Ώρα για Μπύρα

Με βάλατε στη διαδικασία να τη δοκιμάσω. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όντως. Εδώ $5.99 τα 330ml βέβαια... Την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω λίγο πιο κρύα πάντως (τώρα ήταν σε ενδιάμεση θερμοκρασία μεταξύ χαλαρού ψυγείου - δωματίου).

IMG_0348 by betonven, on Flickr

Πάντως δεν πρέπει να είναι στους 4 βαθμούς (συνηθισμένη ψύξη ψυγείου) είναι καλύτερη περίπου στους 10 βαθμούς.

Επίσης, Εάν την παγώσεις πολύ μπορεί και να αφρίσει υπερβολικά όταν θα ανοίξεις το μπουκάλι.

για να ζηλέψετε, εγώ έχω προμηθευτεί και το ποτήρι της... :grinning-smiley-043

scv-15406707155997457528804046784598.jpg

Αναρωτιέμαι, υπάρχει κάποια αντίστοιχη μπύρα σε γεύση άλλα με μικρότερα ποσοστά αλκοόλ?

Δοκιμασε τις Βελγικες τυπου dubbel συνηθως ειναι κοντα στα 6% ή αντιστοιχα σε Αγγλικες η Αμερικανικες imperial stout και old ale .

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια μπίρα από την Πάρο στις έξι καλύτερες του κόσμου

Το δημιούργημα της Μικροζυθοποιίας Πάρου, κέρδισε τρία αστέρια, την υψηλότερη δηλαδή διάκριση, στον διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards

Η «56 Isles Aegean Wit» από την Πάρο αναδείχτηκε σε μια από τις έξι καλύτερες μπύρες του κόσμου.

Το δημιούργημα της Μικροζυθοποιίας Πάρου, κέρδισε τρία αστέρια, την υψηλότερη δηλαδή διάκριση, στον διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards.

Επίσης, η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που έλαβε ποτέ ελληνική μπύρα στα συγκεκριμένα βραβεία, στον φετινό διαγωνισμό απέσπασε δυο αστέρια, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA», ένα αστέρι.

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές στον φετινό διαγωνισμό ήταν περισσότερες από 12.000.

Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στις Κυκλάδες στον τομέα της μεταποίησης.

Έχοντας ξεκινήσει με μια σχετικά μικρή παραγωγή η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει και νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πιστέψαμε εξαρχής στην αναπτυσσόμενη δυναμική της ελληνικής μικροζυθοποιίας και οργανώσαμε με γνώση και προσοχή ένα μακρόπνοο επιχειρηματικό σχέδιο» αναφέρει ο Μαρίνος Αλεξάνδρου με αφορμή τη νέα διάκριση.

«Θέσαμε τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που διέπουν και τις δικές μας γευστικές επιλογές. Βάλαμε στις μπύρες μας καρδιά από την Πάρο, αναγνωρισμένη από την αρχαιότητα ως πατρίδα του πιο εκλεκτού κριθαριού και στόχο, τους γευσιγνώστες όλου του κόσμου, που ξέρουν ότι η υπεροχή δεν κρίνεται από την ετικέτα, αλλά από την αυθεντικότητα και την ουσία» τονίζει ο Νικόλας Παυλάκης.

https://www.in.gr/2018/10/11/greece...CPnWNIN39qBCjT79T21YxE_c7OfjJZUBU7fKJ-c0hb4FA

Έχω δοκιμάσει την παριανή μπύρα (την Pilsner) από το πρώτο δοκιμαστικό batch που κυκλοφόρησε στο νησί μέχρι και τώρα. Άλλες φορές μου άρεσε πολύ, άλλες λίγο και άλλες μου ήταν αδιάφορη. Με αυτό θέλω να δείξω τη μη σταθερή ποιότητα/γεύση. Βέβαια στην αρχή χρησιμοποιούσαν άλλες εγκαταστάσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι δικές τους και γενικά νομίζω ότι το ψάχνουν για να τη βελτιώσουν. Σε κάθε περίπτωση μακάρι να πάνε καλά και μπράβο για την προσπάθεια.

Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Αναρωτιέμαι, υπάρχει κάποια αντίστοιχη μπύρα σε γεύση άλλα με μικρότερα ποσοστά αλκοόλ?

Την ''αγάπη'' μου για τις μπύρες, την γνωρίζεις (δεν τις αντέχω). Στην La Trappe με οδήγησε αυτή:

https://www.google.com/search?q=Mce...sa7eAhUmtYsKHdP8CNwQ_AUIDigB&biw=1920&bih=966

Το μαγουλομωρό παλιότερα είχε βρει ένα μαγαζί κάπου στο Μαρούσι, αλλά, δεν μπόρεσα να την βρω. Αν την βρεις κάπου, χτύπα τηλέφωνο!!:smile:

Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

για να ζηλέψετε, εγώ έχω προμηθευτεί και το ποτήρι της... :grinning-smiley-043

scv-15406707155997457528804046784598.jpg

Δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα αυτο ειναι το πιο απλο απο τα 2 ποτηρια της που μπορεις να βρεις.
Το αλλο ειναι εργο τεχνης!
Βλεπετε τη διαφορα?

https://www.google.com/imgres?imgur...a7eAhUFVywKHazCCxIQMwg-KAAwAA&iact=mrc&uact=8

Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Την ''αγάπη'' μου για τις μπύρες, την γνωρίζεις (δεν τις αντέχω). Στην La Trappe με οδήγησε αυτή:

https://www.google.com/search?q=Mce...sa7eAhUmtYsKHdP8CNwQ_AUIDigB&biw=1920&bih=966

Το μαγουλομωρό παλιότερα είχε βρει ένα μαγαζί κάπου στο Μαρούσι, αλλά, δεν μπόρεσα να την βρω. Αν την βρεις κάπου, χτύπα τηλέφωνο!!:smile:

8% έχει και αυτή...δεν το λες και λίγο. Ασε που μοιάζει ΑΚΟΜΑ πιο ακριβή (ρε που μπλέξαμε..:flipout:). Την grand prestige την δοκίσες Ιωάννη παιδί μου?

Nαι, αλλα τωρα μπορεις να ψαξεις για το σωστο!
Hint: Το φερνουν μαγαζια και στην Ελλαδα...
Αλλιως μπορει να το παραγγειλει κανεις απο εξωτερικο πιο φτηνα. Εγω δεν το τολμησα, γιατι φοβηθηκα τυχον ατυχηματα στη μεταφορα...

Re: Απάντηση: Ώρα για Μπύρα

εμένα μου το έκανε δώρο ένας φίλος που έχει κάβα...μαζί με κάτι άλλα ποτήρια από μπύρες, και πίστευα ότι δεν θα κυκλοφορεί και θα σας πιάσω αδιάβαστους. Πόσο πίσω είμαι.. :flipout:

δεν είναι η κατάλληλη μέρα αλλα ζήλεψα...οπότε απόλαυσα την ιεροτελεστία του να σερβίρεις μία grand prestige :ernaehrung004:

20181030-222153.jpg

20181030-222221.jpg

20181030-222230.jpg