Οργάνωση ακρόασης Dacs

προσωπικα θα ηθελα να δω τα κορυφαια ντακ οπως εχουν καθιερωθει απο τις αποψεις των μελων του φορουμ και κανενος τριτου. Με αυτην την λογικη το βουβαλι λειπει. Δεν το βλεπω σωστο να βαζουμε εμπορικα στεγανα, χομπιστες ειμαστε, δεν πρεπει να μας κρινει κανενας τριτος, την τρελα μας κανουμε.

δεν υπάρχει λόγος.
Δεν θέλουν δεν το βάζουν.
Απλά πράγματα.
Εξ άλλου μιά και δεν θα είναι τυφλό, δεν έχει καμιά ελπίδα.

Εχω κουραστεί να ποστάρω την ίδια απάντηση, το βουβάλι θα ακουστεί στην επόμενη εκδήλωση (πάλι στο σπίτι μου!) όπου θα ξαναυπάρχει το weiss 202 !!

Θα παρακαλέσω, ιδιαίτερα τα παλιά μέλη και ενεργά μέλη να επικεντρωθούν στην επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων, με όλα τα λάθη που θα κάνουμε.

Προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα με κανένα μηχάνημα. Μάλιστα δε όταν πριν ενα περίπου χρόνο μου ζητήθηκε από φίλο - μέλος του avclub, πήγα το emm στο σπίτι του για να το ακούσουμε (με παρόντα και άλλα μέλη του avclub) σε σύγκριση με το βουβάλι. Και το έκανα από περιέργεια όχι από διάθεση αυτοεπιβεβαίωσης.

Ευχαριστώ !

Last edited:
Σίγουρα είναι τεράστια η προσπάθεια του Ανδρέα.
Σίγουρα θα έπρεπε να γίνει blind.
Σίγουρα θα πρέπει οι ακροατές να ξέρουν τι ακούν και να έχουν εμπειρία.
Σίγουρα θα έπρεπε να ακούσουν τα κομμάτια αναφοράς 1/2/3 πόσα θα είναι αυτά στο σύστημά τους και σε άλλα για να έχουν άποψη για το τι ακούν και μετά να γίνει η ακρόαση - η ακρόαση πρέπει να γίνει πάνω σε γνωστά τους κομμάτια.
Σίγουρα είναι αδύνατο να γίνουν όλα τα παραπάνω.....

Τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτό τον κόσμο, το ίδιο ισχύει και για αυτό το συγκριτικό.

Ανδρέα ξέρω ότι έχεις τις καλύτερες προθέσεις, εύχομαι να ευχαριστηθείς τις ακροάσεις και ο ίδιος γιατί τόσα άτομα στο σπίτι κάθε λίγο και λιγάκι ίσως είναι κουραστικό για τον οικοδεσπότη.

Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους που διαβάζουν και προσπαθούν πραγματικά σε αυτό τον χώρο.

Last edited:
δεν υπάρχει λόγος.
Απλά πράγματα.

συγγνωμη για να καταλαβω το Weiss που εχει το ιδιο τσιπακι δε φτανει για το συγκριτικο? Η μηπως το Buffalo θα εχει καλυτερο αναλογικο σταδιο η ρολοι απο το Dac 202? Μη τρελαθουμε κιολας....

Παιδες οκ με το buffalo πες οτι ειναι το καλυτερο των καλυτερων και ειναι και σε χωμα τιμη κλπ κλπ κλπ, εμενα που ειμαι ασχετος ποιος θα μου το φτιαξει? επειδη καποιος ειπε οτι το σνομπαρουμε και βαζουμε μονο τα εμπορικα.

δεν υπάρχει λόγος.
Απλά πράγματα.

Kαι γιατί να είναι τυφλό βρε Μήτσε?

Αόμματοι είμαστε?..

Εμένα προσωπικά,με ενοχλεί
αισθητικά μια πλακέτα επάνω σε ένα νοβοπάν...

Last edited:
Να επικεντρωθουμε λιγο στην οργανωση της συγκεντρωσης αυτης, που ο Ανδρεας δεν εχει καμια υποχρεωση να κανει ?

Επειδη ο καθενας μας (και καλα κανει) εχει και απο μια γνωμη, δεν περιμενουμε να την πει μολις ακουσει τι ακουσει και αν ακουσει ?

Ας μην το ξεχειλωσουμε αλλο το παρον. Υπομονη, 2 μερες και μετα εκλεισε.
Θα ανοιξει αλλο - φανταζομαι - οπου οποιος θελει θα πει την αποψη του.

το τραβάτε χωρις κανεναν λογο απολυτως, με επιχειρηματα που δεν ειναι σοβαρα. Καποια μελη του φορουμ θα ηθελαν να δουν το buffalo αναμεσα στα κορυφαια που θα εχετε μαζεψει. Που ειναι το κακο ή το στραβο σε αυτο, δεν μπορω να το καταλαβω.

Και ας μην παμε στα ακρα, φυσικα και ολοι γουσταρουμε αυτην την προσπαθεια, συζητηση γινεται.

Επμένω να πιστεύω ότι είναι σχεδόν αδύνατο, στα πλαίσια του λογικού και χωρίς να πάρω διαζύγιο, να ακούσουμε πάνω από τρία dacs τη φορά. Στην πρώτη αυτή εκδήλωση θα δοθεί προτεραιότητα στα τρία (w4s,antelope,weiss).

Στην επόμενη θα υπάρχει βουβάλι, weiss ξανά (ελπίζω να κατατάσσεται στα κορυφαία), benchmark, άρα νομίζω ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να αποδέιξει την αξία του.

Και πάντα στο σπίτι για τους εξαιρετικά περίεργους υπάχει και το emm.......

Επμένω να πιστεύω ότι είναι σχεδόν αδύνατο, στα πλαίσια του λογικού και χωρίς να πάρω διαζύγιο, να ακούσουμε πάνω από τρία dacs τη φορά. Στην πρώτη αυτή εκδήλωση θα δοθεί προτεραιότητα στα τρία (w4s,antelope,weiss).
αν το θεμα ειναι ο χρονος δεκτο και σεβαστο

συγγνωμη για να καταλαβω το Weiss που εχει το ιδιο τσιπακι δε φτανει για το συγκριτικο? Η μηπως το Buffalo θα εχει καλυτερο αναλογικο σταδιο η ρολοι απο το Dac 202? Μη τρελαθουμε κιολας....

δηλαδή τα audi και τα vw και τα skoda και τα seat που φοράνε ίδια μηχανή είναι ίδια?
άμα θες να στρεβλώσεις κάτι υπάρχουν χίλιοι τρόποι.
Διάλεξε την επόμενη φορά κάτι πιό πειστικό....
Διότι αν (σε ένα τυφλό πχ) ένα βουβάλι ακουστεί το ίδιο ή κοντά σε ένα πολλαπλάσιας τιμής, τότε να δεις πόσοι θα τρελλαθούνε...

Kαι γιατί να είναι τυφλό βρε Μήτσε?

Αόμματοι είμαστε?..

Εμένα προσωπικά,με ενοχλεί
αισθητικά μια πλακέτα επάνω σε ένα νοβοπάν...

σώπα βρε Κώστα που είναι σε ένα νοβοπάν...
Για σένα θα το έβγαζα από το κουτί να στο φέρω στο χαρτόκουτο...

Λοιπόν κάντε το συγκριτικάκι σας...
Απλά μην το διατυμπανίζετε ότι θα γίνει ένα συγκριτικό που θα τα δεί όλα και στο τέλος οι υποψήφιοι στο συγκριτικό θα είναι ο εξής ένας.
Και στο κάτω κάτω ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά από το να ακουστεί το w4s.

και ειλικρινά: (και όποιος θυμώσει).

Προσωπικά αν (αν λέμε) έφερνα ποτέ το βουβάλι γιά συγκριτικό με ο,τιδήποτε θα το έφερνα μόνο σε τυφλό.

όπου είναι εφικτό τυφλό

γιατί αν κάποιος επηρεάζεται από την εξωτερική εμφάνιση ή το λογότυπο τότε η κρίση του imho δεν έχει καμία αξία ,

και επειδή μάλλον συμβαίνει σε πολλούς το καλύτερο είναι να μην βλέπει τι ακούει οπότε και να μην επηρεάζεται .....

Συνάδελφοι, ας αφήσουμε τον economidis να οργανώσει την συνάντηση όπως ο ίδιος προτιμά!

δηλαδή τα audi και τα vw και τα skoda και τα seat που φοράνε ίδια μηχανή είναι ίδια?
άμα θες να στρεβλώσεις κάτι υπάρχουν χίλιοι τρόποι.
Διάλεξε την επόμενη φορά κάτι πιό πειστικό....
Διότι αν (σε ένα τυφλό πχ) ένα βουβάλι ακουστεί το ίδιο ή κοντά σε ένα πολλαπλάσιας τιμής, τότε να δεις πόσοι θα τρελλαθούνε...

δε χρειαζεται να διαλεξω κατι πιο πειστικο για επιχειρημα γιατι εγω το εχω συγκρινει με ακριβο DAC το Buffalo και εβγαλα τα συμπερασματα μου. Απο αυτα που γραφεις μαλλον εσυ δε το εχεις κανει οποτε σου συνιστω να το κανεις καποια στιγμη...

Τωρα για το ποιο ειναι Skoda και ποιο ειναι Audi οποιος εχει αυτια ακουει....