ΟPTOMA H78, Optoma HD70 ή Panasonic PT-AE900???

koulio

Established Member
23 March 2009
192
Καλημερα σε ολους...
ειμαι ψημμενος να αγορασω τον πρωτο μου προβολεα και επειδη γενικα δεν ειμαι τρελαμενος με την ''εικονα'' δεν θελω να παρω κατι πολυ πρωτο. Ψαχνω λοιπον κατι μεταχειρισμενο και επειδη τους παραπανω τους εχω βρει στο forum το σκεφτομαι...Τι θα προτειναται λοιπον οι Guru του θεματος?
Ευχαριστω εκ των προταιρων...

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει καποιον...
Το πλεονεκτημα του Panasonic αποτι εχω διαβασει στα reviews ειναι οτι ειναι πολυ ευκολος στην τοποθετηση, μπορεις δηλαδη να τον εχεις απλα και σε ενα τραπεζι και να βλεπεις μια χαρα.
Βασικα θελω να παιζει σην βεραντα μου το καλοκαιρι οπου μπορω και να τον κρεμασω απο την περγολα και τον χειμωνα στο σαλονι οπου ειναι αρκετα τετραγωνικα...

Σε τι τιμές τους έχεις βρει? Γιατί ο Optoma hd65 είναι αρκετα χαμηλα αυτη την περιοδο για καποιον (όπως εγω που τον έχω ένα μηνα) που θέλει να μπει στο παιχνίδι της προβολής.

Και οι τρεις υπαρχουν στις αγγελιες του forum αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις να τους δεις...

Παιδια μην τρελενεστε..δεν ειμαι χομπιστας της εικονας μονο του ηχου...τον χαβαλε μου θελω να κανω, γιαυτο και δεν δινω λεφτα.
Αν μπορειτε πειτε μου σας παρακαλω ποιο απο τα παραπανω προβολακια, αν γνωριζεται βεβαια, ειναι συγκριτηκα καλυτερο...εστω και απτα χαρακτηριστηκα τους, τα οποια δεν καταλαβαινω...

Φίλε μου,ερωτηματα όπως το δικό σου έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Κάνε ένα search για να δεις τα συγκεκριμένα μοντέλα και τις δυνατότητες τους.

Εχω κανει search αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι στο forum για τους συγκεκριμενους προβολεις...

HD70 απεριψε τον λογο κακου φακου,πολυ θορυβου,κακο μαυρο και πολυ μεγαλης θερμοκρασιας που αναπτυσει το μηχανημα (βλεπε οχι αλουμινιο,πλαστικη κατασκευη).Απο τον 78 και τον 900αρη που μενουν σαφως ο 78 εχει προβαδισμα σε θεμα εικονας.Επειδη ομως προκειται για τον πρωτο σου προβολεα γυρε προς τον 900αρη μιας και εχει οριζοντιο και καθετο lens καθως και 2Χ ζοομ,πραγμα που σημαινει οτι μπορεις πολυ ευκολα να τον τοποθετησεις σε οποιον χωρο θελησεις.

Κατι τετοιο χρειαζομουνα νακουσω...κι εγω προς τον Panasonic να σου πω ειμαι...

Να κανω και μια ερωτηση ασχετοσυνης...καταγραφεται καπου ηλεκτρονικα στον προβολεα οι ωρες λειτουργιας της λαμπας;

και επισης που μπορω να δω την τιμη της λαμπας για να ξερω τι παιζει?

Να κανω και μια ερωτηση ασχετοσυνης...καταγραφεται καπου ηλεκτρονικα στον προβολεα οι ωρες λειτουργιας της λαμπας;

Πάντα κάπου καταγράφονται, αλλά συνήθως δεν είναι δύσκολο να παραποιηθεί αυτό το νούμερο. Μερικές φορές μάλιστα γίνεται reset χωρίς να το επιδιώξει κάποιος - π.χ. κατά τη διάρκεια firmware upgrade σε κάποιους προβολείς.

μπηκε και ο Εpson TW700 στο παιχνιδι. Μηπως να αναθεωρησω τον panasonic?

Μπορεις να αναλυσεις λιγο την αποψη σου...θα με ενδιεφερε