Opticum HD T90 - N2 (Series 2)

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

    Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

    Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Επανέρχομαι μετά από καιρό.
Ο δέκτης αυτός ήταν πραγματικά ότι καλύτερο είχα σε DVB-T
Λέω ήταν γιατί μετά το χειριστήριο που είχε αποτρελαθεί (είχα σετάρει ένα tele usb-100 και έκανα τη δουλειά μου) και οι αυτόματες αλλαγές του μενού στα Πολωνικά, πλέον μοιάζει να παρέδωσε πνεύμα.
Τον άφησα εκτός πρίζας για 15 ημέρες και όταν τον ξανάνοιξα μετά το ON έγραφε στο καντράν του τον κωδικό R5H ή A5H ή RSH και δεν δίνει σήμα στην TV. Δοκίμασα το κουμπί της ανάλυσης εικόνας, δοκίμασα πολλές φορές να τον βγάλω από την πρίζα και να πατήσω κάποιο κουμπί ώστε να μπει σε default ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Ούτε στην hdmi ούτε στο scart δίνει εικόνα.
Κρίμα γιατί με βόλευε απίστευτα στον προγραμματισμό των εγγραφών ντοκιμαντέρ.
 
Η ένδειξη ash βγαίνει και σε δορυφορικούς δέκτες με ali επεξεργαστή σε περίπτωση κολλήματος. Δε γνωρίζω δυστυχώς αν υπάρχει λύση.