ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Μπάμπη ο technomate κατεβάζει εδω?

Nαί Κώστα, όπως είπε κι ο Αλέξης, είναι υλικό που έγραψα στο σκληρό από τον Technomate.
icon14.gif

καρτα που βρηκες Μπαμπη? απο τι ξερω η Αυστρια δεν ειναι στο Πηλιο:ADFADF1::ADFADF1:

Απάντηση: Re: ORF HD στις 2 Ιουνίου!

καρτα που βρηκες Μπαμπη? απο τι ξερω η Αυστρια δεν ειναι στο Πηλιο:ADFADF1::ADFADF1:

Έχει ο Technomate μια καρτούλα "απεριορίστων διαδρομών" Larry μου...
icon12.gif

Αυτή χρησιμοποιώ...

και ολα αυτα μεχρι 4 Ιουνιου

Beim diesjährigen Wiener Kongress der österreichischen und der deutschen Gesellschaft für Radioonkologie standen unterschiedlichste Themen wie die der Einsatz der Stammzellentherapie in der Radioonkologie,
imht 4 June trei securiten programmen televisione caputen vlepeten Kurzzeitbehandlungen wie zum Beispiel beim Prostatakarzinom, Kopf-Hals-Tumoren und Brustkrebs, sowie neueste Entwicklungen im Bereich hochpräziser Strahlenbehandlung zum Beispiel im Hinblick auf noch nebenwirkungsärmere Bestrahlungsformen auf dem Programm.

Γερμανικά δεν γνωρίζω αλλά αυτό το "caputen vlepeten" προφανώς σημαίνει "καπουτ θα βλέπετε", σωστά? χεχε

Εχουν ανακοινώσει ότι γενικά όλα τα ΟΡΦ θα πάνε σε Ιρντετο 2 αντι το όχι και τόσο κρυπτόν Κρύπτογουορκς, αλλά μπορει να κάνουν την αρχή με το HD καναλι...
Κανε μιά πιο ακριβή μετάφραση ρε Λάρρυ!

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Αντε τωρα να ψαχνουμε καρτες απο αυστρια.

Δεν θέλω να φανώ ...κάπως !!! :grandpa:
αλλά ρε παιδιά ας το διάβαζε κάποιος που ξέρει Γερμανικά ...............
πριν βγουν τα συμπεράσματα !!!!

Τι τέλος πακέτου και διάφορα ?
Για θέματα Ραδιο-ογκολογίας γράφει !

Πάρτε και μια μετάφραση απο BabelFish στα Αγγλικά

"With the Viennese of this year congress of the Austrian and the German society for Radioonkologie most different topics stood like those the employment of the main cell therapy in the Radioonkologie, imht 4 June trei securiten programs televisione caputen vlepeten short time treatments like for example with the Prostatakarzinom, head neck tumors and cancer of the breast, as well as newest developments within the range of highly precise radiation treatment for example regarding still side effect-poorer irradiation forms on the program."

και ολα αυτα μεχρι 4 Ιουνιου

imht 4 June trei securiten programmen televisione caputen vlepeten

Αυτό το κομμάτι, σε ποια γερμανοιταλοολλανδική (μη) διάλλεκτο έχει γραφεί; :grinning-smiley-043

Δεν θέλω να φανώ ...κάπως !!! :grandpa:
αλλά ρε παιδιά ας το διάβαζε κάποιος που ξέρει Γερμανικά ...............
πριν βγουν τα συμπεράσματα !!!!

Τι τέλος πακέτου και διάφορα ?
Για θέματα Ραδιο-ογκολογίας γράφει !

Πάρτε και μια μετάφραση απο BabelFish στα Αγγλικά

"With the Viennese of this year congress of the Austrian and the German society for Radioonkologie most different topics stood like those the employment of the main cell therapy in the Radioonkologie, imht 4 June trei securiten programs televisione caputen vlepeten short time treatments like for example with the Prostatakarzinom, head neck tumors and cancer of the breast, as well as newest developments within the range of highly precise radiation treatment for example regarding still side effect-poorer irradiation forms on the program."

εγω το γραψα και εκανα και bold αυτα που προσθεσα:flipout::flipout: για να κανω πλακα στον Μπαμπη Κ !!!!!

φυσικα και δεν ισχυει κατι τετοιο και η μεταφραση απο Γερμανικα του επιμαχου ειναι

imht 4 June trei securiten programs televisione caputen vlepeten

απο 4 Ιουνιου με τρια προγραμματα ασφαλειας θα εμποδισουν να βλεπετε τηλεοπτικο σημα :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αυτό το κομμάτι, σε ποια γερμανοιταλοολλανδική (μη) διάλλεκτο έχει γραφεί; :grinning-smiley-043

ειναι της ιδιας με ente la mage de Votanic....αλλα λιγο πιο φρεσκα

Απάντηση: Re: ORF HD στις 2 Ιουνίου!

εγω το γραψα και εκανα και bold αυτα που προσθεσα:flipout::flipout: για να κανω πλακα στον Μπαμπη Κ !!!!!

Τώρα όμως δεν τσιμπάω... Έμαθα..
icon12.gif

(Αν το κλειδώσουν θα μου φέρεις κάρτα...) :flipout:

Αυτό που έγραψε ο Φίλιππος διαβάζω και εγώ ,ότι δηλαδή θα πάει σε irdeto2 δυστυχώς ...οπότε κλείνει και αυτή η πόρτα .-bye-
Νίκος

Αυτό που έγραψε ο Φίλιππος διαβάζω και εγώ ,ότι δηλαδή θα πάει σε irdeto2 δυστυχώς ...οπότε κλείνει και αυτή η πόρτα .-bye-
Νίκος

κλεινει η "κλεινει"??

Ναι αλλά για να πάνε από CW σε irdeto δεν θα πρέπει να αλλαχτούν τόσες smart cards?Δεν θα το είχαμε πάρει χαμπάρι άμα είχε ξεκινήσει κάτι τέτοιο?

Εγώ που έχω μια φίλη στην Αυστρία και μπορώ να της ζητήσω να μου βρει την κάρτα του πακέτου τι μοντούλα πρέπει ν' αγοράσω για τον Humax 2000; Επίσης για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους αν μπορείτε και σε μένα ένα pm για το "free to air" για να μαθαίνω:grandpa:thanks