chrisssb
Μέλος Σωματείου
.....και με εκνευρίζει το εικονίδιο της ελληνικής γλώσσας (γιατί έχει αυτό το κουλό λάμδα αντί για τη σημαία που έχουν όλες οι άλλες γλώσσες; .....;
Και μετά μου λες ότι αυτά με τους ΕΛ είναι παραμύθια!

.....και με εκνευρίζει το εικονίδιο της ελληνικής γλώσσας (γιατί έχει αυτό το κουλό λάμδα αντί για τη σημαία που έχουν όλες οι άλλες γλώσσες; .....;
Κανένα θέμα με το Α+;; .. Αν το χρησιμοποιεί κάποιος..
Και μετά μου λες ότι αυτά με τους ΕΛ είναι παραμύθια!![]()
"So after the update to Yosemite no trim support for non apple SSD so I tried Trim Enabler and worked great. Well almost witin 12 hours I restarted my CPU few times and then got the grey screen as outlined in the cindori.org etc. So I'm guessing that there is not current patch for this and we will have to wait for permanent fix? So for now I'm running without Trim support so hopefully it will be addressed soon."
ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει λίγο αυτό;;
Αναφέρεται σε αυτούς που έχουν βάλει κάποιον ssd δίσκο ( non apple SSD η apple δεν πουλάει ssd εννοεί αυτόν που έχει επάνω οταν το αγοράζεις αν έχει)
Υπάρχει ενα θέμα με το trim support για την ενεργοποιηιση χρειάζεται να τρέξεις ενα προγραμματάκι (trim enabler)αλλά δημιουργεί κάποιο πρόβλημα , δεν ξέρω για ποια έκδοαση μιλάει γιατί χθές βγήκε update του trim enabler που κατα τα λεγομένα της cindori λύνει το πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.