Ώρα για Whisky.

Μην νομίζεις...σπάνια μπουκάλι μου κράτησε πάνω από 2 εβδομάδες. Δηλαδή και 20 μπουκάλια να εχω σε μια χρονιά θα φύγουν.
Να ...βλέπεις!
Είναι ανάλογα του τρόπου ζωής του καθενός.
Εγώ δεν πίνω ΠΟΤΈ μόνος σπίτι.
Μόνο με παρέα.
Και όταν λέω πίνω με παρέα μπορούμε, για πλακα, να πιούμε 2 μπουκάλια ποτό χαλαρά .
Προχτές ήπιαμε 1 1/2 μπουκάλι τζιν.
Ένα Gordon's που μου το φέρανε δώρο και μισό beefeater που είχα σπίτι.
Σύνολο 25 ευρώ περίπου.
Για φαντάσου να πίναμε hendricks........42 ευρώ η ζημιά!
Ανάλογα τον τρόπο ζωής του καθενός.
Εγώ είμαι καφρος στο ποτο φιλαράκι! !

Ε ναι το ξερω οτι εχουμε διαφορετικο συστημα. Δεν υπαρχει λαθος και σωστο, οτι βολευει....

Αλλοι εχουν πικαπ 5000ε και γω ακούω με τα HS7 και ειμαι χαρούμενος.....:ernaehrung004:

Δεν υπαρχει λαθος και σωστο, οτι βολευει....

Αλλοι εχουν πικαπ 5000ε και γω ακούω με τα HS7 και ειμαι χαρούμενος.....:ernaehrung004:

Α γειά σου.....οπως το λες ....ότι βολεύει!

Και αλλοι πίνουν Johnny blue (πικάπ 5000) και γω ειμαι χαρούμενος και με το Teachers (hs7):ADFADF1:

Παντως την ειπε την μλκια του ο γερος...
Σιγα μη καιγεται το τσιγαρο για παρτυ σου. Απο μονο του καηκε ; ΛΟΛ....

Σκεψου και να πουλαγε δηλαδη τι θα σου ειχε πει :drool:

Παντως την ειπε την μλκια του ο γερος...
Σιγα μη καιγεται το τσιγαρο για παρτυ σου. Απο μονο του καηκε ; ΛΟΛ....

Σκεψου και να πουλαγε δηλαδη τι θα σου ειχε πει :drool:

Αυτός ηταν 80ρης το 2001 με 2 πακέτα την μέρα. Εκείνη η απέθαντη γενιά....οχι επειδή ήταν καλύτερα χρόνια....αλλά επειδή σε κάθε οικογένεια γεννιόντουσαν 5-6 παιδιά, τα μισά πεθαίνανε στη γέννα και μεναν τα δυνατά σκαριά. Εκείνη η γενιά κάπνιζε χωρις τύψεις.....οταν άκουσαν για τα κακα του τσιγάρου πρώτη φορά ήδη κάπνιζαν 30 χρόνια.....είχαν πέραση κατοχή, εμφύλιο χούντα.......και μονο που επιβίωσαν αυτά τους έφτανε και το τσιγάρο ήταν η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας....

Δεν είπε καμιά σοφία...σκεφτόταν έχοντας προφανώς σαν παράδειγμα τον εαυτό του.

Το οτι ειναι θεϊκή ατάκα....όμως είναι. .....και φυσικά σαν καπνιστής, μ'αρεσε όταν την άκουσα.

Αυτός ηταν 80ρης το 2001 με 2 πακέτα την μέρα. Εκείνη η απέθαντη γενιά....οχι επειδή ήταν καλύτερα χρόνια....αλλά επειδή σε κάθε οικογένεια γεννιόντουσαν 5-6 παιδιά, τα μισά πεθαίνανε στη γέννα και μεναν τα δυνατά σκαριά. Εκείνη η γενιά κάπνιζε χωρις τύψεις.....οταν άκουσαν για τα κακα του τσιγάρου πρώτη φορά ήδη κάπνιζαν 30 χρόνια.....είχαν πέραση κατοχή, εμφύλιο χούντα.......και μονο που επιβίωσαν αυτά τους έφτανε και το τσιγάρο ήταν η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας....

Δεν είπε καμιά σοφία...σκεφτόταν έχοντας προφανώς σαν παράδειγμα τον εαυτό του.

Το οτι ειναι θεϊκή ατάκα....όμως είναι. .....και φυσικά σαν καπνιστής, μ'αρεσε όταν την άκουσα.

Αυτο ακριβως σε bold.
Eχω προσωπικα παραδειγματα στην οικογενεια και απο τις δυο πλευρες. Οι παπουδες μου ειχαν ξεπερασει τα 90 και ειδικα ο ενας καπνιζε σαν αραπης αφιλτρο μεχρι τελους (καπου 95)

Βεβαια ειχαν χασει οπως λες στην γεννα τα μισα αδελφια, και καθε γιαγια τουλαχιστον ενα παιδι.

Τεσπα εμεις σημερα ειμαστε πιο μεγαλοι σε αναστημα αλλα πιο ευθραυστοι απ'οτι βλεπω τριγυρω.

To Σάββατο ο Avpap ανέβηκε Θεσσαλονίκη και είχα την χαρά να τον γνωρίσω και από κοντά. Περάσαμε υπέροχα!

Επίσης έφερε μαζί του και ένα εξαιρετικό δώρο που πρέπει να μπει επειγόντως στο νήμα!

NIKKA MIYAGIKYO SINGLE MALT.

Μυρωδιά: Κατευθείαν συμπεραίνεις οτι έχει αρκετό αλκοόλ και ότι θα χρειαστεί λίγο νεράκι για να ξεδιπλωθεί. Φρούτα και ξύλο είναι αυτά που έπιασε η δίκη μου μύτη (για σοβαρό review κοιτάξτε καλύτερα σε κανένα σοβαρό site γιατί με τόσο τσιγάρο δεν....)
Γεύση: Δημητριακά galore :flipout:
Επίγευση: Κρατά αρκετή ώρα και την νιώθεις σαν φρούτα πάλι.

Οτι γιαπωνέζικο εχω δοκιμάσει έχει επίγευση που κρατά πολύ ώρα και αυτό είναι κάτι που μου κάνει πάντα εντύπωση! Οι Ιάπωνες είναι άνετα ισάξιοι με τους σκοτζέζους εδώ και χρόνια. (για να μην πω οτι τελευταία έχουν ξεφύγει στην μπροστια)

Θα σου φέρω μια ιαπωνική "κελεμπία" και μια ταινία από αυτές που σου αρέσουν για να μπεις στο κλίμα

Καινούργιες αφίξεις στην κάβα......κάτι που δεν περίμενα οτι θα ρθει από δω. Για πρώτη φορά στα ράφια Wild Turkey + 101 proof + Rye!!!!

.......(και αν και άσχετο με το νήμα Green Mark Vodka που είναι η πρώτη σε κατανάλωση vodka στην Ρωσια...άντε να δούμε)

Attachments

• 20180926_201122.jpg
    20180926_201122.jpg
    305.1 KB · Views: 155