Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 10,667
Η ΕΖΑ είναι από τις χειρότερες μπύρες που έχω δοκιμάσει γενικώς...τι lager, τι pilsner, τι από βαρέλι.
Η Μάμμος είναι αρκετά τίμια αν και προστίθεται στις προσπάθειες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να πείσει ότι είναι ελληνική εταιρία.
Η Heineken pilsner που δοκίμασα τυχαία μου άρεσε και από ότι φαίνεται θα χρησιμοποιηθεί για να ανέβει το πρεστίζ της Heineken στην Ελλάδα μπας και γίνει Premium μπύρα και εδώ όπως είναι στην υπόλοιπη Ευρώπη (που δεν το βλέπω, ειδικά όσο έχει πρακτικά το μπουκάλι την ίδια τιμή ή ελάχιστα παραπάνω με Amstel, Aλφα και Fix στις ταβέρνες).
Τείνω να καταλήξω πάντως πως αυτή που φτιάχνω μόνος στο σπίτι είναι καλύτερη από τις περισσότερες μπύρες μέχρι 2-3 ευρώ το μπουκάλι που κυκλοφορούν.
Είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα και από κιτ που φτιάχνω να πάω σε σάκο και να ξεκινάω με σπόρους βύνης...αν και παίζει να φτιάξω μια porter με κιτ με έντονο ανθρακικό πριν ξεκινήσω το άλλο. Πέφτουν και οι θερμοκρασίες σιγά σιγά και ανοίγει ο δρόμος (το τελευταίο batch το έφτιαξα τέλος Απριλίου πρακτικά).
Η Μάμμος είναι αρκετά τίμια αν και προστίθεται στις προσπάθειες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να πείσει ότι είναι ελληνική εταιρία.
Η Heineken pilsner που δοκίμασα τυχαία μου άρεσε και από ότι φαίνεται θα χρησιμοποιηθεί για να ανέβει το πρεστίζ της Heineken στην Ελλάδα μπας και γίνει Premium μπύρα και εδώ όπως είναι στην υπόλοιπη Ευρώπη (που δεν το βλέπω, ειδικά όσο έχει πρακτικά το μπουκάλι την ίδια τιμή ή ελάχιστα παραπάνω με Amstel, Aλφα και Fix στις ταβέρνες).
Τείνω να καταλήξω πάντως πως αυτή που φτιάχνω μόνος στο σπίτι είναι καλύτερη από τις περισσότερες μπύρες μέχρι 2-3 ευρώ το μπουκάλι που κυκλοφορούν.
Είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα και από κιτ που φτιάχνω να πάω σε σάκο και να ξεκινάω με σπόρους βύνης...αν και παίζει να φτιάξω μια porter με κιτ με έντονο ανθρακικό πριν ξεκινήσω το άλλο. Πέφτουν και οι θερμοκρασίες σιγά σιγά και ανοίγει ο δρόμος (το τελευταίο batch το έφτιαξα τέλος Απριλίου πρακτικά).