Oslo Utoya

Re: Oslo Utøya

Φίλε maestro, θέλεις να πείς ότι το "μανιφέστο" του, των 1500+ σελίδων δε σημαίνει τίποτε, να το αγνοήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας, σα να μην έγινε τίποτε...?!?!?:blink:

Οχι να το κανουμε αντικειμενο μελετης και παραδειγμα προς μιμηση ή αποφυγη αναλογα τι βολευει τον καθεναν.

Τον τυπο τον μαθαμε μεσα απο ενα αποτροπαιο εγκλημα οχι μεσα απο τις "αποψεις" του για την ζωη και την πολιτικη.

Οχι να το κανουμε αντικειμενο μελετης και παραδειγμα προς μιμηση ή αποφυγη αναλογα τι βολευει τον καθεναν.

Τον τυπο τον μαθαμε μεσα απο ενα αποτροπαιο εγκλημα οχι μεσα απο τις "αποψεις" του για την ζωη και την πολιτικη.

Τα κίνητρα (λόγοι) του στυγερού εγκλήματος δεν ενδιαφέρουν δλδ???

Ξέρεις πόσες ιστορικές προσωπικότητες που άλλαξαν την πορεία του κόσμου τις μάθαμε με τον ίδιο τρόπο;

Και η αποψη μου ειναι οτι θα μπορουσαμε να μιλησουμε για ακρα δεξια και ρατσισμο ως ιδεολογιες μισους με αφορμη το 22χρονο απο το Μπαγκλαντεζ που σκοτωσαν πριν 2 μηνες στην Ελλαδα και περασε στο ντουκου, παρα μεσα απο αυτο το περιστατικο. Ελπιζω να εγινα σαφης.

Και τα δύο εγκλήματα έχουν τον ίδιο ίσως ιδεολογικό πυρήνα, αλλά είναι ανόμοια... Εδώ μιλάμε για μαζική δολοφονία-τρομοκρατία και στην άλλη περίπτωση για μεμονωμένη δολοφονία με κίνητρο (προφανώς) τα τυφλά αντίποινα στη δολοφονία του 44χρονου Έλληνα...

Πάντως, αν άνοιγες νήμα για τον άνθρωπο απο το Μπανγκλαντές εγώ θα κατέθετα την άποψή μου...;)

Last edited:

Και τα δύο εγκλήματα έχουν τον ίδιο ίσως ιδεολογικό πυρήνα, αλλά είναι ανόμοια... Εδώ μιλάμε για μαζική δολοφονία-τρομοκρατία και στην άλλη περίπτωση για μεμονωμένη δολοφονία με κίνητρο (προφανώς) τα τυφλά αντίποινα στη δολοφονία του 44χρονου Έλληνα...

Πάντως, αν άνοιγες νήμα για τον άνθρωπο απο το Μπανγκλαντές εγώ θα κατέθετα την άποψή μου...;)
Μιλαμε για ανθρωπο που πυροβολουσε ενα ενα τα θυματα του και εδινε και χαριστικη βολη. Αν για αυτο φταιει η ακρα δεξια, ο Θουκιδιδης, το ταγμα των Ναιτων και το holy grail, παω πασο. Επετρεψε μου να εχω αλλη αναγνωση του γεγονοτος.

Απάντηση: Oslo Utøya

Πάνο κανείς μας δεν ξέρει αν είναι παρανοικός ή όχι.

Με τη λογική σου όσοι εκτελούν κόσμο είναι παρανοικοί και απαλλάσονται. Νομίζω δεν είναι έτσι... Βλέπε Ναζί, Νότια Αφρική κτλ

Ποιό σημαντικό μου φαίνεται να μάθουμε κάποια στιγμή την πορεία του ως το έγκλημα. Εκεί ίσως καταλάβουμε πολύ περισσότερα απ' ότι σήμερα.

Μιλαμε για ανθρωπο που πυροβολουσε ενα ενα τα θυματα του και εδινε και χαριστικη βολη. Αν για αυτο φταιει η ακρα δεξια, ο Θουκιδιδης, το ταγμα των Ναιτων και το holy grail, παω πασο. Επετρεψε μου να εχω αλλη αναγνωση του γεγονοτος.

Κάνε όποια "ανάγνωση" θέλεις, όμως υπάρχει και η ΟΜΟΛΟΓΙΑ του θύτη...-bye-

Α το μανιφεστο λες. Νομιζα οτι ειχαμε απο τον ανακριτη ομολογια...

Αν δε σου αρκούν 1500+ σελίδες λεπτομερούς ομολογίας, περίμενε τον ανακριτή και το δικηγόρο του να τον βγάλουν τρελό...

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=296605

Σίγουρα θα τον βγάλουν τρελό... οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι...:goodnight:

Last edited:

Είναι το ίδιο αρρωστημένη ιδεολογία όπως κάποιες αραίσεις κατά καιρούς που οδηγούν σε μαζικές αυτοκτονίες ανθρώπων....

Re: Απάντηση: Oslo Utøya

Πάνο κανείς μας δεν ξέρει αν είναι παρανοικός ή όχι.

Με τη λογική σου όσοι εκτελούν κόσμο είναι παρανοικοί και απαλλάσονται. QUOTE]

Δεν μιλησε για απαλλαγη βρε Νικο ,για να κανει καποιος κατι τοσο ακραιο και μαλιστα με τον τροπο που το εκανε δεν πιστευω οτι ειναι και πολυ στα καλα του,τωρα θες ναναι ακροδεξιος ,θελουν οι αλλοι να ειναι εξτρεμιστης ,θελει αλλος ναναι φονταμενταλιστης ,οτι και ναναι καλα παντως στα μυαλα του δεν ειναι .

Τα κίνητρα (λόγοι) του στυγερού εγκλήματος δεν ενδιαφέρουν δλδ???

Γιατι εισαι βεβαιος οτι οσα αναγραφει εκει μεσα ειναι τα πραγματικα κινητρα ?

Μπορει αυτα να ειναι αυτα που ηθελε να μαθει ο κοσμος (τα πιστευω του δηλαδη) ή μπορει τα πραγματικα κινητρα της πραξης αυτης να μην τα ξερει ουτε ο ιδιος....