουλησω τα 15αρια και 30νταρια μου κα να αγορασω 6½ακια και 8αρακια! Γνωμες παρακαλω

Re: Απάντηση: Oppo DV-980H Modding

Τωρα τι θες να πουμε ποιος την εχει μακρυτερη?ευχαριστως, αλλα πιστεψε με δεν σε παιρνει....;)

Αν το χεις σίγουρο, ρίξε σύρμα να σπρώξουμε τα ρέστα μας.

:flipout:

Σαν του Πολυτεχνειου και ειδημονας που εισαι θα επρεπε να κρατεισαι στο θεμα.
Η ερωτηση ηταν γιατι να παω στα μικρουλια.
Εχω διαβασει αλλου στο φορουμ οτι τα καινουργια μεγαφωνα ειναι μελετημενα απο Νασες, υπολογιστες, με υλικα εξωτικα και γνωση που δεν τα ξερανε οι καυμενοι στην δεκαετια του 50/60. Αληθευει? Δωσε μου μια σωστη απαντηση τωρα χωρις να ανακατευεις το περιοδικο πλευμπου!

Δεν ξέρω φίλε μου, εγώ από ένα ταπεινό σύστημα ακούω, εσύ έχεις το σύστημα που τα πατάει όλα όπως συχνά ισχυρίζεσαι.

Εγώ είπα την άποψη μου για το live, πως το γυρίσατε πάλι σε σύγκριση συστημάτων δεν μπορώ να καταλάβω.

placebo, πειραζει που αποκαλω ενα ψυχεδελικο ροκ κονσερτο ....... κονσερτο?
θελω και εγω καμμια συμβουλη, τι λες να πουλησω τα 15αρια και 30νταρια μου κα να αγορασω 6½ακια και 8αρακια! Γνωμες παρακαλω

αν δεν εισαι ευχαριστημενος με την αποδοση τους προχωρα και πουλα τα...

Οταν γραφεις κατι θα πρεπει να μπορεις να το υποστηριζεις κιολας.
Εγω εχω γραψει κατα καιρους ετσι για το συστημα μου, μαζι με τα ψεγαδια του επισης.
Ποια εργα λαιβ με κλασσικη εχεις ακουσει? Χωρις ενισχυτες. Και ποσα.

αν δεν εισαι ευχαριστημενος με την αποδοση τους προχωρα και πουλα τα...

Μα ρωτά συγκεκριμένα. Να τα πουλήσει και να πάρει τι, και γιατί;

Πάλι πίσω στο ζωντανό.

Οποιος πιστεύει ότι έχει φτάσει το ζωντανό στο 10% ας σφραγίσει και τις χαραμάδες στο δωμάτιο και μη τολμίσει να πειράξει τίποτα.

ρε παιδια δεν ειναι τα παντα θεμα μεγεθους. Εαν ο χωρος σου ειναι μικρος δηλαδη δε μπορεις να ακουσεις με συμβατικο ηχειο με δυο 9αρια για παραδειγμα? Για αυτο ακριβως γραφω οτι εαν δε σου αρεσουν τοτε πουλα τα. Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την εμμονη οτι τα παντα εχουν να κανουν με το μεγεθος... Αφου παιζει μεγαλο ρολο και ο χωρος που προσπαθουμε να καλυψουμε...

Μα ρωτά συγκεκριμένα. Να τα πουλήσει και να πάρει τι, και γιατί;

εαν πουλησεις τα ηχεια σου λογικα πας να παρεις κατι καλυτερο. Εαν δε πιστευει οτι υπαρχει κατι καλυτερο (που δεν πιστευει) τοτε δεν εχει νοημα η ερωτηση.... Εμεις οι υπολοιποι τι να του απαντησουμε σε αυτη την ερωτηση?