Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus

Απάντηση: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

Παιδια η συζητηση ειχε ξεκινησει απο Yumatu HD και τελικα βγηκε αυτος ο δεκτης ο οποιος κατα τυχη εμαθα οτι κυκλοφορησε και εδω στην Ελλαδα.Εκανα αυτο το ποστ για ενημερωση απλως.Kαθως δεν εχω τον δεκτη δεν μπορω να ενημερωσω και παραπανω.Δεν ειναι κλωνος καποιου δεκτη αν και μοιαζει απιστευτα με τον Yumatu HD ο οποιος δεν εχει κυκλοφορησει αν και κυκλοφορουν φωτο του.Πιθανολογω οτι υποστηριζεται απο Gbox,Νewcamd οχι cccam.

Απάντηση: Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

Υπάρχει τεστ του δέκτη στο νέο τεύχος του Digital Satellite TV.

Eυχαριστουμε για την πληροφορηση κ.Νομικε.Μολις πριν λιγο το αγορασα και το διαβασα.Αυριο,μεθαυριο αφου το μελετησω καλυτερα θα σας κανω και καποιες ερωτησεις σχετικα με τον δεκτη και αν θελετε μου απαντατε.

Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

Γιάννη καλημέρα,
αναμένω τις ερωτήσεις σου. Πάντα θέλω να απαντάω τις ερωτήσεις σου.

Λοιπον,για τα παιδια που μου στελνουν πμ.να πω οτι δεν εχω καταφερει να δω καν την εικονα του οποτε δεν μπορω να εκφρασω και καποια αλλη αποψη.Αναφορα εχει γινει στο περιοδικο αυτου του μηνα που εκδοτης ειναι ο κ. Αργυρης Νομικος 'Αrno' oποτε αν θελετε ρωτηστε εδω για λεπτομερειες.

Δυο πραγματακια απο μενα.Δοκιμαστηκε αν μπορει να λειτουργησει παραλληλα με cam και καρτα στο cardreader του?
Η εγγραφη σε τι μορφη γινεται?

Last edited:

δεν το τραβαω φιλε μου! μια ερωτηση εκανα! thanks παντως...

δεν το τραβας καθολου φιλε μου οτι εχει να διξει το μελλον εδω ειμαστε :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

Δεν το τραβας.Νewcamd και Gbox υποστηριζει,αν δεν σου αρκουν για τη δουλεια που θες να κανεις, σε λιγο καιρο cccam να παιζει καλα, με Diablo wifi.

τετιου ειδους ερωτηση καλο θα ηταν να γινει σε πμ,διοτη ετσι δημοσια το cs φερνει σε δυσκολη θεση το φορουμ...για αυτο ειπα το τραβας -bye-

τετιου ειδους ερωτηση καλο θα ηταν να γινει σε πμ,διοτη ετσι δημοσια το cs φερνει σε δυσκολη θεση το φορουμ...για αυτο ειπα το τραβας -bye-

εγω θα σου ελεγα να πας να πεσεις κανα δυο ωριτσες να κοιμηθεις :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:

@KAPA7
Επειδή έχεις προηγούμενα με τον trelo pontio και επειδή δεν μπορώ να κάνω τον χωροφύλακα, αυτή είναι η τελευταία μου προειδοποίηση.

Σας ζήτησα ευγενικά να αφήσετε εκτός avclub ότι κουβαλάτε από άλλα φόρουμ. Ο pontios ανταποκρίθηκε θετικά, ενώ εσύ συνεχίζεις..

(δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, ούτε θα κάνουμε διάλογο)

Re: Απάντηση: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

@KAPA7
Επειδή έχεις προηγούμενα με τον trelo pontio και επειδή δεν μπορώ να κάνω τον χωροφύλακα, αυτή είναι η τελευταία μου προειδοποίηση.

Σας ζήτησα ευγενικά να αφήσετε εκτός avclub ότι κουβαλάτε από άλλα φόρουμ. Ο pontios ανταποκρίθηκε θετικά, ενώ εσύ συνεχίζεις..

(δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, ούτε θα κάνουμε διάλογο)

να σου πω φιλε εχω μπει εγω να ενοχλισω μεσα στην κουβεντα ποτε
στα 800αρια που κανουν τα μελη
και απο που και ως που ο τρελος ποντιος την λεει σε μελος του av club για το πως γραφει και τι πρεπει να γραφει αυτο το επιτρεπεις ?
και να σου πω και κατι δεν ξαναγραφω τιποτα τερμα να σαι καλα φιλε

Αγαπητέ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Η συμμετοχή όλων είναι εποικοδομητική.
Αυτό που δεν μου αρέσει και φαντάζομαι δεν αρέσει σε όλους, είναι οι αντιπαραθέσεις και οι αντιδικίες.
Χάνεται το μέτρο, χάνεται το νόημα, χάνεται η ουσία. Η υπερίσχυση του προσωπικού "εγώ" δεν είναι το ζητούμενο. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η ενημέρωση και η αλληλοβοήθεια. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.