Ώρα για Whisky.

:flipout: καλά εγώ με σπίτι 38τμ και χωρέσαμε 5 άτομα + μηχανήματα (οριακά μεν αλλά τα καταφέραμε)....εσύ εκεί πάνω μέχρι 2-3 μπορείς να χωρέσεις; ....τι διάολο, στην σοφίτα είχες σκοπό να μας στριμώξεις....δεν είμαστε άξιοι σαλονιού;

:flipout: καλά εγώ με σπίτι 38τμ και χωρέσαμε 5 άτομα + μηχανήματα (οριακά μεν αλλά τα καταφέραμε)....εσύ εκεί πάνω μέχρι 2-3 μπορείς να χωρέσεις; ....τι διάολο, στην σοφίτα είχες σκοπό να μας στριμώξεις....δεν είμαστε άξιοι σαλονιού;

στο σαλόνι έχει ένα ht αποσυνδεμένο με τα πίσω ηχεία να βλέπουν προς τα πίσω....
αν θέλετε εκεί, μπορώ να φέρω αυτό για μουσική

icfm260.jpg

Αν φέρει ο sonorus τον valhala o Panoramix το teac ud 503 εγώ ένα λαπτοπ και ο καθένας τα ακουστικά του, με ένα πολυπριζο το στήνουμε όπου έχει ένα τραπέζι 1Χ1,5μ, θέληση να υπάρχει.

P.S. Κάποια ποστ, είναι εκτός θέματος, μήπως να τα βάζαμε στο to know us better νήμα?

Το Beafeater 24 έχει κόκκινο πάτο και επειδή είναι οριζόντια στο ψυγείο μοιάζει σαν να χρωματίζει το περιεχόμενο του μπουκαλιού.

* και όταν ανέβασα την φωτο έλεγα από μέσα μου "άραγε θα γράψει τίποτα ο mdvq? " ....και να που έγινε :ernaehrung004:

Αχχ...οι τιμές είναι τσουχτερές, γενικά κάτω από 33ε ότι και να χω δοκιμάσει δεν ήταν καθόλου καλό.....

Πολυ δυσκολος εχεις γινει εσυ... :speechless-smiley-0

Μια χαρα ουϊσκυ βρισκεις στα 20-25 ευρω στα Υπερμαρκετ. Τα κλασσικα 5 χρονων.

Οταν "επινα" ειχα παντα και Aberlour, Glenfiddich, Dimple, Chivas Regal...και διαφορα αλλα που προσφερονται σε θηκες, 12ρια η 15ρια.

Αλλα καποια στιγμη αναρωτηθηκα αν μου εκαναν πραγματικα καλυτερη εντυπωση απο τα "κλασσικα" μου, κατι το ανεπαναληπτο...
( εκτος απο ενα που με ειχε στειλει, και το ειχα ανεβασει εδω στο νημα και που δεν ηξερα καν την τιμη του, και το βλεπω σε δημοπρασιες πλεον μονο...)

Τελικα ανακαλυψα πως οχι. Και εμεινα με γευσεις πιο γνωστες και προσιτες γευσεις και με δεκα δεκαπεντ ευρω διαφορα.

Τωρα εχω μονο δυο στην καβατζα ( και οχι σε πολυ θεαση ) ενα Ballantines και ενα Grants.

Παντως στα σουπερμαρκετς μπορει να πεσεις σε προσφορες κατα καιρους και αυτα που κανουν 35-40 να τα βρεις 25...

Α ξεχασα....λεμε ειναι "θεμα γουστου"...

Μπαα ειναι θεμα "περιβαλοντος".

Το Ουισκυ που σου παει ειναι με το τι μουσικη ακους

6638088bd1e8aa5ba96ec622e23c8037.jpg

:ADFADF1:

Το Beafeater 24 έχει κόκκινο πάτο και επειδή είναι οριζόντια στο ψυγείο μοιάζει σαν να χρωματίζει το περιεχόμενο του μπουκαλιού.

* και όταν ανέβασα την φωτο έλεγα από μέσα μου "άραγε θα γράψει τίποτα ο mdvq? " ....και να που έγινε :ernaehrung004:
Μα το ειδα και στο νετ οτι εχει ασπρο χρωμα και κοκκινο πατο ,το υποψιαστικα οτι κατι τετοιο μπορει να συμβαινει,αλλα με μπερδεψε το γεγονος οτι το ειχες στο ψυγειο,
Δεν ηξερα οτι και τζιν το παγωνεις.
Μονο την βοτκα και το τσιπουρο νομιζα.
Τες παντων, εγω δεν παγωνω τιποτα γιατι τα πινω πιο ευκολα και αυτο προσπαθω (οσο μπορω) να το αποφυγω!!!
Και δεν ειμαστε και κοντα ρε φιλε....ή μαλλον καλυτερα????:ADFADF1:

Last edited:
Το έχω στο ψυγείο το οποίο το έχω σε πολύ χαμηλούς βαθμούς γιατί μαθαίνω να κάνω αυτό (αυτός το παρακάνει το χει στην κατάψυξη) https://rarbg.to/torrents.php?searc...=42&category[]=46&category[]=41&category[]=49

Η μόνη διαφορά όταν τα μπουκάλια είναι κρύα είναι ότι μπορείς να κάνεις κοκταιλς χωρίς να βάλεις πάγο και να ελαφρύνουν και έτσι έχουν πιο γεμάτη γεύση. Ακόμα και αν βάλεις πάγο σε ένα shaker, όταν τα ποτά είναι κρύα δεν επιτρέπουν στον πάγο να λιώσει πολύ και κάνουν το αποτέλεσμα λίγο πιο έντονο.

*Αν βρεθούμε ποτέ θα είναι καταστροφή.

Μιχάλη ένα σου λέω
Όταν πάμε στον καφέ ο τεο αρχίζει με εξωτικές μπύρες και καταλήγει σε κοκτεηλακια...
Και μιλάει με τις σερβιτορες μια ειδική γλώσσα....

Μια φορά της είπα να μου πετάξει στα κρυφά ένα σφηνάκι κονιακ στη σοκολάτα και πέσατε να με φάτε αμέσως...έτσι.... για το λαιμό βρε αδερφέ...

Σορρυ για το εκτός θέματος, φταίει ο Mdvq....
Εισαι πολύ μερακλης ρε φίλε θοδωρη ...εγώ είμαι λίγο αδεξιος .......δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω τσίπουρο σε σφηνακι και να μην τα κάνω όλα λίμπα:smash:!
Είμαι όμως εξαιρετικός στο να τα πίνω.:flipout:
Το μοναδικό κοκτέιλ που κατάφερνα να φτιάξω ήτονε το Blue lagoon.......και αυτό γιατι είχα κάτι ποτήρια που είχαν ντεκορ κάτι γραμμές και κατά τύχη μια φορά το πέτυχα, οπότε ηξερα την δοσολογία. ...όταν τα σουταρισε η γυναίκα μου ,τέλος και αυτο:twoguns:
Αφού να σκεφτείς ποτέ δεν καταφέρνω να φτιάξω με την μια το τζιν τονικ μου......πάντα μα πάντα κάτι θα προσθέσω αφού πιω μια δυο καλές γουλιά. ...ή τζιν γιατί θα το έχω κάνει ξέπλυμα ή τονικ γιατί θα το έχω κάνει ολοκαυτωμα:award: