OS X Y Yosemite

.....και με εκνευρίζει το εικονίδιο της ελληνικής γλώσσας (γιατί έχει αυτό το κουλό λάμδα αντί για τη σημαία που έχουν όλες οι άλλες γλώσσες; .....;

Και μετά μου λες ότι αυτά με τους ΕΛ είναι παραμύθια! :flipout:

μερικες απο τις νεες δυνατοτητες ( Markup and Mail Drop) του mail sto Yosemite...

http://www.macrumors.com/2014/10/17/yosemite-markup-and-mail-drop/

markuptools.jpg

trackpad.jpg

sendmaildrop.jpg

Κανένα θέμα με το Α+;; .. Αν το χρησιμοποιεί κάποιος..

Όλα καλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μετά μου λες ότι αυτά με τους ΕΛ είναι παραμύθια! :flipout:

Βρήκα τι φταίει. Οι γλώσσες που δεν χρησιμοποιούν λατινικό αλφάβητο δεν έχουν σημαία, αλλα ένα σύμβολο σε γκρίζο φόντο. Αυτό ισχύει και για αρμενικά, ινδικά κλπ.

Αυτό το spotlight.. δεν υποτίθεται οτι ψαχνει και στην wikipedia , google κλπ σε εμένα εμφανίζει μονο οτι είναι σχετικό με τα περιεχόμενα που έχω στο laptop.

Α ρε Apple μισές δουλειές κομμένο spotlight το handoff δεν παίζει σε οτιδήποτε είναι πριν το 2011 και σε μερικά του 2012.

νομικης φυσεως θεμα ειναι για το spotlight ....
Οταν (και αν επιλυθει) θα ερθει και στα μερη μας .
Θυμιζει τη φαση με το google street , που ενω ηταν ετοιμο εδω και πολλα χρονια στο εξωτερικο, μολις προσφατα ηρθε κι απο εδω.

Για το αλλο , εχει να κανει με το bluetooth low energy (αλλα ακομα δε δουλευει ετσι κι αλλιως το handoff, θελει ios 8.1 που βγαινει τη Δευτερα).

Η γνώμη σας γιά τήν αισθητική τών εικονιδίων ποιά είναι;
Εμένα προσωπικά δέ μού άρεσαν ,τώρα τελευταία η αισθητική στά εικονίδια είναι <κάπως>

Γιάννη η αισθητική τους τή θεωρώ είναι κακόγουστη,τό χρώμα από τό itunes είναι πορτοκαλοκόκκινο
Βέβαια αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό .Πρός τό παρόν τό πέρασα μόνο στό macbook ,δέ τήν ξαναπαθαίνω όπως μέ τήν αρχική 8 στό iphone.....
Στό mini πού ακούω μουσική θά ....περιμένει αρκετά

Είχε κανένας πρόβλημα με το update του iTunes;
Ξεκινάει το update (περίπου 200 mb) κι όταν το download φτάνει κοντά στα 30 με πετάει έξω. :nounder:

"So after the update to Yosemite no trim support for non apple SSD so I tried Trim Enabler and worked great. Well almost witin 12 hours I restarted my CPU few times and then got the grey screen as outlined in the cindori.org etc. So I'm guessing that there is not current patch for this and we will have to wait for permanent fix? So for now I'm running without Trim support so hopefully it will be addressed soon."

ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει λίγο αυτό;;

"So after the update to Yosemite no trim support for non apple SSD so I tried Trim Enabler and worked great. Well almost witin 12 hours I restarted my CPU few times and then got the grey screen as outlined in the cindori.org etc. So I'm guessing that there is not current patch for this and we will have to wait for permanent fix? So for now I'm running without Trim support so hopefully it will be addressed soon."

ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει λίγο αυτό;;

Αναφέρεται σε αυτούς που έχουν βάλει κάποιον ssd δίσκο ( non apple SSD η apple δεν πουλάει ssd εννοεί αυτόν που έχει επάνω οταν το αγοράζεις αν έχει)
Υπάρχει ενα θέμα με το trim support για την ενεργοποιηιση χρειάζεται να τρέξεις ενα προγραμματάκι (trim enabler)αλλά δημιουργεί κάποιο πρόβλημα , δεν ξέρω για ποια έκδοαση μιλάει γιατί χθές βγήκε update του trim enabler που κατα τα λεγομένα της cindori λύνει το πρόβλημα.

Αναφέρεται σε αυτούς που έχουν βάλει κάποιον ssd δίσκο ( non apple SSD η apple δεν πουλάει ssd εννοεί αυτόν που έχει επάνω οταν το αγοράζεις αν έχει)
Υπάρχει ενα θέμα με το trim support για την ενεργοποιηιση χρειάζεται να τρέξεις ενα προγραμματάκι (trim enabler)αλλά δημιουργεί κάποιο πρόβλημα , δεν ξέρω για ποια έκδοαση μιλάει γιατί χθές βγήκε update του trim enabler που κατα τα λεγομένα της cindori λύνει το πρόβλημα.

Ευχαριστώ.. Δλδ όσοι έχουν ssd (όπως εγώ) μπορεί να έχουν θέμα;;;