''Ορχήστρα'' από το μανάβικο της γειτονιάς μας!

αμάν πιά...
όλα στο στόμα τα θέλετε...

Εμείς; Ποτέ! Εσείς μας έχετε καλομάθει κύριε πρέσβη μου! Τσιπ τσιπ τσιπ...

γιατί μάναμ ?
κι αυτοί από μπου είναι...:flipout:

Μπου βρε! Έχει φοβηθεί το μάτι μου! Κάτι καφριλέοντες πετυχαίνω κάθε φορά...

Δεν είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να μεταδώσουν σε κανέναν ψείρες ή ιλαρά ή μουσικές, όμως ακόμη και λανθασμένα κάποιος να οδηγήθηκε σε ξήλωμα τσέπης και ξόδεμα χρόνου γιά ακατανόητες Μουσικές, ευχαριστώ να λέει! και μακάριος να είναι!
Η Μουσική βγαίνει από ανθρώπους που πονάνε γιά ανθρώπους που πονάνε! Και δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν αυτό.
Και φυσικά δεν απευθύνομαι στον φίλο Tzimisce, Αλίμονο! :grinning-smiley-043

Last edited by a moderator:
εμένα που δε μ αρέσαν οι μπούριαλ ή δεν τους άκουσα (αλήθεια δεν θυμάμαι...) θα με γράψετε ?

Re: Απάντηση: ''Ορχήστρα'' από το μανάβικο της γειτονιάς μας!

Δεν είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να μεταδώσουν σε κανέναν ψείρες

Δύσκολο... Μία έχω για pet και έχει γίνει πρωταθλητής στην κατάβαση ολισθηρής καράφλας με σλάλομ...
Όποια κάλεσε για μπύρες και ακρόαση γλίστρησε και κατασκοτώθηκε στα φρύδια μου...

όμως ακόμη και λανθασμένα κάποιος να οδηγήθηκε σε ξήλωμα τσέπης και ξόδεμα χρόνου γιά ακατανόητες Μουσικές, ευχαριστώ να λέει! και μακάριος να είναι!

Ναι! Την παντoφλιά όμως μόνος μου την έφαγα! :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ''Ορχήστρα'' από το μανάβικο της γειτονιάς μας!

Δύσκολο... Μία έχω για pet και έχει γίνει πρωταθλητής στην κατάβαση ολισθηρής καράφλας με σλάλομ...
Όποια κάλεσε για μπύρες και ακρόαση γλίστρησε και κατασκοτώθηκε στα φρύδια μου...

Ναι! Την παντoφλιά όμως μόνος μου την έφαγα! :bigcry:

Έχεις pm :ernaehrung004:

Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πάρω τον ψηλό αγκαλιά και θα σου έρθω να δω μπρε τη δισκοθήκη σου...

:grandpa: Μέγα θέμα θα το κάνω στο AVClub αν ακούς φυσιολογική μουσική και προτείνεις burialειδή!

Βάϊ βάϊ βάϊ Παναΐαμ! Χαρτζιλίκι από το Σπύρο παίρνετε όλοι σας για να του στέλνετε πελάτες; :flipout:

εμένα που δε μ αρέσαν οι μπούριαλ ή δεν τους άκουσα (αλήθεια δεν θυμάμαι...) θα με γράψετε ?

θα σε γράψουμε γιατί σε θέλουμε για μασκώτ: είσαι μοναδικός - μας διαβάζεις και μας παίρνεις στα σοβαρά αν και δεν σου αρέσει το 90% απ αυτά που παρουσιάζουμε.
Εχεις class, chief. :worshippy:

Απάντηση: Re: ''Ορχήστρα'' από το μανάβικο της γειτονιάς μας!

Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πάρω τον ψηλό αγκαλιά και θα σου έρθω να δω μπρε τη δισκοθήκη σου...

Ελα σε μένα . Ακούω χειρότερα από τον Burial που δεν μου άρεσε γιατί ήταν ελαφρύς :Banane0::ernaehrung004:
:grandpa: Μέγα θέμα θα το κάνω στο AVClub αν ακούς φυσιολογική μουσική και προτείνεις burialειδή!

Βάϊ βάϊ βάϊ Παναΐαμ! Χαρτζιλίκι από το Σπύρο παίρνετε όλοι σας για να του στέλνετε πελάτες; :flipout:

....

Last edited:

Ωχ, μάλλον πρέπει να προλάβω να το αγοράσω πριν έρθεις. Μην γίνω & ρόμπα... :flipout::flipout::flipout:

[Να κρύψω και τους Μαζωνάκιδες...] :flipout::flipout::flipout:

Ή πιό απλά να φορέσω τα γυαλιά ηλίου όταν θα σας πέρνω μάτι απ'το στόρ και θα κάνω οτι λείπω :BDGBGDB55:

Ωχ, μάλλον πρέπει να προλάβω να το αγοράσω πριν έρθεις. Μην γίνω & ρόμπα... :flipout::flipout::flipout:

[Να κρύψω και τους Μαζωνάκιδες...] :flipout::flipout::flipout:

Φέρτους σε εμένα και κράτα μόνο Πάνο Κιάμο-bye-

Ή πιό απλά να φορέσω τα γυαλιά ηλίου όταν θα σας πέρνω μάτι απ'το στόρ και θα κάνω οτι λείπω :BDGBGDB55:

...

Την παντoφλιά όμως μόνος μου την έφαγα! :bigcry:

αυτά παθαίνει όποιος επιμένει να ακούει μουσική μαζί με το έτερο ήμισυ.:grandpa:
Δεν γράφουν μουσική - γιατί θα έπρεπε να μπορούν να την ακούν;

Δεν είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να μεταδώσουν σε κανέναν ψείρες ή ιλαρά ή μουσικές

Από τις πιο πετυχημένες ατάκες εδώ μέσα ever! :grinning-smiley-043
Τα ρέστα μου!

Λύμπε, εμένα που μ' αρέσουν κιόλας οι προτάσεις σου, να πάω να κοιταχτώ ή όχι; :D

Δεν γράφουν μουσική - γιατί θα έπρεπε να μπορούν να την ακούν;

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν τις σταματά από το να την κρίνουν...
Και αυτό είναι το πρόβλημα!

Re: Απάντηση: Re: ''Ορχήστρα'' από το μανάβικο της γειτονιάς μας!

Για αυτό θα έχω τον ψηλό μαζί! Να βλέπει μέσα από τα στόρια! :ADFADF1:
Θρηπγούδιε ετοιμάσου!