Οργάνωση ακρόασης Dacs

Συνάντηση Σάββατο 12/2

Dacs προς ακρόαση
- wyred4sound dac2 από spcav
- weiss dac202 από φίλο μου
- Antelope Zodiac+ από ΚΟΨ
- Benchmark από farflung

Και τα τέσσερα dacs έχουν είσοδο AES/EBU οπότε μπορεί να παίξουν με το ήδη υπάρχον setup μου
- iMac (amarra 2.1.1 - pure music 1.7) -> firewire -> Weiss INT 202 -> 7 μέτρα weiss chiron ST glass optical cable ending in AES/EBU

Παροντες

economides
Μιχάλης Κορ.
Database error
Δημητρης Δημητρακούδης
FragoulisNaval
Γιώργος ΚΟΨ
DiPeRR
Domiemic65
Λάκης
economo
mordor56
farflung

Last edited:
αμα χωραω θα ηθελα και γω να ερθω μιας και καποιο απο τα τρια που πες ειναι μαλλον η επομενη αναβαθμιση μου αμα θετε φερνω και το bench
´

Αγαπητέ farflung ευχαριστούμε για την προσφορά σου και νομίζω ότι καλό είναι να έχουμε και το benchmark, οπότε το φέρνεις αφού δεν σου κάνει κόπο..... :grinning-smiley-043

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά να συμμετέχει το benchmark ενώ δεν συμμετέχει το buffalo που είναι σαφώς ανώτερο (ως σκέτο dac και όχι ως πολυμηχάνημα), το θεωρώ λίγο...παράλογο...αλλά ότι θέλετε...
Όπως και να έχει, με το βουβάλι ή χωρίς, θα χαρώ να παρευρεθώ...

Την επόμενη φορά θα έχουμε και βουβάλια και benchmark (ελπίζω) και κινεζάκια wolfson και κινεζάκια με λαμπτήρες made in Piraeus ......

και πάντα υπάρχει η καβάτζα του weiss 202 !!

Ασε που επειδή είναι πρώτη φορά θα πειραματιστούμε αρκετά και ελπίζουμε να ακούσουμε και τα τέσσερα dacs !!

Last edited:
Συνάντηση Σάββατο 12/2

Dacs προς ακρόαση
- Benchmark από farflung

Και τα τέσσερα dacs έχουν είσοδο AES/EBU οπότε μπορεί να παίξουν με το ήδη υπάρχον setup μου
- iMac (amarra 2.1.1 - pure music 1.7) -> firewire -> Weiss INT 202 -> 7 μέτρα weiss chiron ST glass optical cable ending in AES/EBU

Παροντες

economides
Μιχάλης Κορ.
Database error
Δημητρης Δημητρακούδης
FragoulisNaval
Γιώργος ΚΟΨ
DiPeRR
Domiemic65
Λάκης
economo
mordor56
farflung
exp4nder

Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά να συμμετέχει το benchmark ενώ δεν συμμετέχει το buffalo που είναι σαφώς ανώτερο (ως σκέτο dac και όχι ως πολυμηχάνημα), το θεωρώ λίγο...παράλογο...αλλά ότι θέλετε...

φοβούνταιιιιιιιι!:grinning-smiley-043

Χωρις να θελω να παρεξηγηθω , θα συμφωνησω οτι καλο , χρυσο το benchmark με χιλiαδες πωλησεις και για πολλα χρονια στην κορυφη αλλα δυστυχως εχει ξεπεραστει ηχητικα απο απλα κινεζικα dac του 1/10 της τιμης του.
Ενα σωστα υλοποιημενο buffalo θα ειχε περισσοτερο νοημα στην παραπανω "ατυπη" κοντρα και σιγουρα μεγαλυτερο ενδιαφερον.

Ξανα τονιζω οτι προκειται για προσωπικη αποψη και μονο.

Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

...καλο , χρυσο το benchmark με χιλiαδες πωλησεις και για πολλα χρονια στην κορυφη αλλα δυστυχως εχει ξεπεραστει ηχητικα απο απλα κινεζικα dac του 1/10 της τιμης του...

Νομίζω την έχουμε τόσοι πολλοί πλέον αυτή την "προσωπική" άποψη που πρέπει να γίνει η "ορθή" άποψη...

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα και από εμένα. Πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία και για την φιλοξενία εκ' μέρους του οικοδεσπότη. :grinning-smiley-043
Αν υπάρχει ''χώρος'' θα ήθελα να συμμετέχω μαζί με το καινούργιο τροφοδοτικό VOLTIKUS της Αντιλόπης.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βασίλης

Συνάντηση Σάββατο 12/2

Dacs προς ακρόαση
- Benchmark από farflung

Παροντες

economides
Μιχάλης Κορ.
Database error
Δημητρης Δημητρακούδης
FragoulisNaval
Γιώργος ΚΟΨ
DiPeRR
Domiemic65
Λάκης
economo
mordor56
farflung
Sonus Naturalis
Vassilis
geopolitis
Χιούστον

Last edited:
exp4nder said:

supersonic said:
φοβούνταιιιιιιιι!

kpaiss said:
Χωρις να θελω να παρεξηγηθω , θα συμφωνησω οτι καλο , χρυσο το benchmark με χιλiαδες πωλησεις και για πολλα χρονια στην κορυφη αλλα δυστυχως εχει ξεπεραστει ηχητικα απο απλα κινεζικα dac του 1/10 της τιμης του.
Ενα σωστα υλοποιημενο buffalo θα ειχε περισσοτερο νοημα στην παραπανω "ατυπη" κοντρα και σιγουρα μεγαλυτερο ενδιαφερον.

Ξανα τονιζω οτι προκειται για προσωπικη αποψη και μονο

Νομίζω ότι στα παραπάνω μηνύματα έχει ήδη δοθεί λύση.....

Την επόμενη φορά θα έχουμε και βουβάλια και benchmark (ελπίζω) και κινεζάκια wolfson και κινεζάκια με λαμπτήρες made in Piraeus ......

και πάντα υπάρχει η καβάτζα του weiss 202 !!

Ασε που επειδή είναι πρώτη φορά θα πειραματιστούμε αρκετά και ελπίζουμε να ακούσουμε και τα τέσσερα dacs !!

Αλλωστε μην υποτιμούμε το γεγονός ότι ίσως είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που και τα τρία αυτά very hot dacs (wyred4sound, antelope zodiac+, weiss 202) βρίσκονται αντιμέτωπα σε μία ακρόαση !!!!!!!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Νομίζω την έχουμε τόσοι πολλοί πλέον αυτή την "προσωπική" άποψη που πρέπει να γίνει η "ορθή" άποψη...

κάποια στιγμή πρέπει να βγεί κι ο ήλιος ο από τη Δύση...:a0210:

Αλλωστε μην υποτιμούμε το γεγονός ότι ίσως είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που και τα τρία αυτά very hot dacs (wyred4sound, antelope zodiac+, weiss 202) βρίσκονται αντιμέτωπα σε μία ακρόαση !!!!!!!!!

Συγχαρητήρια στο φόρουμ και στον Ανδρέα :grinning-smiley-043 για την διοργάνωση.

Σε όλα τα παγκόσμια φόρουμς μιλάνε για τα 3 παραπάνω dacs [στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής] και κανείς επισήμως δεν βρέθηκε να τα παρουσιάσει μαζί ή τόσοι άνθρωποι δεν βρέθηκαν να τα ακούσουν μαζί και να έχουν την κοινή εμπειρία.
Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία και μια αισιόδοξη κίνηση στο κατά τα άλλα μίζερο κλίμα (που παρασέρνει).

Αν κάποιος μπορεί ας ανοίξει σχετικό νήμα στο computeraudiophile, για να δείτε ανταπόκριση και ενδιαφέρον.

Επίσης οι "επαγγελματικές καταβολές" 2 εξ' αυτών μόνο τυχαία δεν είναι.

Last edited: