Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus

Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

Προς το παρόν το μηχάνημα επανήλθε. Τώρα περιμένω να κατεβάσω τη multicas και βλέπουμε.... Παιδια ευχαριστώ πολύ ;)

τιποτα ευχαριστιση μας περιμενουμε με αγωνια να δουμε αν τελικα δουλεψει και η καρτα -bye- και φυσικα με ποια αναβαθμιση

Παιδιά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω. Απ' ότι φαινεται, ο δέκτης αναγνώρισε την κάρτα γιατι στο Conditional Access \Smart card έγραψε IRDETO. Εβαλα την κάρτα στο reader χωρίς μοντούλα. Ακόμα δεν έχω συνδέσει το μηχάνημα στην κεραία για να δώ και εικόνα αλλά είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω. Τα Tools ( toolbox) δεν άνοιξαν για να δώ τί είναι. Το rar λέει πως είναι χαλασμένο το αρχείο. Δεν ξέρω. Πάντως για πρώτη φορά που έκανα post στο forum αυτο, η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ευχαριστώ. Θα παραμείνω on line απλά θα λείψω για λίγο απο το pc και θα επιστρέψω.

thanks a lot !!!! Να 'στε καλα παίδες

Προς ενημέρωση συμφορουμιτών που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο δέκτη....

Τα αρχεία που χρησιμοποιήθηκαν για την αναβάθμιση ειναι τα εξής:

AVUpgrade_STi710X

STi7101_03000200_globo_fairy_ps_1.1.30_all

STi7101_03000200_globo_fairy_mcas_1.1.30_all

Μετά τη σύνδεση στην κεραια έχω να πω πως ο δεκτης λειτουργεί πλέον χωρίς μοντούλα. Απλά με την κάρτα μέσα στο reader.

Μπορειτε να μου πείτε κάποιο-α link για να κατεβάζω τα τελευταία updates?

εδω

http://www.ijachouf.com/sat/globo/STI7101/

απ οτι ξερω με καθε καινουριο software η λιστα καναλιων που εχεις δεν ειναι συμβατη .
Οταν εχεις χρονο γραψε μερικα πραγματα για τον δεκτη.
Κατι σαν παρουσιαση.
Η καρτα σου τι version ειναι ?

εδω

http://www.ijachouf.com/sat/globo/STI7101/

απ οτι ξερω με καθε καινουριο software η λιστα καναλιων που εχεις δεν ειναι συμβατη .
Οταν εχεις χρονο γραψε μερικα πραγματα για τον δεκτη.
Κατι σαν παρουσιαση.
Η καρτα σου τι version ειναι ?

eyxaristw gia to link.. version 4 einai h karta.. Oso gia ton opticum ti na grapsw otan den kserw ti na psaksw? Ap' oti fainetai einai ena kalo mhxanhma pou akoma den kserw ti dynatothtes exei... Opws eides shmera ksekinhsa na postarw ( akoma kai s' ayto newbie eimai ) kai einai o prwtos dekths apo to emporio pou xrhsimopoiw. Mexri twra eixa ton patatasat. Aytos agorasmenos konta ena mhna kai twra aksio8hka na ton egkatasthsw. Eimai asxeto sou lew... To mono pou mou arese htan to entypwsiako mayro design. Einai diktyakos, pairnei HDD kanei eggrafh, mporeis na allakseis kleidia alla egw den kserw na to kanw. exei connax embeded kai me to firmware ginetai ucas. Ayto pou den mporw na katalabw einai to rf modulator (optonal ) poios to exei? kai pws pernaei? prepei na to eixa paraggeilei prin ton agorasw? asta... 8emata dyskola gia enan grassadoro opws egw :)

Δεν εννοω πολυ τεχνικα θεματα.
Πως σου φαινεται το μενου,η εικονα,στο σκαναρισμα πως παει,προσθεση σε λιστες καναλιων,μετακινηση κτλ.
Τα πιο απλα.
Ρωτα ενα πραγμα τη φορα και πιστευω θα λυνετε το προβλημα σου.

Opticum 9500hd STi7101_03000200_globo_fairy_ps_2.0.00_flash.zip - 4.08MB

Με τις λίγες γνώσεις που έχω, νομίζω πως αυτό το firmware που ανέβασε ο φίλος teomad κάνει τα πάντα. Εγω τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα για όλα!!! Όποιος έχει OPTICUM 9xxx, έχω την εντύπωση πως μπορεί και πρέπει να το δοκιμάσει.

Δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο Thread, αλλα αν μπορούσε κάποιος να μου πεί μερικά πράγματα για τα κλειδιά... πως τα ανανεώνουμε στον OPTICUM 9500 ? Πού τα βρίσκω? Υπάρχουν έτοιμα αρχεία που ανανεώνονται?

Απάντηση: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

@gkathina
Με λίγη προσπάθεια θα βρεις τον τρόπο και μόνος σου, αλλά αν επιμένεις κάποιος θα σε βοηθήσει με pm..

Καλησπέρα mod...Μακάρι... απ το στόμα σου και στου θεού τ' αυτι.. Γιατί απο μόνος μου αποκλείεται να βρώ άκρη.... :smile:

απο το κρυφο menu του δεκτη μπορεις να τοποθετησεις τα κλειδια που θα βρισκεις απο διαφορα forum

Last edited by a moderator:

απο το κρυφο menu του δεκτη μπορεις να τοποθετησεις τα κλειδια που θα βρισκεις απο διαφορα forum

Καλημέρα φίλε μου.. Υπάρχουν firmwares εδω και κλειδια απ' οτι βλέπω εδω, αλλα ειδικά τα κλειδιά, δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν. π.χ. Τι μπορώ να πάρω από αυτά τα κλειδιά? Με τα firmwares κάτι έγινε με τη βοήθειά σας. Χρειάζομαι απαραιτήτως σεμινάρια απ' οτι φαίνεται γιατί έχω μείνει πολύ πίσω. :grandpa:

Αν δεν επιτρέπεται η βοήθεια απο εδώ παρακαλώ να μου στείλετε pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω στη βοήθειά σας

Αν δεν επιτρέπεται η βοήθεια απο εδώ παρακαλώ να μου στείλετε pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω στη βοήθειά σας

Όπως βλέπεις το forum με έχει προσβάλει αρκετές φορές μέχρι και Banned με έχει κάνει καθώς επίσης μου έχει σβήσει και καμιά 30αρια post
Εγώ φίλε σε Pm δεν γραφώ όχι σε εσένα αλλά σε κανέναν μονο στον αερα γραφω αλλα μαλλον θα σταματησει και αυτό θα δω
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Επίσης αν παίρνει cam ο δέκτης σου πάρε ένα Diablo βλέπεις το συγκεκριμένο είναι νόμιμο για το παρόν forum μέχρι τώρα τα κλειδιά εκεί δεν τα σβήνει το παλικάρι που κάνει κουμάντο
Ακόμα θα βρεις πολλά θέματα για Card sharing εντός της οικίας και αυτό είναι νόμιμο μην σε πειράξει και ας έχεις και μεζονέτα 350 τετραγωνικών
Επίσης θα βρεις και πολλά θέματα για programmers στα που ζωντανεύουν κάρτες όλα αυτά είναι μέσα στους κανόνες καλή διαμονή

Πάντα φιλικά

Επίσης θα βρεις πολλούς Moderators χωρίς ταμπέλα που πετάγονται κάποιες στιγμές επειδή εγώ και κάποιοι άλλοι προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε όπως πραγματικα ειανι να λύσεις τα προβλήματα που είχες με το δέκτη σου(σας)
Εγώ όταν ηρθα εδώ (αν και είχα γραφτεί από παλιά) δεν έβλεπα πάνω κάτω 5 άτομα
Τώρα το section ανέβηκε και διώχνει αυτούς που το ανέβασαν θαρείς και αυτό περίμενε να βρει Κανά δυο 3 μ----ς να το βοηθήσουν
Τα γραφόμενα μου αυτά φυσικά δεν αφορούν όλα τα παιδιά και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να ονομάσω κάποια άτομα γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου
Σε Pm παλιό sτον συντονιστή της κατηγορίας μετά από τον αποκλεισμό μου από to forum(μέχρι και banned έκαναν αυτόν που σε βοήθησε προχτές) ότι μέσα στο forum υπάρχουν θέματα όχι και τόσο αθωα και δεκτές με περίεργες δημοσιεύεις του είπα (γιατί την λες μονό σε εμένα όταν γράφω) η απάντηση ήταν (εδώ υπάρχει σοβαρός κόσμος περιοδικά και διαχειριστές μεγάλων forum και αλλά τέτοια που είναι για γέλια
Όπως βλέπεις μάλλον γίνετε κουβέντα με pm σε κάποια θέματα όμως εμένα δεν μου αρέσει αυτό γιατί θέλω όταν γράφω από αυτά τα λίγα που γνωρίζω να τα μάθουν και άλλα παιδιά που ίσως έχουν τον ίδιο δέκτη με εσένα
Αυτά και ελπιζω να με καταλαβεις

teomad, με αναγκάζεις να σου κάνω μια ερώτηση : σε άλλο Ελληνικό φόρουμ για δορυφορικά που είσαι μέλος, γιατί δεν βάζεις κλειδιά φόρα παρτίδα ???????

Γιατί το κάνεις εδώ αυτό και όπως λες κιόλας έχει μπαναριστεί ????

Μία ειλικρινή απάντηση ζητάω και όχι δικαιολογίες !!!!!

teomad, με αναγκάζεις να σου κάνω μια ερώτηση : σε άλλο Ελληνικό φόρουμ για δορυφορικά που είσαι μέλος, γιατί δεν βάζεις κλειδιά φόρα παρτίδα ???????

Γιατί το κάνεις εδώ αυτό και όπως λες κιόλας έχει μπαναριστεί ????

Μία ειλικρινή απάντηση ζητάω και όχι δικαιολογίες !!!!!

για ποιο forum λες?