ερωτηση .
εχω mac pro 4.1 με περασμενα σε 2 απο τους τρεις εγκατεστημενους σκληρους τα snow leopard κανοντας τη διαδικασια με το dvd εγκαταστασης οποτε μπορω να κανω απο τους 2 οποιον θελω start up disk . exv kai ena 3o που ειναι για back up απλα .
γινεται σε ενα απο τους 2 start up disk να βαλω το el capitain χωρις να εχω προβλημα πχ προσβασης στο back up μου (time capsule + απλο ) ?
θελω απλα να χρησημοποιω σε ενα δισκο το καινουριο λογισμικο , θα πρεπει να αφαιρω καθε φορα τον αλλο σκληρο με το 10.6.8 ?
δεν το θελω για να κανω ιδιαιτερη χρηση πιο πολυ για ιντερνετ μιας και δεν υποστιριζει ο σαφαρι μου καποια σαιτ με σωστο τροπο , και να δοκιμασω και τις νενες δυνατοτητες κα ταχυτητες στις εφαρμοφες ωστε να δω πως ανταποκρινετε το μηχανημα μου σαυτα τα νεα δεδομενα ...
αν βγαλω τους δισκους με το 10.6.8 + back up και εχω πανω μονο τον el capitain θα μπορω μετα βγαζοντας τον el capitain να εχω βαζω τους αλλους χωρις ο υπολογιστης μου να διμιουργει καποιο προβλημα ?
Εγω αρχικά καταφερα να ζωντανεψω το MBP 15" late 2011 απο μια πειραγμενη ram slot.. Με τα el capitan, δεν εχω θετικές ή αρνητικες σκεψεις. Με ενοχλει που με τα 4 δακτυλα αριστερα πλεον δεν μου αλλαζει τα desktops (μου αρεσε που ειχα εκει calculators, stats, καιρο κτλ). Λογικα καπως θα γινεται, δεν το εχω ψαξει ακομη. Απο ταχυτητα δεν εχω δει καμια αλλαγη, η κύρια χρηση του ειναι για Rhino, autocad, ms office και browsing. Αυτο που εχω δει ομως ειναι πως συχνά πυκνα τωρα, ο ηχος κολλάει (απο vlc πχ σε μουσική, ή σε βιντεο στο youtube) και πρεπει να κλεισω την οθόνη για να επανεθλει..
Αν δεν υπήρχε η φρίκη του iTunes, Θα ήταν μια σχετικά καλή αναβάθμιση
τι φρικες εμφανιζει;
δεν το χρησιμοποιω καθολου..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.