Πλατώ Pierre Lourne J1 - παράλληλος βραχίονας SL5 : Υπάρχουν δύο ιμάντες, ο κλασσικός της κίνησης του πλατώ και ένας που βοηθάει τον παράλληλο βραχίονα να κινείται. Πριν ένα μήνα έσπασε (!!!) ο ιμάντας του βραχίονα και έκπληκτος ανακάλυψα ότι δεν είναι μονοκόμματος αλλά κολλημένος !!
Ενισχυτής ASR EMITTER I basic: στην πρόσοψη έχει ένα διακόπτη ο οποίος όμως στην θέση off όμως δεν κλείνει τελείως την παροχή ρεύματος, αλλά ούτε έχει στο πίσω μέρος κάποιον άλλον master διακόπτη. Όταν θέλω να του κόψω τελείως το ρεύμα (πχ φεύγω 3ήμερο ή πέφτουν κεραυνοί πάνω από το σπίτι) τότε τον βγάζω από την πρίζα. Όμως όταν τον ξαναβάζω στην πρίζα, κάποιος ηλεκτρικό ρεύμα διαφεύγει στα ηχεία και ακούω ένα σιγανό «γδουπ»
CD player ESOTERIC SA-10: στα πρώτα τραγούδια του δίσκου, ακούγεται λίγο ο μηχανισμός ανάγνωσης. Όσο περνάνε τα τραγούδια, ο θόρυβος μειώνεται σταδιακά μέχρι που ελαχιστοποιείτε
Ενισχυτής ASR EMITTER I basic: στην πρόσοψη έχει ένα διακόπτη ο οποίος όμως στην θέση off όμως δεν κλείνει τελείως την παροχή ρεύματος, αλλά ούτε έχει στο πίσω μέρος κάποιον άλλον master διακόπτη. Όταν θέλω να του κόψω τελείως το ρεύμα (πχ φεύγω 3ήμερο ή πέφτουν κεραυνοί πάνω από το σπίτι) τότε τον βγάζω από την πρίζα. Όμως όταν τον ξαναβάζω στην πρίζα, κάποιος ηλεκτρικό ρεύμα διαφεύγει στα ηχεία και ακούω ένα σιγανό «γδουπ»
Μια ερώτηση: το κουτί που φιλοξενείται το τροφοδοτικό του ΑSR δεν έχει διακόπτη on-off ? Αν έχει γιατί δεν τον σβήνεις από εκεί?
Μια απάντηση: έχει έναν διακόπτη πίσω από το τροφοδοτικό ο οποίος έμοιαζε να εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό. Αλλά είτε στον on είτε στο Off δεν έκανε διαφορά και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένος. Τελικά με διαφώτισε ο συνφορουμίτης Kyser και μου είπε ότι είναι διακόπτης ο οποίος ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την γείωση (ότι και να σημαίνει αυτό).
Μια απάντηση: έχει έναν διακόπτη πίσω από το τροφοδοτικό ο οποίος έμοιαζε να εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό. Αλλά είτε στον on είτε στο Off δεν έκανε διαφορά και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένος. Τελικά με διαφώτισε ο συνφορουμίτης Kyser και μου είπε ότι είναι διακόπτης ο οποίος ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την γείωση (ότι και να σημαίνει αυτό).
τροφοδοτικά, κουτιά, μηχανήματα κλπ συνήθως έχουν βίδες...:Banane0:
Με ένα κατσαβίδι τα ανοίγουμε (προσεκτικά) και βλέπουμε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.