Τι δουλεια εχω εγω με τα Στρουμφάκια, τα Παπάκια και τα λοιπά χαϊεντάδικαΩχ! Λες το άλλο να το πήρε ο Bussoni;
Τα βιντεάκια σας παρακαλώ εκεί που ανήκουν. Στη σωστή υποκατηγορία.
Ευχαριστώ.
Είναι απλώς ένα δείγμα μουσικών οργάνων,και η ικανότητα του ανθρώπου να μπορεί να φτιάχνει μουσική από ''ευτελή '' υλικά.Τίποτ' ´´άλλο από μένα και όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε....
Είναι απλώς ένα δείγμα μουσικών οργάνων,και η ικανότητα του ανθρώπου να μπορεί να φτιάχνει μουσική από ''ευτελή '' υλικά.Τίποτ' ´´άλλο από μένα και όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε....
Η ορχήστρα του FORD είναι πραγματική.
Η πρόθεση, η εφεύρεση είναι αυτή που σε πάει πιό πέρα και όχι τα ευτελή σχόλια.
fedra, koritsi mou wraio.........
edw mesa 8etoume poly ypsila oria ektos tns poiotntos tns mousikns kai tnv poiotnta tns avaparagwgns tou nxou kai to YT eivai eva meso pou dev prosferei tnv deutern, oute optika oute nxntika! Mporei kapoios bebaia va parapempei sto YT gia kapoio istoriko n allo logo, alla auta eivai memovwmeves periptwseis.
H symoreia edw mesa pngaivei kai akousei live n exei swsta systnmata pou mporouv va meteferouv tov evdiaferomevo "stnv mousikn", to YT dev mporei va to kavei se gevikes grammes auto!
Giati dev briskeis eva allo "all round" forum kai va bazeis auta pou bazeis edw? To myaloudaki sou dev exei tnv ikavotnta va katalabei me to ti tairiazei edw mesa?
Auta, liav epieikws gia snmera kai twra!
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εγώ σήμερα είδα την ορχήστρα λαχανικών και πραγματικά είχα τύψεις καθ' όλη την διάρκεια της προβολής ....
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εγώ σήμερα είδα την ορχήστρα λαχανικών και πραγματικά είχα τύψεις καθ' όλη την διάρκεια της προβολής ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.