παρακαλώ πολύ ας αφήσουμε κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς και ας επανέλθουμε στο θέμα.
Εγω παντως σημερα τηλεφωνησα σε καταστημα για να μαθω τι ισχυει με την εγγυηση. Μου ειπαν οτι εχει 2 χρονια και σε περιπτωση βλαβης , τον στελνουν Γερμανια γιατι απο εκει κανουν εισαγωγη. Επισης με πληροφορησαν οτι δεν συνεργαζονται πλεον με την Ετυπ, γιατι εχει κλεισει. Αντε βγαλε ακρη..
Χαίρομαι που όλοι βλέπουμε κανονικά το ποστ 78...και το καταλαβαίνουμε επίσης.
Γεια σου κ. συνάδελφε, είδες τι κάνει η αποχή (των ..... δικηγόρων).
Αγόρασα χθες 25/11 τον optoma hd141x απο το e-shop. Ειναι ο πρωτος μου προβολέας DLP.
Δυστυχώς διαπίστωσα οτι είμαι πολυ ευαίσθητος στο φαινόμενο RB και αποφάσισα να τον επιστρέψω ωστε
να πάρω κάποιον LCD. Το e-shop πράγματι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω τον πάιρνει πίσω αλλά
σε τιμή 20% μικρότερη και εφόσον τον επιστρέψω εντός 5 ημερών.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τον αγοράσει τον δίνω 550 ευρώ. Εχει εγγύηση του e-shop για 2 χρόνια,
η οποία καλύπτει και τον επόμενο αγοραστή.
Επικοινωνία στο [email protected]
καλησπέρα στο φόρουμ είμαι καινούριος στο αντικείμενο επόμενος δεν έχω αρκετές γνώσεις "γιαυτο" το λόγο θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. σύμφωνα με τις οικονομικές μου δυνανότητες και διαβάζοντας εδώ μέσα αρκετά θέματα τελικά σκέφτομαι να παραγγείλω τον συγκεκριμένο "προtzεκτορα" από amazon μιας και τον βρήκα φθηνότερα από όλα τα ελληνικά καταστήματα. μαζί με κάποια 3d γυαλιά που προτείνει το σaiτ. μπαίνοντας όμως στο amazon σήμερα παρατήρησα ότι ο συγκεκριμένος "προξεκτορας" βγαίνει σε διαφορες εκδοσεις και διαφορετικες τιμές και κάπως μπερδεύτηκα...επόμενος εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια σας και αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος για πιο λόγο υπάρχουν αυτές οι διαφορες στην τιμή επίσης τα σιγεκριμενα γυαλιά που προτείνει το amazon θα λειτουργήσουν κανονικά με τον "προτζεκτορα"; μιας και δεν είναι τις "οπτομα"...και κάτι τελευταίο για να παίξει ο "προξεκτορας" 3d χρειάζεται κάποιο ειδικό hdm καλώδιο η κάνουν όλα τα hdm καλώδια επίσης θα ήθελα αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορια τιμής. αναμμένο απαντήσεις σας
εγω για την ωρα χρησημοποιω για καπακι, ενα καπακι απο μπισκοτα mini oreo που ταιριάζει ακριβως. δεν το εχω ψαξει περισσοτερο ακομα.εχει παρει κανεις καπακι προστασιας για τον φακο του όταν δεν χρεισιμοποιειται? φανταζομαι θα κανει καποιος απο φωτογραφικη μηχανη...
απο οτι βλεπω ο ιδιος ειναι απλα εχουν βαλει και το 3d beamer στον τιτλο. ο καθε πωλητης μπορει να γραφει οπως θελει τον τιτλο και να πουλαει και σε οτι τιμη θελει.μπαινοντας στο αμαζον παρατηρησα οτι ο σιγεκριμενος προβολεας εχει και μια ακομη εκδοση αρκετα ακριβοτερη ι οποια λεγετε hd 141 3d beamer ποια η διαφορα στα τεχνικα χαρακτηριστικα; αναφερομαι στο γερμανικο αμαζον μπορει καπιος φιλος να το τσεκαρει και να μου εξηγισει; ευχαριστω
μπαινοντας στο αμαζον παρατηρησα οτι ο σιγεκριμενος προβολεας εχει και μια ακομη εκδοση αρκετα ακριβοτερη ι οποια λεγετε hd 141 3d beamer ποια η διαφορα στα τεχνικα χαρακτηριστικα; αναφερομαι στο γερμανικο αμαζον μπορει καπιος φιλος να το τσεκαρει και να μου εξηγισει; ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.