teomad
Banned
- 5 July 2008
- 1,980
Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.
Λοιπόν άκουσε φίλε
Γράφω και σε Ελληνικά και σε ξένα forum όπως και πάρα πολλά παιδιά
Μάλιστα στο παρελθόν διετέλεσα και admin σε ένα forum το YUMATU .GR
Στο ερώτημα σου τώρα
1)στο sdtv έδιωξε ένα internatiko φίλο μου
2)η ενότητα yumatu είναι κλειδωμένη (αναβαθμισεις )
3)πολλες φορες έχει μπει συγκεκριμένος admin από εκεί και χτυπάει τα ποστ μου εδώ επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου
όμως δεν κρατάω κακία στα παιδία άμα είναι και εκεί θα ανεβάσω Κανά κλαδί αμa ζητήσει κανένα παιδί απελπισμένα όπως και διάφορα παιδιά έχουν κάνει
γενικά έχω μια άστατη ζωή στα forumε
αυτά πάνω στην ερώτηση σου
τώρα για το τέλος ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί βλέπω σε ενοχλούν τα κλαδιά πολύ και απαντησε μου με ειλικρινα με ενα ναι η ενα οχι και εσυ
ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει έναν tecview 2050fae
είναι αλήθεια ότι η συχνότητα 10930 27500 Η στις 13 μοίρες είναι ανοιχτή χωρίς συνδρομή όταν συνδεθει ο δεκτης στο ethernet
teomad, με αναγκάζεις να σου κάνω μια ερώτηση : σε άλλο Ελληνικό φόρουμ για δορυφορικά που είσαι μέλος, γιατί δεν βάζεις κλειδιά φόρα παρτίδα ???????
Γιατί το κάνεις εδώ αυτό και όπως λες κιόλας έχει μπαναριστεί ????
Μία ειλικρινή απάντηση ζητάω και όχι δικαιολογίες !!!!!
Λοιπόν άκουσε φίλε
Γράφω και σε Ελληνικά και σε ξένα forum όπως και πάρα πολλά παιδιά
Μάλιστα στο παρελθόν διετέλεσα και admin σε ένα forum το YUMATU .GR
Στο ερώτημα σου τώρα
1)στο sdtv έδιωξε ένα internatiko φίλο μου
2)η ενότητα yumatu είναι κλειδωμένη (αναβαθμισεις )
3)πολλες φορες έχει μπει συγκεκριμένος admin από εκεί και χτυπάει τα ποστ μου εδώ επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου
όμως δεν κρατάω κακία στα παιδία άμα είναι και εκεί θα ανεβάσω Κανά κλαδί αμa ζητήσει κανένα παιδί απελπισμένα όπως και διάφορα παιδιά έχουν κάνει
γενικά έχω μια άστατη ζωή στα forumε
αυτά πάνω στην ερώτηση σου
τώρα για το τέλος ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί βλέπω σε ενοχλούν τα κλαδιά πολύ και απαντησε μου με ειλικρινα με ενα ναι η ενα οχι και εσυ
ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει έναν tecview 2050fae
είναι αλήθεια ότι η συχνότητα 10930 27500 Η στις 13 μοίρες είναι ανοιχτή χωρίς συνδρομή όταν συνδεθει ο δεκτης στο ethernet