Ώρα για αλλαγή ηχείων!

Re: Απάντηση: Ώρα για αλλαγή ηχείων!

Αν έχει έξτρα καπάκι σαν αυτό της φωτό που έβαλα, τότε οι νέες δεν θα μπαίνουν. Οπότε ταιριάζει η περιγραφή. Βγάζει το καπάκι και είμαστε εντάξει.
Επίσης δεν είναι αναγκη να είναι ίδιο το έξτρα καπάκι με αυτό της φωτό.

Μια φωτό του 2807 του Δημήτρη, ίσως μας δώσει την απάντηση.

οχι-εχτρα καπακι δεν εχουν.εκτος και εαν ειχαν και τα εβγαλα.βεβαια δεν θυμαμαι κατι τετοιο.αλλωστε γιατι να το κανω?
οποτε εαν παμε με την λογικη οτι βγαινει κατι,θα πρεπει να το ψαξω καλυτερα το απογευμα.
θα τραβηξω και μια φωτο να το δουμε καλυτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ώρα για αλλαγή ηχείων!

οχι-εχτρα καπακι δεν εχουν.εκτος και εαν ειχαν και τα εβγαλα.βεβαια δεν θυμαμαι κατι τετοιο.αλλωστε γιατι να το κανω?
οποτε εαν παμε με την λογικη οτι βγαινει κατι,θα πρεπει να το ψαξω καλυτερα το απογευμα.
θα τραβηξω και μια φωτο να το δουμε καλυτερα.

Μπράβο,να βγάλεις φώτο να έχουμε πλήρη εικόνα

Καλορίζικα !!!
Κ να μην βάλεις μπανάνες αλλά γυμνό καλώδιο δεν πειράζει.
Όταν και αν οξειδώνεται, κάθε λίγα χρόνια, μην νομίζεις, τότε το κόβεις 1-2 εκατοστά και το ξαναβάζεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ώρα για αλλαγή ηχείων!

Δημήτρη δεν υπάρχουν πλαστικές τρύπες,κάτι λάθος κάνεις στην περιγραφή.
Πάρε ένα λεπτό αντικείμενο,ένα μαχαίρι,ένα σουγιά και κάνοντας τα μοχλό αφαιρείςι τις πλαστικές τάπες

δεν εχει ταπες Λεω.μικρες τρυπες εχει.αφου σου λεω περασα τις λεπτες και επεπλεαν.
θα το δεις το απογευμα που θα ανεβασω φωτο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα !!!
Κ να μην βάλεις μπανάνες αλλά γυμνό καλώδιο δεν πειράζει.
Όταν και αν οξειδώνεται, κάθε λίγα χρόνια, μην νομίζεις, τότε το κόβεις 1-2 εκατοστά και το ξαναβάζεις.

ευχαριστω πολυ Μιχαλη.
καλα δεν θα σκασω κιολας,αλλα το φτιαξαμε που το φτιαξαμε το καλωδιακι,μην παει χαμενο.
στην χειροτερη κοβω την μια πλευρα και τα βαζω γυμνα οπως τα ειχα και τοσα χρονια.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Ώρα για αλλαγή ηχείων!

Άρα είναι μπόρνες παλαιού τύπου,δεν πρέπει να είναι επίχρυσες
Οπότε δεν δέχονται μπανάνες.

κι`ομως ρε φιλε-τωρα που το σκεφτομαι-θυμαμαι οτι πρεπει να ειχα δοκιμασει και πρεπει να ηταν ενα ενδιαμεσο μεγεθος.
δηλαδη πιο χοντρη απο την παλια και χωρις το εξογκωμα της καινουργιας.και μαλιστα πρεπει να τις εχω καπου μαζεμενες.
υπαρχει τετοια μπανανα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ώρα για αλλαγή ηχείων!

κι`ομως ρε φιλε-τωρα που το σκεφτομαι-θυμαμαι οτι πρεπει να ειχα δοκιμασει και πρεπει να ηταν ενα ενδιαμεσο μεγεθος.
δηλαδη πιο χοντρη απο την παλια και χωρις το εξογκωμα της καινουργιας.και μαλιστα πρεπει να τις εχω καπου μαζεμενες.
υπαρχει τετοια μπανανα?

Κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή.ήταν δυσεύρετες,αν τις έχεις είσαι τυχερός

Καλορίζικα και καλές ακροάσεις!

Αν δεν βρεις άκρη με τις Μπανάνες κανε αυτό που σου λέει ο Μιχάλης γυμνό καλώδιο αλλά προσωπικά θα έβαζα και αυτά...http://www.wbt.de/english/products/a/Detailansicht/Artikel/cable-end-sleeves.html

Ανάλογα με την διάμετρο του καλωδίου ,τα σφίγγεις με μια πένσα ,το καλώδιο προστατευεται απο την διάβρωση αν είναι χαλκός και τοποθετείται στις μπορνες του ενισχυτή σαν να έβαζες γυμνό καλώδιο.

Εύκολη και οικονομική λύση.

Να πω κι εγω μια κουλαμαρα μπας και;
Μήπως οι μπανανες σου ειναι απο αυτές που κλειδώνουν και θέλουν πρώτα να τις ξεσφιξεις;
Βάλε κι αυτές μια φωτό να είμαστε σίγουροι.

Καλορίζικα και καλές ακροάσεις!

Αν δεν βρεις άκρη με τις Μπανάνες κανε αυτό που σου λέει ο Μιχάλης γυμνό καλώδιο αλλά προσωπικά θα έβαζα και αυτά...http://www.wbt.de/english/products/a/Detailansicht/Artikel/cable-end-sleeves.html

Ανάλογα με την διάμετρο του καλωδίου ,τα σφίγγεις με μια πένσα ,το καλώδιο προστατευεται απο την διάβρωση αν είναι χαλκός και τοποθετείται στις μπορνες του ενισχυτή σαν να έβαζες γυμνό καλώδιο.

Εύκολη και οικονομική λύση.

ευχαριστω πολυ Μακη.
θα την εχω στα υπ`οψιν και αυτη την λυση.

Μου φαίνεται ότι κάποιος προσπάθησε ή δεν ήξερε να βγάλει τις τάπες και απλά έκανε τρύπες.
Είμαι σχεδόν σίγουρος,ότι έτσι έγινε
Για προσπάθησε να τις βγάλεις,βάλε ένα κατσαβίδι που να εφαρμόζει σφιχτά και γύρνα δεξιά-αριστερά

Εγώ έτσι όπως το βλέπω, δεν νομίζω ότι μπαίνει μπανάνα στις μπόρνες αυτές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι όλες το ίδιο μέγεθος.