Οργάνωση ακρόασης Dacs

Γιά την ώρα θα πω ένα ευχαριστώ γιά τον κόπο σου.
Επειδή είμαι στο μέσο μιάς άλλης εργασίας, τα διάβασα επι τροχάδην.
Θα επανέλθω.

Δυστυχώς πολλές υποθέσεις μαζεύτηκαν. Εσείς έχετε καμία καλύτερη ιδέα;

:grandpa: Είπα εγώ μια κοτσάνα (σαν πρώτος που έκανε post) και επηρέασα τους άλλους...
Είναι και ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω post πρώτος και για αυτό το έστειλα σε pm.
Πάντως για μία ακόμη φορά :grinning-smiley-043

Μιχάλη, αφιέρωσες πάρα πολύ χρόνο και μόνο για αυτό σου αξίζουν συγχαρητήρια!

Για να είμαι ειλικρινής προσωπικά δεν τα σύγκρινα με το πρωτότυπο καθόλου.Το άκουσα το πρωτότυπο μόνο μία φορά.Βαθμολόγησα μόνο τα τρία με βαθμό αρέσκειας.Οι διαφορές όμως ήτανε τόσο μικρές (ίσως με άλλο κομμάτι να καταλάβαινα πολύ περισσότερα πράγματα) που για μένα ήτανε ανάξιες λόγου.Όταν κάτι δεν είναι εύκολα διακριτό δεν ξαναδίνω και πολύ σημασία.Στο μυαλό μου όταν άκουγα τα κομμάτια είχα πως ήμουνα υποψήφιος αγοραστής.Ε, δεν έδινα παραπάνω λεφτά ούτε για το 1, ούτε για το 2, ούτε για το 3..Όπως και στις αγορές μου εάν κάτι δεν είναι εύκολα και γρήγορα αντιληπτό δεν έχει νόημα να το ψυρίζεις..Κάτι όμως που στο σύστημα του Αντρέα επαναλαμβάνω δεν υπήρχε.Εκεί,υπήρχαν ξεκάθαρες διαφορές ασχέτως αρέσκειας...

Οπότε, καλή και η τηλε-ιατρική αλλά θα προτιμήσω να πηγαίνω στον γιατρό μου με ραντεβού..:flipout:..

Ίσως όντως ο Τζιμισκής να μην έπρεπε να πει τίποτε και να μας πάρει όλους στον λαιμό του..:flipout:..

Μιχάλη, αφιέρωσες πάρα πολύ χρόνο και μόνο για αυτό σου αξίζουν συγχαρητήρια!.........

.Όταν κάτι δεν είναι εύκολα διακριτό δεν ξαναδίνω και πολύ σημασία.........Όπως και στις αγορές μου εάν κάτι δεν είναι εύκολα και γρήγορα αντιληπτό δεν έχει νόημα να το ψυρίζεις..

Προσυπογραφω ...εντονως!!!-bye-