''Ορχήστρα'' από το μανάβικο της γειτονιάς μας!

:grandpa: Έτσι σε θέλω ψηλέ! Θα ψάξουμε εξονυχιστικά τη δισκοθήκη του! Μόνο ποιοτική μουσική στο AvClub!

(Ρε συ, σε σένα έδωσα το δίσκο της Ρομίνα Πάουερ με τα παπάκια; Έχω φάει τον κόσμο και δεν τον βρίσκω με τίποτα! )

Όχι βρε, ένα με Στρουμφ μου είχες δώσει!

Το έχω κάνει αναφοράς για το στέρεο, οπότε δε θα το ξαναδείς...:p

Mozart, Adagio für Glasharmonika=όργανο από γυαλί που παίζεται με λίγο νεράκι καλό έ?όμορφος ήχος είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε!!!!!!

Πολύ όμορφη και παράξενη όπως είναι η ζωή μας και αυτή η ορχήστρα που τα μουσικά της όργανα απαρτίζονται από εξαρτήματα αυτοκινήτου.

Last edited:
Για ιππότες και.......πότες

Τα βιντεάκια σας παρακαλώ εκεί που ανήκουν. Στη σωστή υποκατηγορία.
Ευχαριστώ.

Τζίμη, παρατήρησες το διανοητικό επίπεδο?
Η ορχήστρα λέει παίζει με όργανα από εξαρτήματα αυτοκινήτου... και μιλάμε για τη διαφήμιση του Ford Focus:flipout::flipout::flipout:

Πόοοοοσο να γελάσω ακόμαααααα???:flipout::flipout:

ΛΕΒΕΛ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ!:grandpa:

Βάζω στοίχημα η επόμενη πρόταση θα είναι η μουσική από τη διαφήμιση για τα Jumbo...

"και πλάτσα και πλούτσα...":flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Είναι απλώς ένα δείγμα μουσικών οργάνων,και η ικανότητα του ανθρώπου να μπορεί να φτιάχνει μουσική από ''ευτελή '' υλικά.Τίποτ' ´´άλλο από μένα και όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε....
Η ορχήστρα του FORD είναι πραγματική.
Η πρόθεση, η εφεύρεση είναι αυτή που σε πάει πιό πέρα και όχι τα ευτελή σχόλια.

Σας αφήνω και αυτό το θρέντ ''στο ακόρεστο για αίμα πάθος σας''......
Ας γίνει και αυτό ''χωνευτήρι'' της κακίας είμαι συνηθισμένη.....

Re: Απάντηση: ''Ορχήστρα'' από το μανάβικο της γειτονιάς μας!

Είναι απλώς ένα δείγμα μουσικών οργάνων,και η ικανότητα του ανθρώπου να μπορεί να φτιάχνει μουσική από ''ευτελή '' υλικά.Τίποτ' ´´άλλο από μένα και όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε....

Eμείς έχουμε καταλαβει απο καιρό... Εσυ επιμένεις να μην καταλαβαίνεις οτι στο forum υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι για κάθε θέμα(για τα video εν προκειμένω). Αυτό σου ζήτησαν τα παιδιά πριν, τιποτε αλλο.

Η ορχήστρα του FORD είναι πραγματική.
Η πρόθεση, η εφεύρεση είναι αυτή που σε πάει πιό πέρα και όχι τα ευτελή σχόλια.

Πρωτότυπα ναί!, σπουδαία όχι απαραίτητα.

Δεν νομίζω πως τα ευτελή υλικά κάνουν σώνει και καλά τέχνη. Κάνουν, αλλά όχι πάντα (βλ.Ct.Beefheart, Burial, W.Oldham ect).
Μία σίγουρη συνταγή γιά να κάνει κάποιος τέχνη είναι να εκθέτει την ομορφιά της παραξενιάς του έσω αρχέγωνου τέρατος έναντι φτιασιδιών και λοιπών ασθενιών μικροαστικών επιδημιών. Αφού πρώτα απαλλαγεί από αυτές. :ernaehrung004:

fedra, koritsi mou wraio.........
edw mesa 8etoume poly ypsila oria ektos tns poiotntos tns mousikns kai tnv poiotnta tns avaparagwgns tou nxou kai to YT eivai eva meso pou dev prosferei tnv deutern, oute optika oute nxntika! Mporei kapoios bebaia va parapempei sto YT gia kapoio istoriko n allo logo, alla auta eivai memovwmeves periptwseis.
H symoreia edw mesa pngaivei kai akousei live n exei swsta systnmata pou mporouv va meteferouv tov evdiaferomevo "stnv mousikn", to YT dev mporei va to kavei se gevikes grammes auto!
Giati dev briskeis eva allo "all round" forum kai va bazeis auta pou bazeis edw? To myaloudaki sou dev exei tnv ikavotnta va katalabei me to ti tairiazei edw mesa?
Auta, liav epieikws gia snmera kai twra!

fedra, koritsi mou wraio.........
edw mesa 8etoume poly ypsila oria ektos tns poiotntos tns mousikns kai tnv poiotnta tns avaparagwgns tou nxou kai to YT eivai eva meso pou dev prosferei tnv deutern, oute optika oute nxntika! Mporei kapoios bebaia va parapempei sto YT gia kapoio istoriko n allo logo, alla auta eivai memovwmeves periptwseis.
H symoreia edw mesa pngaivei kai akousei live n exei swsta systnmata pou mporouv va meteferouv tov evdiaferomevo "stnv mousikn", to YT dev mporei va to kavei se gevikes grammes auto!
Giati dev briskeis eva allo "all round" forum kai va bazeis auta pou bazeis edw? To myaloudaki sou dev exei tnv ikavotnta va katalabei me to ti tairiazei edw mesa?
Auta, liav epieikws gia snmera kai twra!

Είναι προφανές ότι αγνοεί τους "απέναντι" και τις μουσικές αντιλήψεις τους. Γιατί αν ήδη τους ξέρει και βρίσκει λιμάνι εδώ, κάτι πάει λάθος...:slug:

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εγώ σήμερα είδα την ορχήστρα λαχανικών και πραγματικά είχα τύψεις καθ' όλη την διάρκεια της προβολής ....

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εγώ σήμερα είδα την ορχήστρα λαχανικών και πραγματικά είχα τύψεις καθ' όλη την διάρκεια της προβολής ....

Οι τύψεις εμφανίζονται όταν αναίτια ρολλάρουμε. Βάλε το third και πάτα γκάζι -bye-

Γιατί παιδάκι μου,τύψεις??
Μην μέ στεναχωράς και έχει 40 βαθμούς έξω.:bigcry::bigcry: