Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus

Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

teomad, με αναγκάζεις να σου κάνω μια ερώτηση : σε άλλο Ελληνικό φόρουμ για δορυφορικά που είσαι μέλος, γιατί δεν βάζεις κλειδιά φόρα παρτίδα ???????

Γιατί το κάνεις εδώ αυτό και όπως λες κιόλας έχει μπαναριστεί ????

Μία ειλικρινή απάντηση ζητάω και όχι δικαιολογίες !!!!!

Λοιπόν άκουσε φίλε
Γράφω και σε Ελληνικά και σε ξένα forum όπως και πάρα πολλά παιδιά
Μάλιστα στο παρελθόν διετέλεσα και admin σε ένα forum το YUMATU .GR
Στο ερώτημα σου τώρα
1)στο sdtv έδιωξε ένα internatiko φίλο μου
2)η ενότητα yumatu είναι κλειδωμένη (αναβαθμισεις )
3)πολλες φορες έχει μπει συγκεκριμένος admin από εκεί και χτυπάει τα ποστ μου εδώ επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου
όμως δεν κρατάω κακία στα παιδία άμα είναι και εκεί θα ανεβάσω Κανά κλαδί αμa ζητήσει κανένα παιδί απελπισμένα όπως και διάφορα παιδιά έχουν κάνει

γενικά έχω μια άστατη ζωή στα forumε

αυτά πάνω στην ερώτηση σου

τώρα για το τέλος ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί βλέπω σε ενοχλούν τα κλαδιά πολύ και απαντησε μου με ειλικρινα με ενα ναι η ενα οχι και εσυ
ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει έναν tecview 2050fae
είναι αλήθεια ότι η συχνότητα 10930 27500 Η στις 13 μοίρες είναι ανοιχτή χωρίς συνδρομή όταν συνδεθει ο δεκτης στο ethernet

Δεν έχω ιδέα αν είναι ανοιχτή γιατί πλέον δεν έχω τον δέκτη, οπότε αν βρει κάποιον δέκτη ας κάνει τη δοκιμή....

όσο για τα υπόλοιπα, από τη στιγμή που έφαγες και μπαν για όλα αυτά δε βλέπω το λόγο να χαλιέσαι όταν σου λένε ότι δεν επιτρέπονται τα κλειδιά. Το avclub μπορεί να δεχθεί μήνυση για αυτό και αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε.

Την ιστορία σου την γνωρίζω, είμαι από αυτούς που διαβάζουν πολλά για το χόμπυ τους αλλά μιλάνε λίγο.... είναι θέμα χαρακτήρα.

Για τη βοήθεια προς άλλα μέλη, δόξα το Θεό έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να τη δίνουμε απλόχερα, απλά πολλές φορές δεν χρειάζεται να είναι φόρα παρτίδα. Για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα pm και τα τηλέφωνα....Αυτό λέμε όταν γράφουμε "υπάρχουν και τα pm".

Και για κερασάκι, δεν με ενοχλούν τα κλαδιά όπως το θέτεις, απλά προσπαθούμε σαν μέλη παρέα με τους mods να προστατέψουμε ένα χώρο που περνάμε κάποιες ώρες την εβδομάδα.....

Αυτά και πάμε χαλαρά...

Απάντηση: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

@teomad
Καταρχήν με όλες αυτές τις παρεμβάσεις έχουμε παρεκκλίνει από το θέμα του τίτλου, όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα.
Το συγκεκριμένο φόρουμ και δη η υποκατηγορία των δορυφορικών έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και φυσικά κάποιους κανόνες.
Ζητήθηκε κατ' επανάληψη από κάποιους συντάκτες μηνυμάτων στους οποπίους συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ, να αποφεύγεται η βήμα-βήμα καθοδήγηση για την παράνομη θέαση συνδρομητικών υπηρεσιών με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό θέλω να γίνει σεβαστό από οποιονδήποτε!
Απαγορεύεται ρητά η απευθείας παράθεση κλειδιών ή με λινκ σε σχετικές ιστοσελίδες. Και αυτό θέλω να γίνει σεβαστό.
Να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με οποιονδήποτε συμμετέχει στην κατηγορία, αλλά και στο φόρουμ εννοείται.
Να μην προσπαθούμε να επιβάλουμε πάντα τη γνώμη μας και να ξέρουμε πότε πρέπει να υποχωρούμε.
Συνολικά, να υπάρχει σεβασμός στο χώρο που μας φιλοξενεί, υπό την έννοια να τηρούνται τα παραπάνω, διότι η συμμετοχή είναι αρκετά μεγάλη και πρέπει να συνυπάρξουμε με άλλους χρήστες ακόμα και αν δεν συμφωνούμε πάντα μαζί τους.

Οτι αφορά το θέμα των προσβολών που αναφέρεις, αρκεί να ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα σου για να καταλάβεις ποιος προσβάλλει ποιον.
Τέλος, πολλές φορές η δημοκρατικότητα περισσεύει στην κατηγορία, διότι αν έγραφες τα παραπάνω κείμενα οπουδήποτε αλλού (σε άλλο φόρουμ) θα είχες φύγει..

Καλημέρα σε όλο το forum. Δεν θέλω να παραβιάσω τους κανόνες και να χαλασω την εύρυθμη λειτουργία του τόπου που με φιλοξενεί. Απλά προσπάθησα να ενημερωθώ περισσότερο για ένα αντικείμενο που δεν το κατέχω σχεδόν καθόλου. Ευχαριστώ όλους και ειδικά ακόμα μιά φορά, τους: theomad και John 78 για την πολύτιμη βοήθειά τους. Να 'στε καλά παιδιά.

Καλημέρα, κανείς δεν αρνήθηκε βοήθεια και καλά έκαναν τα παιδιά που σε βοήθησαν αλλά είναι προτιμότερο το pm για τους λόγους που ανέφερε παραπάνω ο AlexT...

Καλημέρα σε όλο το forum. Δεν θέλω να παραβιάσω τους κανόνες και να χαλασω την εύρυθμη λειτουργία του τόπου που με φιλοξενεί. Απλά προσπάθησα να ενημερωθώ περισσότερο για ένα αντικείμενο που δεν το κατέχω σχεδόν καθόλου. Ευχαριστώ όλους και ειδικά ακόμα μιά φορά, τους: theomad και John 78 για την πολύτιμη βοήθειά τους. Να 'στε καλά παιδιά.

Ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια

Υπάρχει κάποιος μαγαζάτορας εδώ μέσα και δεν το ξέρουμε ????? ευκαιρία να τον μάθουμε....

υ.γ. Αλέξη, σου χάρισαν tecview και δε μου το είπες βρε ?????? ντα.......:flipout:

Απάντηση: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

Διαγράφηκαν άσχετα μηνύματα με τόνο προσωπικής αντιπαράθεσης και προσβλητικού περιεχομένου.

Το Avclub είναι ανοιχτό σε όλους όσους έχουν διάθεση να μάθουν ή να προσφέρουν κάτι από τις γνώσεις τους, πάντα όμως σεβόμενοι το ύφος της κοινότητας και το χώρο που τους φιλοξενεί.

kalispera exo ena op9500 den blepi ton exoteriko disko usb freecom 80
se fat 32 kamia idea ?:FSGSFGS4:

καταρχην αμα θες γραφε Ελληνικα εκτος και εχεις Αγγλικο πληκτρολογιο ειναι και αυτο καμια φορα:operator:

για δοκιμασε με προγραμμα απο εδω να τον κανεις format επισις σε ntfs δεν το βλεπει?

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=44472

Last edited:

καταρχην αμα θες γραφε Ελληνικα εκτος και εχεις Αγγλικο πληκτρολογιο ειναι και αυτο καμια φορα:operator:

για δοκιμασε με προγραμμα απο εδω να τον κανεις format επισις σε ntfs δεν το βλεπει?

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=44472

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά φαίνεται ότι freeecom δεν είναι συμβατός
Ο δίσκος είναι HITACHI HTS541680J9SA00 δεν τον βλέπει και σε NTFS.
Ένας εύκολος τρόπος για format se fat32 είναι από cmd format /FS: FAT32 P:
Όπου P: το γράμμα του δίσκου.

Ερώτηση .:grandpa:
Μπορεί να αλλάξει το skin ? και πως γίνετε αυτό?:FSGSFGS4:

Καλησπέρα. Το AVUpgrade μπορεί να χρησιμοποιήσει την Ethernet για αναβάθμιση του Opticum 9500HD?

Γεια σας...
Πηρα κ εγω τον YAMATU HD κ ειναι ιδιος με τον Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus
Μπoρω να βαλω το soft που ειναι για τον Opticum 9500 HD ?

Aν θελετε μπορω να ανεβασω κ φωτο, τον εκανα "εγχειρηση" απο την πρωτη μερα...να δω τι εχει μεσα :)

Ευχαριστω

OK ! στο System...λεει

Model ID 7101_XBOX
Hardware Ver 7101
Software Ver 1.1.33
Loader Ver V1.3.04
Last Upate.. 16:25:25 Aug 3 2009

STB ID 03 00 01 00 : 00 01 ea
STB SN STi7101_YW-HD-STB-1.2

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αυτο που λεει για το

RF-Modulator (Optional)
PLL type: CH21~69 for the Demodulation
TV Standard: PAL BG/I/DK selectable
RF Connector: 75 Ohms, Male/Female
Frequency Range: UHF : 470~860MHz

mπορει να παρει αυτο που αναφερει μεσα στο software που εχει τωρα?
ευχαριστω