SR-71
AVClub Fanatic
Μάνο μπερδεύεις την λέξη κοκτέιλ με την λέξη smoothie. Το δεύτερο είναι χυμός, το πρώτο αλκοολούχο.
Εσυ τι μου παρασκευαζες, τοτε ?
Μάνο μπερδεύεις την λέξη κοκτέιλ με την λέξη smoothie. Το δεύτερο είναι χυμός, το πρώτο αλκοολούχο.
Oταν βαζεις ημερομηνιες για κοσμογονικες αλλαγες ... οι αλλαγες κρατανε πολυ λιγο.
Αν δεν βαλεις καμια ημερομηνια και αρχιζεις να ελαττωνεις κατι 0.000001% την φορα
(και ΟΧΙ με αυστηρη ημερησια πειθαρχια) τοτε οι προοπτικες σου ειναι εξαιρετικεςroud:
(δεν ισχυει για τσιγαρα, ηρωινες, γυναικες)
Να σε βοηθήσω....Δεν ήταν χυμός...Εσυ τι μου παρασκευαζες, τοτε ?
Μην είσαι τόσο σίγουρος.. Εδώ και τρία χρόνια έβαλα στόχο να πίνω μια μπύρα και ένα ουίσκι κάθε Τρίτη που έχω ρεπό.. Δεν εχω παραβεί ούτε μια φορά τον κανόνα που έθεσα στον εαυτό μου..Καποια στιγμή στην ζωή μας θα πρέπει να βρεθούμε απέναντι από τα πάθη μας και να τα σπάσουμε στο ξύλο..
Ο Μπουκόφσκι θα είχε αντίθετη άποψη αλλά ο καθένας μπορεί να βάλει ότι στοίχημα θέλει με τον εαυτό του..
Απόλυτα σωστός σε βρίσκω και σε θαυμάζω που το χεις καταφέρει. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια δύναμη και θέληση. Καλά τα βιβλία του Μπουκόφσκι αλλά διαφωνώ ιδεολογικά με τον τρόπο που επέλεξε να ζει την ζωή του.
Μην είσαι τόσο σίγουρος.. Εδώ και τρία χρόνια έβαλα στόχο να πίνω μια μπύρα και ένα ουίσκι κάθε Τρίτη που έχω ρεπό.. Δεν εχω παραβεί ούτε μια φορά τον κανόνα που έθεσα στον εαυτό μου..Καποια στιγμή στην ζωή μας θα πρέπει να βρεθούμε απέναντι από τα πάθη μας και να τα σπάσουμε στο ξύλο.Ο Μπουκόφσκι θα είχε αντίθετη άποψη αλλά ο καθένας μπορεί να βάλει ότι στοίχημα θέλει με τον εαυτό του..
Εγώ από την άλλη πίνω σχεδόν κάθε μέρα ένα (whisky ή brandy), αν δεν ανοίξω κάποιο καλό κρασάκι.
Και καταναλώνω περίπου ένα μπουκάλι τον μήνα (ίσως και λιγότερο) + 2 ή 3 κρασάκια
Τον χειμώνα έχει την τιμητική του συνήθως το brandy και τα Χριστούγεννα ένα calvados.
Η δύσκολη ερώτηση βέβαια στο whisky είναι, ποιο φτηνό whisky σας αρέσει και όχι το ποιο ακριβό.
Εγώ δοκίμασα το teachers που είχε σε προσφορά στα 12 και μπορώ να πω ότι έμεινα μακάκας!
Το Teachers δεν έχει αντίπαλο στα φθηνά.. Αλλά εσύ πως έμπλεξες με τα ουισκια; Απ' ότι ξέρω οι μεταλλαδες πίνουν μπύρες.)
διέκοψε το ξύρισμα, άφησε κάτω το ηλεκτρονικό τσιγάρο και είπε να πιεί μια γουλίτσα...![]()
Fake καταστάσεις δλδ..Ουτε μούσια,ούτε τσιγάρο.. Αν ζούσε ο Lemmy θα του έκανε χοντρή παρατήρηση.![]()
btw χτες 2 χρόνια.....
Δεν γνωριζω τον κυριο (Μπουκοφσκι) :flute.....
Εγω εψαχνα σημερα Teachers στα σουπερ μαρκετ και δεν βρηκα...
Τοσο το καλυτερο. Γιατι το "ειναι φτηνο" ειναι ενα επιχειρημα για επιπλεον καταναλωση.
Δες εδω τον ειχαν καλεσει σε μια λογοτεχνικη εκπομπη (την πιο διασημη ever). Προκαλει θλιψη.
Πρεπει να μην φτασει ποτε ο ανθρωπος σε αυτο το σημειο. Πρεπει παντα να παλευει τα παθη. Εστω και περιοδικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.