αμάν πιά...
όλα στο στόμα τα θέλετε...
Εμείς; Ποτέ! Εσείς μας έχετε καλομάθει κύριε πρέσβη μου! Τσιπ τσιπ τσιπ...
γιατί μάναμ ?
κι αυτοί από μπου είναι...![]()
Μπου βρε! Έχει φοβηθεί το μάτι μου! Κάτι καφριλέοντες πετυχαίνω κάθε φορά...
αμάν πιά...
όλα στο στόμα τα θέλετε...
γιατί μάναμ ?
κι αυτοί από μπου είναι...![]()
μακριά από τους Burial, παίδες: είναι για ανθρώπους που τη βρίσκουν με ...τα λάθος πράγματα σ αυτή τη ζωή. κάνει ....τζίζ![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον Βασίλη. Τα είπε όλα.
εμένα που δε μ αρέσαν οι μπούριαλ ή δεν τους άκουσα (αλήθεια δεν θυμάμαι...) θα με γράψετε ?
Δεν είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να μεταδώσουν σε κανέναν ψείρες
όμως ακόμη και λανθασμένα κάποιος να οδηγήθηκε σε ξήλωμα τσέπης και ξόδεμα χρόνου γιά ακατανόητες Μουσικές, ευχαριστώ να λέει! και μακάριος να είναι!
Δύσκολο... Μία έχω για pet και έχει γίνει πρωταθλητής στην κατάβαση ολισθηρής καράφλας με σλάλομ...
Όποια κάλεσε για μπύρες και ακρόαση γλίστρησε και κατασκοτώθηκε στα φρύδια μου...
Ναι! Την παντoφλιά όμως μόνος μου την έφαγα! :bigcry:
εμένα που δε μ αρέσαν οι μπούριαλ ή δεν τους άκουσα (αλήθεια δεν θυμάμαι...) θα με γράψετε ?
Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πάρω τον ψηλό αγκαλιά και θα σου έρθω να δω μπρε τη δισκοθήκη σου...
Ελα σε μένα . Ακούω χειρότερα από τον Burial που δεν μου άρεσε γιατί ήταν ελαφρύς :Banane0::ernaehrung004:
:grandpa: Μέγα θέμα θα το κάνω στο AVClub αν ακούς φυσιολογική μουσική και προτείνεις burialειδή!
Βάϊ βάϊ βάϊ Παναΐαμ! Χαρτζιλίκι από το Σπύρο παίρνετε όλοι σας για να του στέλνετε πελάτες;![]()
Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πάρω τον ψηλό αγκαλιά και θα σου έρθω να δω μπρε τη δισκοθήκη σου...
:grandpa: Μέγα θέμα θα το κάνω στο AVClub αν ακούς φυσιολογική μουσική και προτείνεις burialειδή!
Βάϊ βάϊ βάϊ Παναΐαμ! Χαρτζιλίκι από το Σπύρο παίρνετε όλοι σας για να του στέλνετε πελάτες;![]()
Ωχ, μάλλον πρέπει να προλάβω να το αγοράσω πριν έρθεις. Μην γίνω & ρόμπα...
[Να κρύψω και τους Μαζωνάκιδες...]
Φέρτους σε εμένα και κράτα μόνο Πάνο Κιάμο
Ή πιό απλά να φορέσω τα γυαλιά ηλίου όταν θα σας πέρνω μάτι απ'το στόρ και θα κάνω οτι λείπω :BDGBGDB55:
Την παντoφλιά όμως μόνος μου την έφαγα! :bigcry:
Δεν είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να μεταδώσουν σε κανέναν ψείρες ή ιλαρά ή μουσικές
Δεν γράφουν μουσική - γιατί θα έπρεπε να μπορούν να την ακούν;
Ή πιό απλά να φορέσω τα γυαλιά ηλίου όταν θα σας πέρνω μάτι απ'το στόρ και θα κάνω οτι λείπω :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.