Το αντίθετο θα έλεγα Νεκτάριε. Στις 160" είναι τεράστια η διαφορά στην ποιότητα εικόνας μεταξύ ORF και PREMIERE (καλύτερη του ORF εννοείται). Απλά το ORF δείχνει και πολλές ταινίες που είναι απλά upscaling κι όχι αυθεντικά HD.
Πάντα μιλάω για ποδόσφαιρο και για fullhd προβολέα! Εκτός αν μιλάς για 720p προβολέα????
Δεν ξέρω σε full Hd προβολέα τι γίνεται αλλά στον μικρό Optoma που βλέπουμε το ORF έχει καλύτερη εικόνα με διαφορά.
Τώρα μ' αυτά που λέτε όμως, άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς, μου βάλατε ιδέες... Είναι δυνατόν να αλλάζει τόσο πολύ η εικόνα από προβολέα σε προβολέα; Από 720 δηλαδή σε 1080; :chinscratch:
Με εποβλημάτισε κυρίως ο Νεκτάριος γιατί έχουμε τον ίδιο δέκτη άρα ότι διαφορά υπάρχει την κάνει ο προβολέας.
Μάλλον θα πρέπει να κάνω το τέστ και με τον δικό μου προβολέα...
Το δορυφορικό σήμα υπολείπεται κατά 2 -3 δευτερόλεπτα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθυστερήσω τον ήχο?
Στον έγραψα τον τρόπο... Βρές έναν δεύτερο δέκτη της πλάκας και κάντο.![]()
Είναι απόλυτα συγχρονισμένος ο ήχος.
Μπάμπη εννοείς να πάρω ήχο απ την ΕΡΤsat ?
Πάντα μιλάω για ποδόσφαιρο και για fullhd προβολέα! Εκτός αν μιλάς για 720p προβολέα????
Καλή φάση αυτό θα το δοκιμάσω σήμεραΚώστα έχω 2 αποκωδικοποιητές. Ο ένας είναι ο Humax 5400Z ´με κάρτα NOVA στη ΝΕΤ.
Ο άλλος ο Technomate στο HD Suisse συνδεδεμένος με τον προβολέα γιά εικόνα.
Από τον Humax παίρνω τον ήχο της ΝΕΤ και τον δίνω στον AV.
Έτσι έχω εικόνα από HD Suisse και ήχο από ΝΕΤ απόλυτα συγχρονισμένα.
Επειδή οι 2 αποκωδικοποιητές είναι συνδεδεμένοι σε λούπ, από το out του Technomate στο in του Humax έχω έναν περιορισμό, θα πρέπει τα δύο κανάλια (NET και HD Suisse) να είναι στην ίδια μπάντα.
Δηλαδή αυτό δεν γίνεται με το ORF που είναι στον Astra.
Σε Epson TW2000 αναφέρομαι και περνάει και το σήμα απο τον ONKYO 905 με την κατάλληλη επεξεργασία στην εικόνα που την ανεβάζει στα 1080p :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.