Μανωλάς Βλάσης
AVClub Enthusiast
- 19 June 2006
- 805
παιδια επειδη ειμαι καινουριος σε αυτα τα θεματα, λεω να αγορασω των dm 800 μολις βγει υπαρχει κανενα καλο παιδι να με καθοδηγησει στο τι θα χρειαστω για να πιασω και εγω το orf "fta" κανα prive msg θα βοηθουσε.
Ελπιζω να εχει βγει ο dm μεχρι το euro μιας και μου ειπαν μετα το πασχα οτι θα τον εχουν, αντε γιατι στην 50αρα TV η ΝΕΤ δεν παλευεται με τιποτα.
Εγώ να μείνω χωρίς pm? Και από εδώ ένα παιδιά!!!!
Είμαι και εγώ φιλομαθής, αν μπορείτε ΠΜ και σε εμένα. Ευχαριστώ
Παιδες, χρειαζομαι τα φωτα σας...
Αγορασα τον Technomate 6900 ο οποιος ειναι πραγματικα εξαιρετικος, αλλα με τον δικο μου εχω ενα προβλημα: Απο ολα τα καναλια που "παιζουν" δεν μου ανοιγει μονο τα ORF (HD και μη...).
Επειδη ο βασικος λογος που τον πηρα ηταν το ORF HD (ελεω Euro..) εχουν αρχισει να γινονται τα νευρα μου τσανταλια...
Δεν εχω προβλημα σηματος (μου δειχνει 89%) αλλα μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο παροτι εχω δοκιμασει και τα τρια τελευταια firmwares μεσω USB και φυσικα τα Ushuaia/ Premiere Portal...
Εκανα μεχρι και reset και ξανακατεβασμα καναλιων χωρις τυχη! Εχει κανεις σχετικοτερος καμια ιδεα τι παιζεται??
Κλειδιά πέρασες εκτός από firmwares?
Αν εννοεις μεσω Ushuaia, ναι.
Κατι αλλο εκτος απο τα Magic Patches (fimware) οχι.. Αλλα δοκιμασα και το 635 και το 642 και το 643...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.