Ώρα για αλλαγή ηχείων!

κλιση ετσι οπως σκεφτομαι δεν υπαρχει περιπτωση να παρει.θα εφαπτεται στον τοιχο.υψος με περνει ανετα.γυρω στο 1,5 μετρο σκεφτομαι.
ποσο δυνατα να παιξει μωρε και να εχει συντονισμο?
οι βασεις υπαρχουν αλλα θα τα προτιμουσα επανω.

Κι εγώ Συμφωνώ με το Νίκο. Ξεκινά το έτσι και βλέπεις αν προσθέσεις βάσεις τοίχου που παίρνουν και κλίση σε δεύτερη φαση.

Κι εγώ Συμφωνώ με το Νίκο. Ξεκινά το έτσι και βλέπεις αν προσθέσεις βάσεις τοίχου που παίρνουν και κλίση σε δεύτερη φαση.

αμ δεν θελω να τρυπησω το ηχειο..
εχουμε καμια πατεντα ωστε να περασει στην ηδη υπαρχον τρυπα του ηχειου?

χμμ..ομορφη βαση..
αρα-τα στηνω με τις δικες του τρυπες,και εαν δω οτι δεν..ακουω παμε στις βασεις τοιχου.

Biakal 20 μετρακια και ειμαστε οκ.παει αυτο..
μπανανες δεν μπορω να βρω.ή του υψους ή του βαθους.
με 20-30 λεπτα πλαστικες ή μεταλλικες κουμουτσες με 3-5 ευρω.
απλες πλαστικες επιχρυσες για καλωδιο 1.5 δεν εχει πουθενα?

Γιατί σκοπεύεις να τα βγάζεις βόλτα στο πάρκο καθημερινα? Ναι δε λέω, μικρά είναι...

:flipout::flipout:...
τωρα με τις δοκιμες περα δωθε,βαλε βγαλε σκεφτομαι.αστο-θα τα βολεψω γυμνα.με επεισες..:grandpa:

Re: Απάντηση: Ώρα για αλλαγή ηχείων!

(θα το περάσεις απο το κούφωμα, γύρω γύρω? να προσέξεις το μήκος που θα αγοράσεις μην γίνει καμια γκέλα και σου λείψει κανα μέτρο!!! Δώσε κανα μέτρο αέρα σε ότι επιλέξεις!)

εεεεε..!να μην την εκανα την μ@λ@κια με το καλωδιο!!?
πηρα εικοσι μετρα και πως μου ηρθε(αν και αυτο ειναι το σωστο)να το κοψω ακριβως στην μεση,με αποτελεσμα να περισσευουν κανα 2 μετρα απο το κοντινο και να λειπει κανα μετρο απο το μακρυνο ηχειο.
βεβαια καλα να παθω,γιατι πρωτον δεν καθησα να μετρησω ακριβως και δευτερον οταν δουλευειςς 12 ωρα την νυχτα συνηθως η μ@λ@κια ειναι σιγουρη..
ετσι λοιπον εχω τσιμα τσιμα το μακρυνο και σε περιπτωση που θελω να το σηκωσω λιγο ή να το παω λιγο πιο μακρυα,τεντωνει το καλωδιο και παιζουμε..σκοινακι..
τι να κανω?να κοψω απο το αλλο και να το ενωσω ή να παω να παρω ενα αλλο μεγαλυτερο?

Αν μπει στον τοίχο κρεμαστό, θεωρώ ότι θα μπουμάρει ελαφρώς, αφού το bass reflex θα κλείνει από τον τοίχο.
Βάλε βάσεις καλύτερα, αυτές που απλά το πιάνουν από κάτω κ το στηρίζουν.
Έτσι θα έχεις κ δυνατότητα κλίσης στο ηχείο, όπως σου αρέσει.

πχ
http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=59832&skr=skr15946&cat_id=07670691

http://www.odes.gr/shop/vaseis/vase...eis-ixeion-toixou/target-tap5-black-timi.html

http://www.audioshow.gr/index.php?o...uct_id=1143&virtuemart_category_id=68&lang=el

Πολλά ηχεία προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το pico.
Κ στα δικά μου q-acoustics έχει τα ίδια, αν κ η εταιρεία προσφέρει προαιρετικά κ βάση τοίχου, που δεν φαίνεται, βιδώνει σε συγκεκριμένα σημεία κ έχει απόσταση από τον πίσω τοίχο 8-10 πόντους.
Γενικά, για να αναπνέει σωστά το ηχείο, πρέπει να έχει απόσταση από τον τοίχο.
Το ότι το βάζουν, δεν σημαίνει ότι είναι η βέλτιστη τοποθέτηση. :a0210:

εχω βασεις δαπεδου τηλεσκοπικες.δεν μπορεσα να το δοκιμασω εχθες γιατι δεν εφθανε το καλωδιο για να τερματισει το απομακρο ηχειο.
σημερα που θα αλλαξω καλωδιο θα δω μεχρι τι υψος πανε.
βεβαια μου ειναι καπως ετοιμορροπα γιατι η βαση εχει εναν τυπο σφηκτηρα,οπου πιανουν το ηχειο στα πλαγια και σφηγγουν 2 συρρομενα με αλενακι.