καλά εγώ με σπίτι 38τμ και χωρέσαμε 5 άτομα + μηχανήματα (οριακά μεν αλλά τα καταφέραμε)....εσύ εκεί πάνω μέχρι 2-3 μπορείς να χωρέσεις; ....τι διάολο, στην σοφίτα είχες σκοπό να μας στριμώξεις....δεν είμαστε άξιοι σαλονιού;
Αχχ...οι τιμές είναι τσουχτερές, γενικά κάτω από 33ε ότι και να χω δοκιμάσει δεν ήταν καθόλου καλό.....
Α ξεχασα....λεμε ειναι "θεμα γουστου"...
Μπαα ειναι θεμα "περιβαλοντος".
Το Ουισκυ που σου παει ειναι με το τι μουσικη ακους
![]()
:ADFADF1:
Μα το ειδα και στο νετ οτι εχει ασπρο χρωμα και κοκκινο πατο ,το υποψιαστικα οτι κατι τετοιο μπορει να συμβαινει,αλλα με μπερδεψε το γεγονος οτι το ειχες στο ψυγειο,Το Beafeater 24 έχει κόκκινο πάτο και επειδή είναι οριζόντια στο ψυγείο μοιάζει σαν να χρωματίζει το περιεχόμενο του μπουκαλιού.
* και όταν ανέβασα την φωτο έλεγα από μέσα μου "άραγε θα γράψει τίποτα ο mdvq? " ....και να που έγινε :ernaehrung004:
Εισαι πολύ μερακλης ρε φίλε θοδωρη ...εγώ είμαι λίγο αδεξιος .......δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω τσίπουρο σε σφηνακι και να μην τα κάνω όλα λίμπα:smash:!Σορρυ για το εκτός θέματος, φταίει ο Mdvq....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.