Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus

Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

Oταν περασεις καινουριο software δυστηχως χρειαζεται να ξαναφτιαξεις τη λιστα καναλιων σου.Αυτη που ειχες δεν ειναι συμβατη πλεον.Channel editor δεν υπαρχει.Προβληματα υπαρχουν με τα biss και DCW keys.Αρχειο με keys για να φορτωθει απ το usb δεν υπαρχει.

στειλε μου σε πμ παρακαλω ποιο καταστημα το εχει

Το προβλημα ειναι οτι οι λιστες καναλιων δεν ειναι συμβατες με καθε νεο software που βγαινει οποτε ξεκινας καθε φορα απ την αρχη.

τελος παντον ας υπαρχει η λιστα για καθε ενδεχομενο εναναμονη νεο
firmware που θα λθσει το προβλημα

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν ο συγκεκριμένος Δεκτης διαβάζει την κάρτα της NOVA IRDETO χωρίς μοντούλα. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει?

καλως ηρθες φιλε
εχεις κανει ποτε αναβαθμιση στον δεκτη?
εαν θες επισις γραψε τα στοιχεια του λογισμικου του δεκτη που θα βρεις απο το μενu του δεκτη να δουμε τι λογισμικο φοραει αυτη τη στιγμη ο δεκτης

καλως ηρθες φιλε
εχεις κανει ποτε ανα βαθμιση στον δεκτη?
εαν θες επισις γραψε τα στοιχεια του λογισμικου του δεκτη που θα βρεις απο το μενu του δεκτη να δουμε τι λογισμικο φοραει αυτη τη στιγμη ο δεκτης

Γεια και απο εδώ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μόλις πέρασα με το avupdate το αρχείο που ανέβασες εσυ, Με τις οδηγίες του manual

η καρτα που εχεις ειναι παλια η ειναι καινουρια επισις εχεις δοκιμασει με μοντουλα να δεις αν παιζει

κατσε να σου ανεβασω μια αλλη αναβαθμιση να βαλεις

Παίζει με μοντούλα IRDETO ACCESS μπλε την καρτα nova ver 4. Αυτό που θέλω να μάθω είναι 1. Αν παίζει χωρις την μοντούλα και 2. Οποιοδήποτε tip του εν λόγω δέκτη. Για να λέει αυτός ότι έχει κρυφές χάρες κατι ξέρει και εγω σπαζοκεφαλιάζω :frown:.

αυτο μονο με αναβαθμιση θα το μαθουμε περιμενε να σου δοσω μια καινουρια να βαλεις και μετα ξαναεπανερχεσαι θα σου δοσω και αλλα αρχεια
επισις ο δεκτης σου ανοιγει και το art στις 7 μοιρες δυτικα δεν ξερω αν εχεις Moter στο πιατο για να το βλεπαμε κι αυτο

αυτο μονο με αναβαθμιση θα το μαθουμε περιμενε να σου δοσω μια καινουρια να βαλεις και μετα ξαναεπανερχεσαι θα σου δοσω και αλλα αρχεια
επισις ο δεκτης σου ανοιγει και το art στις 7 μοιρες δυτικα δεν ξερω αν εχεις Moter στο πιατο για να το βλεπαμε κι αυτο

Σ' ευχαριστώ πολύ. Οχι. Έχω το πιάτο που βάζει η NOVA. Αυτό το μικρό. που είναι για τα μπάζα. Σκέφτομαι να βάλω ένα κινούμενο αλλα μάλλον πρέπει να μάθω πολλά ακόμα. Και κάτι άλλο. Αυτη τη στιγμή το δέκτη τον έχω εδω στο pc για αναβάθμιση. Δεν είναι συνδεδεμένος με την κεραία.

ενταξει στην πορεια χε χε λοιπον δικιμασε κι αυτη ακομα

κανει για τον δεκτη

Yumaty-Globo.zip - 4.12MB

και να ειναι συνεδεμενος με την κερεα δεν πιραζει την καρτα βγαλε απο μεσα ομως να μην ειναι μεσα προσεχε το αυτο

Εκανα βλακεία. Ο δεκτης κόλλησε, του έκανα επανεκκινηση χωρίς να έχω βγάλει την rs-232 και ξαναπαίρνει το update... :FSGSFGS4: