Ώρα για Whisky.

Πριν ένα χρόνο τον Αύγουστο έσκασα μύτη παραλία και ντράπηκα για την πάρτι μου.....

Να μην ντρέπεσαι για την πάρτη σου..Και σταμάτα να μετράς τις θερμίδες για το κάθε τι...
Χειρότερα τα κάνεις τα πράγματα και σε πιάνει άγχος...Απλα προσπάθησε να βάλεις περισσότερη κίνηση στην ζωή σου κατά την διάρκεια της ημέρας και να πίνεις αρκετό νερό.

Ότι κάνεις να το κάνεις με νεύρο και γρήγορα...Ο μεταβολισμός σου μάλλον κοιμάται και πρέπει να τον ξυπνήσεις με κάθε τρόπο..Αν δεν το κάνεις θα είναι πολύ πιο δύσκολο..

Θα χάσεις μερικά κιλά στην αρχή και μετά θα μείνεις στάσιμος..

Κίνηση λοιπόν με ένταση σε κάθε τι που κάνεις.
Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσεις και τις διατροφικές σου συνήθειες..Ξεκίνα με κοτόπουλο και μαρούλι. :)

Κουραγιο.

Κανε σε πρωτη φαση αυτο που λεει ο Σπυρος. Αυξησε "ρυθμους", και γρηγορο περπατημα.

Μολις πεσεις καπως σε κιλα, ξεκινα εντονη γυμναστικη σε σαλα.
Καθημερινα.

Εγω ξαναρχισα να γυμναζομαι εντατικα απο φετος. Πριν το ειχα σταματησει γιατι μου απαγορευε ο γιατρος να κανω τα σπορ που ηθελα και με ειχε παρει απο κατω.

Τωρα εμαθα να κανω αλλα !!! Και τι να σου πω ειμαι κατενθουσιασμενος. Το 90% γυναικες ! ;)
Τεραστεια προοδος

Το ποτο ειναι αυτο ππου εγω καταλαβαινω οτι "με φουσκωνει τελειως" ! Και σχεδον αυτοματα. Δεν μπορω να το καταλαβω πια ισως να ειναι και θεμα ηλικιας;

Αντε σιγα σιγα....Η ασκητικη εχει και την απολαυση της, και την ικανοποιηση της. Δες το και ετσι. Ισως την ξαναρχισω....

Θα ακολουθήσω πιστά τις συμβουλές σας. Έχω παραδόξως ακόμα πολύ όρεξη για προσπάθεια. Λίγο να ελαφρύνω και μετά θα κάνω το Magnus method που κάνει η Vikander :flipout:

Πέρα από την πλάκα ίσως και να με παίρνει γιατί είμαι ακόμα σχετικά νέος. Ο μεταβολισμός όντως είναι σε λήθαργο. Από γυμναστική είμαι σχετικός όσο απίστευτο και να ακουγεται.....κολυμβητής 7 χρόνια, 3 χρόνια water polo 2 χρονια βαρη 6 μερες την εβδομαδα και 2 χρόνια πυγμαχία......τα τελευταία 6 χρονιά με πήρε από κάτω.

Αυτό που λέει για την ασκητική ο Cica ......οτι έχει την απόλαυση της......είναι όντως έτσι. Έχει ένα ήθος το όλο εγχείρημα....

και τώρα πίσω στο θέμα μας: Το φοβερό είναι οτι επειδή πάω στην κάβα όσο συχνά πηγαινα παλιά αλλά δεν καταναλώνω με τον ίδιο ρυθμό, εχω αρχίσει να εχω σφραγισμένο στοκ....

Attachments

• 20180608_140522.jpg
    20180608_140522.jpg
    248.5 KB · Views: 96
Κουραγιο.

Κανε σε πρωτη φαση αυτο που λεει ο Σπυρος. Αυξησε "ρυθμους", και γρηγορο περπατημα.

Μολις πεσεις καπως σε κιλα, ξεκινα εντονη γυμναστικη σε σαλα.
Καθημερινα.

Εγω ξαναρχισα να γυμναζομαι εντατικα απο φετος. Πριν το ειχα σταματησει γιατι μου απαγορευε ο γιατρος να κανω τα σπορ που ηθελα και με ειχε παρει απο κατω.

Τωρα εμαθα να κανω αλλα !!! Και τι να σου πω ειμαι κατενθουσιασμενος. Το 90% γυναικες ! ;)
Τεραστεια προοδος

Το ποτο ειναι αυτο ππου εγω καταλαβαινω οτι "με φουσκωνει τελειως" ! Και σχεδον αυτοματα. Δεν μπορω να το καταλαβω πια ισως να ειναι και θεμα ηλικιας;

Αντε σιγα σιγα....Η ασκητικη εχει και την απολαυση της, και την ικανοποιηση της. Δες το και ετσι. Ισως την ξαναρχισω....

Το 90% γυναίκες εεε? Εισαι πονηρός εσύ.....με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια...:award:

Οσο για το φούσκωμα δεν είναι θέμα ηλικίας.....και γω με τρία κουτάκια μπύρα την επόμενη μέρα το πρωί στον καθρέπτη μοιάζω με τον Παπαμιχαήλ στα τελευταία του...

Ρε καλε φιλε...
Αυτο με την υπερπροσφορα ετικετων καπου εχει αρχισει να γινεται εξοχως κουραστικο.
Και αν προκειται για καμμια μπυρα ,παει στον γεροδιαολο,την πινεις και τελος!
Με τα ποτα που κανουν ενα καρο λεφτα και τα καταναλωνεις σε βαθος χρονου,ειναι ματαιοπονια.
Εδω στην δουλεια που τα πινουμε σε μια μερα κατι παει και ερχεται.
Καβα στο σπιτι ομως ΔΕΝ.....
Εχω καταληξει σε μερικες μαρκες που με καλυπτουν και τελειωσε το καλαμπουρι.
Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ....κουραστικη:ADFADF1:

Γιατί όχι κάβα στο σπιτι? Εγώ το βρίσκω πολύ πρακτικό και από οικονομική άποψη δεν είναι ασύμφορο αφού θα τα δώσεις που θα τα δώσεις σε κάποια φάση....ας εχεις και λίγο στοκ. Δεν μιλάμε για συλλογή δηλαδή που κάνουν άλλοι (αν και ακόμα και αυτό θα το κανα αν με έπαιρνε οικονομικά).

Κατά τα άλλα και γω εχω μια δυο ετικέτες που είναι στανταρακια αλλά γιατί να μείνουμε μόνο σε αυτές. Τι νόημα θα είχε το νήμα αν είχαμε φώτο και άποψη μόνο για τα Dewars και τα Famous Grouse?

Το τελευταίο για την ζωή που είναι πολύ μικρή για να γινεται κουραστική δεν το κατάλαβα. Πως το εννοείς;

Υ.Γ. Ασύμφορο ίσα ίσα είναι να πίνεις καλό ποτό έξω. Κάθε 2,5 ποτά αγοράζεις το μπουκάλι από κάβα για το σπιτι.

......

Πέρα από την πλάκα ίσως και να με παίρνει γιατί είμαι ακόμα σχετικά νέος. Ο μεταβολισμός όντως είναι σε λήθαργο. Από γυμναστική είμαι σχετικός όσο απίστευτο και να ακουγεται.....κολυμβητής 7 χρόνια, 3 χρόνια water polo 2 χρονια βαρη 6 μερες την εβδομαδα και 2 χρόνια πυγμαχία......τα τελευταία 6 χρονιά με πήρε από κάτω.....

Ετσι εξηγειται και το υπερβαρος φιλε.
Ε βεβαια. Σε εφαγε η σινεφιλ attitude.* Bαλε τους Φρανσις Φορντ Κοπολα και τους Ραϊνερ Βερνερ Φασμπιντερ στην ακρη.

Εκανες και "βαρια" αθληματα ...οποτε....τοση ενεργεια που επρεπε να σπαταλας....

Ειμαι πολυ αισιοδοξος. Ξαναρχισε σιγα σιγα.

*
Πλακα κανω.

....και πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω το πρώτο εντελώς κακο "review" (ο θεος να το κανει).....

Jack Daniel's single barrel 45% Vol.

Το δοκίμασα σκέτο χωρις να εχω καπνίσει ή φάει κάτι με ιδιαίτερα έντονη γεύση από το πρωί. Γλυκόπιοτο πολύ, αλλά και πολύ βαρετο. Μπόλικο αλκοόλ που απλά κατεβαίνει πολύ εύκολα (βλεπε αμερικάνικη μπυρα οποιασδήποτε, μεγάλης κατανάλωσης ετικέτα)

Λέω από μέσα μου.....αφού δεν είναι τίποτα σπουδαίο θα το γεμίσω μέχρι πάνω με πάγο (δεν εχω aircon στο σαλόνι και εχω 29C μέσα)

....και ξαφνικά με το που νέρωσε ελάχιστα......τσουπ....να σου και η καραμελοβανιλια.

Παραδόξως τα Maker's Mark, Wild Turkey κλπ που θεωρώ ανώτερα σκέτα, με πάγο χειροτερεύουν. Μυστήριαι αι βουλαί του Whiskey.....

Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλους.........και σεμνά με τα Μοχιτο στις Παραλίες.
αμαν ρε συ Θοδωρη!! και σκεφτομαι σοβαρα να ξανακοψω το τσιγαρο!

Τεο μου το θεμα ειναι οτι εδω γραφει ο καθενας τις γευστικες του εμπειριες και μαζευεται ενα νουμερο απο ετικετες, που οποιος θελει τις δοκιμαζει ή οχι.
Πχ το Singleton ,απο σενα το εμαθα.
Το πηραμε ,το δοκιμασαμε,σε 3 ωρες το τελειωσαμε και βγηκαν τα οποια συμπερασματα(καλα!!)
Να παιρνω ομως ενα καρο ετικετες στο σπιτι που θα τις καταναλωσω σε ...10 χρονια ,οχι ΔΕΝ!!!
Αυτο εννοω φιλαρακι μου για το δυσκολο της υποθεσης....γιατι αμα δεν μου κατσει γευστικα τον ηπια (μεταφορικα):flipout::ADFADF1:

Τεο μου το θεμα ειναι οτι εδω γραφει ο καθενας τις γευστικες του εμπειριες και μαζευεται ενα νουμερο απο ετικετες, που οποιος θελει τις δοκιμαζει ή οχι.
Πχ το Singleton ,απο σενα το εμαθα.
Το πηραμε ,το δοκιμασαμε,σε 3 ωρες το τελειωσαμε και βγηκαν τα οποια συμπερασματα(καλα!!)
Να παιρνω ομως ενα καρο ετικετες στο σπιτι που θα τις καταναλωσω σε ...10 χρονια ,οχι ΔΕΝ!!!
Αυτο εννοω φιλαρακι μου για το δυσκολο της υποθεσης....γιατι αμα δεν μου κατσει γευστικα τον ηπια (μεταφορικα):flipout::ADFADF1:

Μην νομίζεις...σπάνια μπουκάλι μου κράτησε πάνω από 2 εβδομάδες. Δηλαδή και 20 μπουκάλια να εχω σε μια χρονιά θα φύγουν. Είναι τόσο πολλά τα άτιμα και συχνά ανακαλύπτεις κάτι που σου άρεσε παραπάνω. Ας πούμε από οτι ήπια φέτος...το Aberlour 12 sherry oak μου άρεσε ισως πιο πολύ ακόμα και από κάποια που τα θεωρούσα αξεπέραστα οπως πχ το Macallan 12 sherry oak.

Τον Πέτρο να μαλώσεις που έχει ανοιχτό ένα μπουκάλι με καταπληκτικό whisky να κάθεται στο ράφι του από το 2000.....:smash:

Θα`Θελα πολυ την επομενη φορα που Θα ξαναβρεΘουμε με τον Θοδωρα να`χει πετυχει τουs στοχουs σε Θεματα βαρουs.

Vlad και γω αυτό θέλω..... να κατεβώ στην κοπή σας και να νομίζετε ότι είμαι καινούργιο μέλος! :Banane0:

αμαν ρε συ Θοδωρη!! και σκεφτομαι σοβαρα να ξανακοψω το τσιγαρο!

Δεν κανει αλλα θα το πω....

.....πριν χρόνια είχα πάει στο νυμφαίο, σε ένα μικρο παντοπωλείο ήταν μέσα ένας παππούς, του λέω τσιγάρα έχετε; όχι δεν πουλάμε μου λέει. Δεν πειράζει προσπαθώ να το μειώσω κιόλας του λεω.

και ο Θεός μου απαντάει......"παλικάρι....αν θες κοψ το....αλλά να ξες σε αυτή τη ζωή, είναι ισως το μόνο πράγμα που "καίγεται" για σένα.....

Παλιά καραβάνα......αλλού ο τύπος.

Δεν κανει αλλα θα το πω....

.....πριν χρόνια είχα πάει στο νυμφαίο, σε ένα μικρο παντοπωλείο ήταν μέσα ένας παππούς, του λέω τσιγάρα έχετε; όχι δεν πουλάμε μου λέει. Δεν πειράζει προσπαθώ να το μειώσω κιόλας του λεω.

και ο Θεός μου απαντάει......"παλικάρι....αν θες κοψ το....αλλά να ξες σε αυτή τη ζωή, είναι ισως το μόνο πράγμα που "καίγεται" για σένα.....

Παλιά καραβάνα......αλλού ο τύπος.
τι ειπεs τωρα!!!