Optoma hd141x

Απάντηση: optoma hd141x

Εγώ για άλλο μιλάω. Υποθέτω ομως πως τα περισσότερα την ίδια τακτική ακολουθούν, ιδιαιτερα αν ισχύει ότι δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της optoma πλέον. (Δεν έχω αγοράσει,αλλά είμαι σε σκέψεις.)

Re: optoma hd141x

παρακαλώ πολύ ας αφήσουμε κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς και ας επανέλθουμε στο θέμα.

Βασιλη ζητω συγνωμη απο μερος μου εαν ξεφυγα λιγακι. Ας ληξει εδω το θεμα και ας βγαλεις ο καθενας τα δικα του συμπερασματα. :violent-smiley-030:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω παντως σημερα τηλεφωνησα σε καταστημα για να μαθω τι ισχυει με την εγγυηση. Μου ειπαν οτι εχει 2 χρονια και σε περιπτωση βλαβης , τον στελνουν Γερμανια γιατι απο εκει κανουν εισαγωγη. Επισης με πληροφορησαν οτι δεν συνεργαζονται πλεον με την Ετυπ, γιατι εχει κλεισει. Αντε βγαλε ακρη..

Ε τωρα να μην γελασω....!!!! Απιστευτο. :SFGSFGSF: Το ιδιο μου ειπαν και εμενα χωρις ομως να μου πουν οτι εχει κλεισει η Ετυτ εκτος και αν εκλεισε χτες και οπως σας ειπα προηγουμενος το ιδιο μου εγραψε και η Optoma Europe. Δεν θα επιμεινω αλλο στο θεμα περι νομιμοτητας γιατι πιστευω καλυφθηκε. Ετσι θελει η Οπτομα κακο του κεφαλιου της.

"Πριν δυο χρονια αγορασα εναν Acer απο το amazon.de. Συγκεκριμενα τον H9500BD. Ειχε καποιο προβλημα ομως με το 3d και πηρα τηλεφωνο την Acer Ελλαδος για να ρωτησω εαν μπορουν να τον φτιαξουν . ζητησαν τον σειριακο αριθμο και αμεσως μου ειπαν οτι ναι εχει 2 χρονια εγγυηση και μπορω να τον φερω αμεσα για επισκευη. Μου ειπαν τοτε οτι ο νομος το λεει ξεκαθαρα οτι εαν ο σειριακος αριθμος αντιστοιχει σε κομματι που εχει γινει εισαγωγη απο την Κεντρικη αντιπροσωπεια της Ευρωπης(αυτη που λες εσυ ευρωπαϊκό παράρτημα) ανεξαρτητως σε ποια χωρα και τοπικη αντιπροσωπεια τελικα καταληξει (Γερμανια Ελλαδα κλπ) η τοπικη εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να δωσει την 2 χρονη εγγυηση".
Αν υπάρχει αντιπρόσωπος στην χώρα, όπως πιθανόν να ήταν η Acer Hellas, ισχύει αυτό που λες, αν ΔΕΝ υπάρχει αντιπρόσωπος αλλά μόνο επίσημος διανομέας - επισκευαστής όπως συμβαίνει για την benq, την optoma και πλήθος άλλων εταιριών που δεν αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα τότε αυτοί, οι διανομείς δηλαδή, ευθύνονται και εγγυώνται ΜΟΝΟ για τα προϊόντα που διανέμουν και προμηθεύουν οι ίδιοι και όχι για όλα τα προϊόντα της εταιρίας. Για τα υπόλοιπα προϊόνται ευθύνεται ο πωλητής τους δηλαδή το Amazon και ασφαλώς ο κατασκευαστής (μαμά εταιρία και θυγατρική), δηλαδή η Benq Europe, Optoma Europe κλπ.
"Εαν αγοραστει ομως απο μαγαζι που εχει αγορασει απο την κεντρικη Ευρωπαικη αντιπροσωπεια εισαγωγεα(πχ Optoma-europe) τοτε ανεξαρτητως εαν το πουλαει το Αμαζον η ο επισημος μεταπωλητης της εκαστοτε εταιρειας ΠΧ Ετυτ(οπτομα Ελλαδος) η εγγυση ισχυει για ολες τις χωρες που καλυπτει η Ευρωπαικη κεντρικη αντιπροσωπεια(στην περιπτωση μας Οπτομα Europe)".
Ο πωλητής, ο μεταπωλητής, ο επίσημος πωλητής, ο ανεπίσημος μεταπωλητής και γενικώς ο κάθε πωλητής (δηλαδή η ΕΤΥΤ, η CPI και όλοι οι λοιποί επίσημοι διανομείς-πωλητές-επισκευαστές) ευθύνεται και εγγυάται για τα προϊόντα που ο ίδιος διακινεί και πουλάει και όχι για όλα τα προϊόντα της μαμάς εταιρίας. Για όλα τα προϊόντα της μαμάς εταιρίας είτε προέρχονται από την Ευρώπη, την Αμερική, την Κίνα, το Τατζικιστάν την Ταϊλάνδη ή το Τουρκμενιστάν ευθύνεται και εγγυάται ο επίσης αντιπρόσωπος, που τέτοιος ΔΕΝ είναι ούτε η ΕΤΥΤ ούτε η CPI. Η ΕΤΥΤ, η CPI και πλήθος άλλων ελληνικών "αντιπροσώπων" δεν είναι αντιπροσωπείες, είναι κατ´ουσίαν εισαγωγείς και πωλητές σαν το amazon δηλαδή, και έχουν πάρει και το επίσημο service στην Ελλάδα, επαναλαμβάνω για τα προϊόντα που οι ίδιοι εισήγαγαν και διακινούν στην Ελλάδα.
"Αλλα ομως ζουμε σε μια Ενωμενη Ευρωπη. Τι θα κανεις δλδ εαν πρεπει να ταξιδεψεις για δουλεια η ακομα να μετακομισεις λογο ανεργιας σε χωρα τηε ΕΕ και παρεις τον προβολεα σου. Χανεται η εγγυηση συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα. Και ο νομος για ελευθερη διακινηση εργατικου δυναμικου και υπηρεσιων που επεκτεινεται και στις εγγυησεις γινετε κουρελοχαρτο?"
Καμιά εγγύηση δεν χάνεται, θα στείλεις τον προβολέα σου στην αντιπροσωπεία της Optoma στο κράτος που θα βρίσκεσαι, η οποία αντιπροσωπεία θα τον επισκευάσει στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εγγύησης, αν βεβαίως υπάρχει αντιπροσωπεία εκεί, αλλιώς θα τον στείλεις στον πωλητή, πχ amazon, ή στο επίσημο διανομέα του, εφόσον το αγόρασες από μεταπωλητή του, πχ CPI, για να τον επισκευάσουν σε συνεργασία με την Benq Europe επί παραδείγματι.
Ελπιζω να κατάλαβες, εξάλλου το θέμα δεν είναι να το καταλάβεις εσύ αλλά να αντιληφθούν "τι παίζεται" αυτοί που ενδιαφέρονται να ακούσουν και όχι απλώς να πουν το προσωπικό τους βίωμα. Όσον αφορά για τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύω μάθε να διαβάζεις τι έχει γραφτεί: "Θέτεις κατά συνέπεια το ζήτημα εντελώς λάθος. Δεν πρόκειται δηλαδή για την κακή optoma και την καλή benq αλλά για το "παράθυρο" που έχουν βρει οι περισσότερες εγχώριες "αντιπροσωπείες" να πετάξουν από πάνω τους το μπαλάκι του service και όχι μόνο για προϊόντα στα οποία δεν έχουν μερίδιο κέρδους από την πώληση τους"..

Γεια σου κ. συνάδελφε, είδες τι κάνει η αποχή (των ..... δικηγόρων).

Χαίρομαι που όλοι βλέπουμε κανονικά το ποστ 78...και το καταλαβαίνουμε επίσης.

Γεια σου κ. συνάδελφε, είδες τι κάνει η αποχή (των ..... δικηγόρων).

Γιαννη και manmayer ειμαστε ενταξει. Ειπε ο καθενας την γνωμη του (σεβαστη) και τωρα χαλαρωνουμε. Ουτε γατα ουτε ζημια. Αντε το πολυ ενα ραγισμα σε ενα ποτηρι. Εγω δεν εχω να χωρισω τιποτε με τον manmayer ουτε αυτος με εμενα. Αρα ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα.:ernaehrung004:

Αγόρασα χθες 25/11 τον optoma hd141x απο το e-shop. Ειναι ο πρωτος μου προβολέας DLP.
Δυστυχώς διαπίστωσα οτι είμαι πολυ ευαίσθητος στο φαινόμενο RB και αποφάσισα να τον επιστρέψω ωστε
να πάρω κάποιον LCD. Το e-shop πράγματι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω τον πάιρνει πίσω αλλά
σε τιμή 20% μικρότερη και εφόσον τον επιστρέψω εντός 5 ημερών.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τον αγοράσει τον δίνω 550 ευρώ. Εχει εγγύηση του e-shop για 2 χρόνια,
η οποία καλύπτει και τον επόμενο αγοραστή.
Επικοινωνία στο [email protected]

Αγόρασα χθες 25/11 τον optoma hd141x απο το e-shop. Ειναι ο πρωτος μου προβολέας DLP.
Δυστυχώς διαπίστωσα οτι είμαι πολυ ευαίσθητος στο φαινόμενο RB και αποφάσισα να τον επιστρέψω ωστε
να πάρω κάποιον LCD. Το e-shop πράγματι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω τον πάιρνει πίσω αλλά
σε τιμή 20% μικρότερη και εφόσον τον επιστρέψω εντός 5 ημερών.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τον αγοράσει τον δίνω 550 ευρώ. Εχει εγγύηση του e-shop για 2 χρόνια,
η οποία καλύπτει και τον επόμενο αγοραστή.
Επικοινωνία στο [email protected]

Η Ελληνικη πραγματικοτητα που λεγαμε! Αντε να βρει το δικιο του τωρα το παιδι. Εαν θελεις επιστροφη χρηματων κανε καταγγελια στο ΙΝΚΑ. Τελικα θα αναγκαστουν να τον παρουν με επιστροφη ολου του ποσου. Δεν εχω να πω κατι αλλο.

Θα σου επιστρέψουν τα χρήματα και θα πουν κ'ένα τραγούδι. Για να μην χαλάσουμε άλλο το νήμα στείλε μου pm να σου εξηγήσω την διαδικασία.

καλησπέρα στο φόρουμ είμαι καινούριος στο αντικείμενο επόμενος δεν έχω αρκετές γνώσεις "γιαυτο" το λόγο θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. σύμφωνα με τις οικονομικές μου δυνανότητες και διαβάζοντας εδώ μέσα αρκετά θέματα τελικά σκέφτομαι να παραγγείλω τον συγκεκριμένο "προtzεκτορα" από amazon μιας και τον βρήκα φθηνότερα από όλα τα ελληνικά καταστήματα. μαζί με κάποια 3d γυαλιά που προτείνει το σaiτ. μπαίνοντας όμως στο amazon σήμερα παρατήρησα ότι ο συγκεκριμένος "προξεκτορας" βγαίνει σε διαφορες εκδοσεις και διαφορετικες τιμές και κάπως μπερδεύτηκα...επόμενος εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια σας και αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος για πιο λόγο υπάρχουν αυτές οι διαφορες στην τιμή επίσης τα σιγεκριμενα γυαλιά που προτείνει το amazon θα λειτουργήσουν κανονικά με τον "προτζεκτορα"; μιας και δεν είναι τις "οπτομα"...και κάτι τελευταίο για να παίξει ο "προξεκτορας" 3d χρειάζεται κάποιο ειδικό hdm καλώδιο η κάνουν όλα τα hdm καλώδια επίσης θα ήθελα αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορια τιμής. αναμμένο απαντήσεις σας

Αν τα γυαλιά είναι DLP τότε κάνουν.
Αν είναι RF τότε πρέπει να χρησιμοποιούν το ίδιο πρωτόκολο επικοινωνίας με τον εκπομπό RF (emitter) τον οποίο επίσης πρέπει να αγοράσεις.

καλησπέρα στο φόρουμ είμαι καινούριος στο αντικείμενο επόμενος δεν έχω αρκετές γνώσεις "γιαυτο" το λόγο θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. σύμφωνα με τις οικονομικές μου δυνανότητες και διαβάζοντας εδώ μέσα αρκετά θέματα τελικά σκέφτομαι να παραγγείλω τον συγκεκριμένο "προtzεκτορα" από amazon μιας και τον βρήκα φθηνότερα από όλα τα ελληνικά καταστήματα. μαζί με κάποια 3d γυαλιά που προτείνει το σaiτ. μπαίνοντας όμως στο amazon σήμερα παρατήρησα ότι ο συγκεκριμένος "προξεκτορας" βγαίνει σε διαφορες εκδοσεις και διαφορετικες τιμές και κάπως μπερδεύτηκα...επόμενος εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια σας και αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος για πιο λόγο υπάρχουν αυτές οι διαφορες στην τιμή επίσης τα σιγεκριμενα γυαλιά που προτείνει το amazon θα λειτουργήσουν κανονικά με τον "προτζεκτορα"; μιας και δεν είναι τις "οπτομα"...και κάτι τελευταίο για να παίξει ο "προξεκτορας" 3d χρειάζεται κάποιο ειδικό hdm καλώδιο η κάνουν όλα τα hdm καλώδια επίσης θα ήθελα αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορια τιμής. αναμμένο απαντήσεις σας

Τι εννοεις διαφορες εκδοσεις? Optoma HD141x ειναι ο προβολεας. Διαφορετικες τιμες ναι, γιατι υπαρχουν πολλα μαγαζια που πουλανε μεσο του περιβαλλοντος του Αμαζον, εκτος απο το ιδιο το αμαζον, εκδοσεις ομως?

εχει παρει κανεις καπακι προστασιας για τον φακο του όταν δεν χρεισιμοποιειται? φανταζομαι θα κανει καποιος απο φωτογραφικη μηχανη...

Απάντηση: Re: optoma hd141x

μπαινοντας στο αμαζον παρατηρησα οτι ο σιγεκριμενος προβολεας εχει και μια ακομη εκδοση αρκετα ακριβοτερη ι οποια λεγετε hd 141 3d beamer ποια η διαφορα στα τεχνικα χαρακτηριστικα; αναφερομαι στο γερμανικο αμαζον μπορει καπιος φιλος να το τσεκαρει και να μου εξηγισει; ευχαριστω

εχει παρει κανεις καπακι προστασιας για τον φακο του όταν δεν χρεισιμοποιειται? φανταζομαι θα κανει καποιος απο φωτογραφικη μηχανη...
εγω για την ωρα χρησημοποιω για καπακι, ενα καπακι απο μπισκοτα mini oreo που ταιριάζει ακριβως. δεν το εχω ψαξει περισσοτερο ακομα.
μπαινοντας στο αμαζον παρατηρησα οτι ο σιγεκριμενος προβολεας εχει και μια ακομη εκδοση αρκετα ακριβοτερη ι οποια λεγετε hd 141 3d beamer ποια η διαφορα στα τεχνικα χαρακτηριστικα; αναφερομαι στο γερμανικο αμαζον μπορει καπιος φιλος να το τσεκαρει και να μου εξηγισει; ευχαριστω
απο οτι βλεπω ο ιδιος ειναι απλα εχουν βαλει και το 3d beamer στον τιτλο. ο καθε πωλητης μπορει να γραφει οπως θελει τον τιτλο και να πουλαει και σε οτι τιμη θελει.

Re: Απάντηση: Re: optoma hd141x

Το ιδιο ειναι απλα το καθε μαγαζι μπορει να το διαφημισει διαφορετικα. Μην ανησυχεις παρε το πιο φθηνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: optoma hd141x

σας ευχαριστο για τις αμεσες απαντησεις κατι τελευτεο θα θελα να ρωτησω. σε αυτα τα χρηματα στα 540 ευρο δηλαδη θεωρειτε πως υπαρχει καπιος καλυτερος καινουριος προβολεας; και αν ναι πιος ειναι;