Ώρα για Whisky.

Το Blue Label είναι παράλογα ακριβό για αυτό που είναι. Θα συμφωνήσω για το green οτι είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχει η εταιρία στο οπλοστάσιο της.

Δοκίμασα το double black πολύ πρόσφατα, και μου αρέσει το απλό 12ρι λιγο παραπάνω. Θα ήθελα πολύ βέβαια να τα έχω και τα δυο ανοιχτά την ίδια μέρα για να κάνω σωστό τεστ.

Μιχάλη θα το κανονίσουμε σωστά ...θα κατεβάσω απο δω πολλά καλούδια!

Δοκίμασα το double black πολύ πρόσφατα
, και μου αρέσει το απλό 12ρι λιγο παραπάνω. Θα ήθελα πολύ βέβαια να τα έχω και τα δυο ανοιχτά την ίδια μέρα για να κάνω σωστό τεστ.

Kαι στην δικη μου γευση, μου εκατσε λιγο βαρια η "καπνιλα" που εχει.
Αλλα σε οποιον αρεσουν τα "καπνιστα " ειναι ταμαμ.
Ειπαμε ....Singleton και πασης Σκωτιας:worshippy:

Το Blue Label είναι παράλογα ακριβό για αυτό που είναι. Θα συμφωνήσω για το green οτι είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχει η εταιρία στο οπλοστάσιο της.

Δοκίμασα το double black πολύ πρόσφατα, και μου αρέσει το απλό 12ρι λιγο παραπάνω. Θα ήθελα πολύ βέβαια να τα έχω και τα δυο ανοιχτά την ίδια μέρα για να κάνω σωστό τεστ.

Kαι στην δικη μου γευση, μου εκατσε λιγο βαρια η "καπνιλα" που εχει.
Αλλα σε οποιον αρεσουν τα "καπνιστα " ειναι ταμαμ.
Ειπαμε ....Singleton και πασης Σκωτιας:worshippy:
Όταν θα έλθει εκείνη η ευλογημένη μέρα που θα μπορούμε επιτέλους να κάνουμε γευσιγνωσίες, μη με ξεχάσετε, έτσι; :rolleyes: -bye-

Υ.Γ. Αυτοπροσκαλούμαι δηλαδή! :cool:

Δεν είναι μόνο το Blue Label παράλογα ακριβό. Όλες οι τιμές στα Ουίσκυ έχουν πάρει την ανηφόρα εδώ και χρόνια, ή σε κάποια την κατηφόρα σε ποιότητα! Τώρα που είναι και εκτός ΕΕ να δούμε τι θα γίνει.

Όταν θα έλθει εκείνη η ευλογημένη μέρα που θα μπορούμε επιτέλους να κάνουμε γευσιγνωσίες, μη με ξεχάσετε, έτσι; :rolleyes: -bye-

Υ.Γ. Αυτοπροσκαλούμαι δηλαδή! :cool:
Σε εχουμε ηδη συμπεριλαβει στην ομαδα κρουσης:award:

............ ή σε κάποια την κατηφόρα σε ποιότητα! .................

Πεστα Χρυσοστομε!!
Eπινα παλια στα μπαρ Jameson ,γιατι μου ψιλοαρεσε αφενος και ηταν πολυ δυσκολο να σου σερβιρουν "μπομπα" ενεκα γευσης και (κατα καποιο τροπο) σπανιοτητας αφετερου.
Μια φορα μετα απο καιρο το ξαναπηρα και (αδικα) κατηγορησα το μαγαζι οτι μου εδωσε νοθευμενο.....τοσο μεγαλη διαφορα στην γευση!
Και επειδη ηταν "δικο μας" μαγαζι , πηγα κατευθειαν στην καβα και πηρα ενα καινουργιο.
Ιδια (αθλια) γευση και ενα καρο συγγνωμες στους ανθρωπους.
Την αλλη μερα που πηγα αυτο που ειχα σπιτι και ηταν ,προφανως, απο την προηγουμενη παρτιδα την καλη,ολοι παθανε πλακα με την διαφορα.
Μεχρι και τα μπουκαλια ηταν διαφορετικα!
Κατηφορος:smash:

Είστε σίγουροι πως δε σας σερβίρουν μαϊμούδες; Αν είστε να το ξανασκεφθείτε. Το κύκλωμα είναι ασύλληπτο.
Nικο, ασε τα ουϊσκυ.....παμε να συζητησουμε για κανα σοβαρο ποτο!!:ADFADF1:
Εχεις υποψην σου ενα αποστακτηριο κοντα στο Ρεθυμνο,που εχει ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ρακες (εμφιαλωμενες φυσικα) ?
35Ν η φιρμα του.

Ειναι πανακριβες βεβαια (συγκριτικα), αλλα αξιζουν καθε σεντσι!
Πηρα επισης απο αυτους και ρακομελο ,αλλα το καμαρωνουμε στο ραφι.
*
35Ν ειναι ο γεωγραφικος παραλληλος που περναει πανω απο την Κρητη!!!

Από κρασί; Χμ..

Και μενα μου παραξενοφαινεται.
Υποτιθεται οτι τα αποσταγμενα αλκοολουχα ,τις γευσεις τις παιρνουν απο το υλικο παρασκευης.

Αλλο το ουζο που ,πρακτικα, ειναι blended.
Kαι το λιμοντσελο blended ειναι.
Καθαρο ποσιμο οινοπνευμα (αιθυλικη αλκοολη) και οτι βαλεις μεσα.
Το ουϊσκυ???
Και μην μπερδευουμε το blended ουϊσκυ.....αυτο σημαινει οτι αναμιγνυουν πολλες ποικιλιες μαλτ για γευση.
Το μαλτ ειναι κανονικη αποσταξη.

Τουλαχιστον αυτα ξερω.
Μπορει να κανω και λαθος.