OS X Y Yosemite

Σε macBook Pro early 2011 δεν νομίζω να έχω κάποιο θέμα έτσι δεν είναι? Πρέπει να πάρω back up πριν?

Απάντηση: Re: OS X Y Yosemite

Ολα καλα και σε MBP late 2013 with 8G RAM. Το μηχανημα πεταει! και ναι πλεον εσβησα τον chrome!

Τον Chrome τον έχω μονο αν θέλω να τρέξω κάποια σελίδα με flash (αρνούμαι να βάλω flash plugin στον safari :p )

Tό πέρασα στό macbook air ,περίπου σέ μία ώρα .Εφυγα καί όταν γύρισα ήταν Ο.Κ
Οταν μπουτάρει βγαίνει μηλαράκι καί μπάρα πού δείχνει τό μπουτάρισμα [πρίν δέν υπήρχε]
Αισθητικά τά εικονίδια δέν μού άρεσαν ,η ελληνική γλώσσα πλεόν δέν εχει ελληνική σημαία ,αλλα ένα λ σε μαύρο πλαίσιο

Παιδιά υπάρχει κάποιο guide για clean install? Θα προτιμούσα να το κάψω σε DVD και μετά να το εγκαταστήσω αφού έχω φορμάρει εγώ το δίσκο.

Απάντηση: Re: OS X Y Yosemite

προβλημα δε θα εχεις...

Backup δεν ειναι κακη ιδεα να κανεις ! Προσεχουμε για να εχουμε....

Πιοσημαντικο ειναι να κανεις ενα "καθαρισμα¨πριν.... repair permissions και τα σχετικα.

http://9to5mac.com/2014/10/16/getti...how-to-backup-your-mac-and-set-up-os-x-10-10/

Να'σαι καλά ρε Γιάννη, ειλικρινά μας ξεστραβώνεις!

Γιατί να έχετε θέμα βρε παιδιά?
Το έβαλα σε iMac mid 2009 και με HDD (όχι SSD δηλαδή) και είναι μια χαρά.
Τουλαχιστον όπως το mavericks αν όχι καλύτερο.
Στο safari πάντως η διαφορά προς το καλύτερο είναι φανερή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την υπαγόρευση τι δοκιμάσατε;
Δουλεύει 1 χαρά και στα ελληνικά.
Αυτό το μήνυμα γράφτηκε με την υπαγόρευση.
Δεν έκανε κανένα λάθος.

Το έβαλα κι εγώ. To design με ξενίζει λίγο. Στο avclub δε βλέπω τα εικονίδια στο μενού της απάντησης, και με εκνευρίζει το εικονίδιο της ελληνικής γλώσσας (γιατί έχει αυτό το κουλό λάμδα αντί για τη σημαία που έχουν όλες οι άλλες γλώσσες; Επίσης, επειδή έχω συνδεδεμένη και τηλεόραση μέσω της thunderbolt (το monitor είναι στην HDMI) η εικόνα πηγαίνει αυτόματα στην τηλεόραση. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό;