ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Φυσικά και θα σου παίξει κανονικά σε μοβ ιρντετο (δεν ξερω ομως αν πρωτα θελει καποια ενεργοποίηση σε συννενόηση μ αυτούς). Δεν μπορεί να σου στειλανε κάρτα ...που θα παίξει μετά απο κάποιους μήνες!

το ORF HD ζωγραφιζει ( φτου μη σε ματιαξω tecnomate μου που μου ανοιγεις τα ''ματάκια") και στον sanyo 2000 και στη sharp τη 37xd1 . Τιμη και δοξα στην πάλαι ποτε αυστροουγγαρια:worshippy:

orf hd1 720p 16/9 12.mbit rare ac3 5.1
600426

net 576i stereo 4:3
600424

καλα ενταξει η νετ δεν εχει τοσα χιονια απλα δεν εχει καλη εικονα το tvtuner του pc.στην 32αρα εχει πολυ καλυτερη εικονα η νετ.δλδ χωρις το χιονακι.
κοιταξτε ποσο ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ πληριοφορια βλεπουμε.ουτε 16:9 δεν μπορουν δωσουν οι αχρηστοι.

Με το dvbviewer στο pc
pc1yf9.jpg

Τράβηγμα εικόνας από το pc στην 42" Aquos (dvi/hdmi) και fullscreen

tv1.jpg

Πάντως σε 100 ίντσες το Orf υπολείπεται σημαντικά του Premiere που είχα συνηθίσει. Αλλά δεν πειράζει. Μην είμαστε και πλεονέκτες :smash:

Το αντίθετο θα έλεγα Νεκτάριε. Στις 160" είναι τεράστια η διαφορά στην ποιότητα εικόνας μεταξύ ORF και PREMIERE (καλύτερη του ORF εννοείται). Απλά το ORF δείχνει και πολλές ταινίες που είναι απλά upscaling κι όχι αυθεντικά HD.

Το αντίθετο θα έλεγα Νεκτάριε. Στις 160" είναι τεράστια η διαφορά στην ποιότητα εικόνας μεταξύ ORF και PREMIERE (καλύτερη του ORF εννοείται). Απλά το ORF δείχνει και πολλές ταινίες που είναι απλά upscaling κι όχι αυθεντικά HD.

Πάντα μιλάω για ποδόσφαιρο και για fullhd προβολέα! Εκτός αν μιλάς για 720p προβολέα????

Πάντα μιλάω για ποδόσφαιρο και για fullhd προβολέα! Εκτός αν μιλάς για 720p προβολέα????

Δεν ξέρω σε full Hd προβολέα τι γίνεται αλλά στον μικρό Optoma που βλέπουμε το ORF έχει καλύτερη εικόνα με διαφορά.
Τώρα μ' αυτά που λέτε όμως, άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς, μου βάλατε ιδέες... Είναι δυνατόν να αλλάζει τόσο πολύ η εικόνα από προβολέα σε προβολέα; Από 720 δηλαδή σε 1080; :chinscratch:
Με εποβλημάτισε κυρίως ο Νεκτάριος γιατί έχουμε τον ίδιο δέκτη άρα ότι διαφορά υπάρχει την κάνει ο προβολέας.
Μάλλον θα πρέπει να κάνω το τέστ και με τον δικό μου προβολέα...

Δεν ξέρω σε full Hd προβολέα τι γίνεται αλλά στον μικρό Optoma που βλέπουμε το ORF έχει καλύτερη εικόνα με διαφορά.
Τώρα μ' αυτά που λέτε όμως, άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς, μου βάλατε ιδέες... Είναι δυνατόν να αλλάζει τόσο πολύ η εικόνα από προβολέα σε προβολέα; Από 720 δηλαδή σε 1080; :chinscratch:
Με εποβλημάτισε κυρίως ο Νεκτάριος γιατί έχουμε τον ίδιο δέκτη άρα ότι διαφορά υπάρχει την κάνει ο προβολέας.
Μάλλον θα πρέπει να κάνω το τέστ και με τον δικό μου προβολέα...

Μα είναι δυνατόν βρε Μπάμπη τα 720 και τα 1080 να δείχνουν το ίδιο στον 1080p προβολέα? Τόσα παιχνίδια έχω δει στο Premiere. Καμία σχέση με ORF...

Κολλήστε ρε συς με την μπάλα και ξεκολλήστε με την εικόνα από προβολέα σε προβολέα. :flipout:
Μια χαρά παίζουν όλοι όταν τους δώσεις καλό υλικό . Ιδικά σε live ποδόσφαιρο όπως αυτό του o ORF είναι σκέτη απόλαυση . Έχω πάθει πλάκα . Να μην μιλούσε και αυτός ο μπαγλαμάς στα γερμανικά Προσπάθησα να δώσω ήχο απ την ΝΕΤ αλλά δεν συγχρονίσετε με τίποτα . Το δορυφορικό σήμα υπολείπεται κατά 2 -3 δευτερόλεπτα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθυστερήσω τον ήχο?

Το δορυφορικό σήμα υπολείπεται κατά 2 -3 δευτερόλεπτα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθυστερήσω τον ήχο?

Στον έγραψα τον τρόπο... Βρές έναν δεύτερο δέκτη της πλάκας και κάντο.
icon12.gif

Είναι απόλυτα συγχρονισμένος ο ήχος.

καλημερα, εγω καταφερα την καθηστεριση του ηχου με εξτρα εργαλεια.
εχω λαπτοπ που εχω συνδεση ενα tv tuner που εχει ετεροχρονισμο (εμενα ειναι AVER MEDIA) το εχω συνδεσει με τον ενισχυτη και ετσι ακουω απο τα ηχεια και οχι απο την tv

Μπάμπη εννοείς να πάρω ήχο απ την ΕΡΤsat ?

Κώστα έχω 2 αποκωδικοποιητές. Ο ένας είναι ο Humax 5400Z ´με κάρτα NOVA στη ΝΕΤ.
Ο άλλος ο Technomate στο HD Suisse συνδεδεμένος με τον προβολέα γιά εικόνα.
Από τον Humax παίρνω τον ήχο της ΝΕΤ και τον δίνω στον AV.
Έτσι έχω εικόνα από HD Suisse και ήχο από ΝΕΤ απόλυτα συγχρονισμένα.
Επειδή οι 2 αποκωδικοποιητές είναι συνδεδεμένοι σε λούπ, από το out του Technomate στο in του Humax έχω έναν περιορισμό, θα πρέπει τα δύο κανάλια (NET και HD Suisse) να είναι στην ίδια μπάντα.
Δηλαδή αυτό δεν γίνεται με το ORF που είναι στον Astra.

Καλό αλλά προυποθέτει την ύπαρξη δυο δεκτών και την συνδρομή Νοβα και HdSuisse.
Μόνο για λίγους δηλαδή...

Άρα χρειάζεται συνδρομή Nova όπως το λεει ο Μπάμπης.

Όσοι έχουν htpc με μια TV κάρτα το radiodelay κάνει τέλεια δουλειά. Και αντιθέτως με το όνομα του προγράμματος κάνει delay και σε τηλεοπτικά κανάλια όχι μόνο σε ράδιο.

Σε Epson TW2000 αναφέρομαι και περνάει και το σήμα απο τον ONKYO 905 με την κατάλληλη επεξεργασία στην εικόνα που την ανεβάζει στα 1080p :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Κώστα έχω 2 αποκωδικοποιητές. Ο ένας είναι ο Humax 5400Z ´με κάρτα NOVA στη ΝΕΤ.
Ο άλλος ο Technomate στο HD Suisse συνδεδεμένος με τον προβολέα γιά εικόνα.
Από τον Humax παίρνω τον ήχο της ΝΕΤ και τον δίνω στον AV.
Έτσι έχω εικόνα από HD Suisse και ήχο από ΝΕΤ απόλυτα συγχρονισμένα.
Επειδή οι 2 αποκωδικοποιητές είναι συνδεδεμένοι σε λούπ, από το out του Technomate στο in του Humax έχω έναν περιορισμό, θα πρέπει τα δύο κανάλια (NET και HD Suisse) να είναι στην ίδια μπάντα.
Δηλαδή αυτό δεν γίνεται με το ORF που είναι στον Astra.
Καλή φάση αυτό θα το δοκιμάσω σήμερα

Σε Epson TW2000 αναφέρομαι και περνάει και το σήμα απο τον ONKYO 905 με την κατάλληλη επεξεργασία στην εικόνα που την ανεβάζει στα 1080p :ernaehrung004:

Και ο technomate από όσο γνωρίζω κάνει Upscale στα 1080. Anyway....-bye-

Υ.Γ. Έχεις δει αγώνα σε Premiere hd να υποθέσω?