Oslo Utoya

Re: Oslo Utøya

Left wing zionism, right wing zionism, δυο οψεις του ιδιου (ακριβως) νομισματος, με τους ιδιους ακριβως στοχους. Δεν υπαρχει (ρεαλιστικος) ορισμος σε λεξικο..

Η ΝΤΠ εναντια στο ρατσισμο, τον Εθνικισμο και την Θρησκεια?

Που το περιεργο?

Αναφορικα με το Χιτλερ, γιατι να αποτελει προτυπο 'ακροδεξιου' αυτος ο Ναζι? Η μηπως ο παρανοικος φιλοσιωνιστης και φιλο εβραιος νορβηγος δολοφονος αποτελει προτυπο ακροδεξιου?

Να με συγχωρείς αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Ποιοι είναι οι στόχοι του ακροδεξιού σιωνισμού και ποιοι του ακροαριστερού; Τι πρεσβεύουν ρε παιδί μου; Τι θέλουν να κάνουν; Ποιοι είναι οι μεν και ποιοι οι δε; Υπάρχουν δηλαδή σιωνιστές λενινιστές ας πούμε;

Ο Χίτλερ δεν ήταν πρότυπο ακροδεξιού, έχεις δίκιο. Ήταν απλά ο εμπνευστής του Ναζισμού...Ποιος είναι λοιπόν πρότυπο ακροδεξιού;

Εγώ πάντως τον Νορβηγό μια χαρά λογικότατο τον βρήκα. Δεν είδα κανένα ίχνος παρανοικής συμπεριφοράς. Τουλάχιστον όχι παραπάνω από κάποιο τυχαίο μέλος του Στόχου, της Χρυσής Αυγής. Θέμα οργάνωσης είναι και μόνο. Κάποιος το σχεδίαζε χρόνια και είχε χίλιες σφαίρες. Κάποιος άλλος το έκανε στο πόδι και κυνηγούσε μελαμψούς με το σουγιά που βρήκε στην τσέπη του. Ποια η διαφορά;

Re: Απάντηση: Re: Oslo Utøya

Μα καλά, πού ζεις;

PFJ.jpg

Ναι ρε συ, πώς τους ξέχασα...:worshippy:

Να με συγχωρείς αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Ποιοι είναι οι στόχοι του ακροδεξιού σιωνισμού και ποιοι του ακροαριστερού; Τι πρεσβεύουν ρε παιδί μου; Τι θέλουν να κάνουν; Ποιοι είναι οι μεν και ποιοι οι δε; Υπάρχουν δηλαδή σιωνιστές λενινιστές ας πούμε;

Οι μεν δεξιοι σιωνιστες θελουν να φερουν την παγκοσμια κυριαρχια μεσω μια σφιχτης γροθιας και παντα συμφωνα με τα "Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων" γιατι ως γνωστον "Ο καιρος γαρ εγγυς"...
Οι αλλοι τωρα, οι αριστεροι σιωνιστες ειναι συμφωνοι με "Το Ξυπνημα της κοκκινης αρκουδας" και το "Τα μυστικα του κοκκινου πλανητη" γιατι "Το τελευταιο ηλεκτρονιο και ο πολεμαρχος του θεου" ειναι κοντα...

Ελπιζω να μην εχεις πια καποια απορια...

Ο Χίτλερ δεν ήταν πρότυπο ακροδεξιού, έχεις δίκιο. Ήταν απλά ο εμπνευστής του Ναζισμού...Ποιος είναι λοιπόν πρότυπο ακροδεξιού;

Εγώ πάντως τον Νορβηγό μια χαρά λογικότατο τον βρήκα. Δεν είδα κανένα ίχνος παρανοικής συμπεριφοράς. Τουλάχιστον όχι παραπάνω από κάποιο τυχαίο μέλος του Στόχου, της Χρυσής Αυγής. Θέμα οργάνωσης είναι και μόνο. Κάποιος το σχεδίαζε χρόνια και είχε χίλιες σφαίρες. Κάποιος άλλος το έκανε στο πόδι και κυνηγούσε μελαμψούς με το σουγιά που βρήκε στην τσέπη του. Ποια η διαφορά;

Δεν διαφωνω ουτε σε μια τελεια, αν και θα εβαζα μερικα κομματα ακομα...

Καμια διαφορα δεν εχει. Το τερας δεν ειναι μελαμψο, ειναι ξανθο, γαλανοματικο, δεξιο και χριστιανικο και δεν βολευει καθολου...

Εδώ δεν έχουμε να εξετάσουμε τα αριστερά – δεξιά
Αν και μια ατάκα που διάβασα κάπου μου άρεσε ‛Πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο το Multiculturalism , ή το φόβο για το Multiculturalism’. Και γενικά πρέπει να φοβόμαστε τα φαινόμενα ή το φόβο για τα φαινόμενα?

Εδώ έχουμε να εξετάσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο μυαλό – άνθρωπο.

Εάν διαβάσετε τα έγγραφά του προκύπτουν διαφορές λεπτομέρειες:
Το project management του θα το ζήλευαν και οι σοβαρότερες εταιρίες
Το ίδιο και τα procurement processes
Πραγματική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα
Ακόμα και στην ‛διαχείριση’ φίλων και κοινωνικών επαφών

Οι μεν δεξιοι σιωνιστες θελουν να φερουν την παγκοσμια κυριαρχια μεσω μια σφιχτης γροθιας και παντα συμφωνα με τα "Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων" γιατι ως γνωστον "Ο καιρος γαρ εγγυς"...
Οι αλλοι τωρα, οι αριστεροι σιωνιστες ειναι συμφωνοι με "Το Ξυπνημα της κοκκινης αρκουδας" και το "Τα μυστικα του κοκκινου πλανητη" γιατι "Το τελευταιο ηλεκτρονιο και ο πολεμαρχος του θεου" ειναι κοντα...

Ελπιζω να μην εχεις πια καποια απορια...

Δεν διαφωνω ουτε σε μια τελεια, αν και θα εβαζα μερικα κομματα ακομα...

Καμια διαφορα δεν εχει. Το τερας δεν ειναι μελαμψο, ειναι ξανθο, γαλανοματικο, δεξιο και χριστιανικο και δεν βολευει καθολου...

Τώρα που πήρα συγκεκριμένες απαντήσεις με βιβλιογραφία κατάλαβα. Να ξέρω πού να ψάξω για λεπτομέρειες τώρα που ξεκινά και η άδειά μου και έχω χρόνο για διάβασμα.

Ας το θεσω διαφορετικα και οπως εκφραζει εμενα προσωπικα.
Τα ακροδεξια και τα ακροαριστερα στοιχεια, τα ιδια περιπου σκατα ειναι.
Και τα δυο αποτελουν κινδυνο, για διαφορετικους λογους, για μια ευνομουμενη χωρα που θελει να διατηρησει την Εθνικη της κυριαρχια.

Δεν γνωριζω προτυπο ακροδεξιου ειτε ακροαριστερου ουτε και με ενδιαφερει να μπλεκω με κοπρανα οπως προειπα. Οπως ο Νορβηγος ακροδεξιος που δεν θεωρεις παρανοικο. Θαρρεις και η ελλειψη λογικης ειναι μονο προνομιων των τρελλων.. Ο ΓΑΠ δεν ειναι τρελλος ειναι προιον ελευθερων ηθων υπο την προστασια και επιρροη των νταβατζηδων του, της ΝΤΠ :)

Τώρα που πήρα συγκεκριμένες απαντήσεις με βιβλιογραφία κατάλαβα. Να ξέρω πού να ψάξω για λεπτομέρειες τώρα που ξεκινά και η άδειά μου και έχω χρόνο για διάβασμα.

Επισης, να μην ξεχνας, οτι για ολα φταινε οι "Οβραιοιοιοιοι" (που ελεγε και ο Καζαντζιδης) . Καλο διαβασμα ρε.

@Tmjuju
Και ομως Τασο ειναι και θεμα πολιτικοκοινωνικο, δεν ειναι τυχαιο οτι τετοιες ενεργειες γινονται απο εκεινη την πλευρα του ποταμου...
Οπως επισης και οι διαφορες φοβιες (ομο-, ξενο- κλπ.) πηγαζουν απο οπαδους τετοιων θεωριων και οχι των αλλων.

Το οτι ηταν βεβαια απιστευτα οργανωμενος ειναι οντως εντυπωσιακο!

Εδώ δεν έχουμε να εξετάσουμε τα αριστερά – δεξιά
Αν και μια ατάκα που διάβασα κάπου μου άρεσε ‛Πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο το Multiculturalism , ή το φόβο για το Multiculturalism’. Και γενικά πρέπει να φοβόμαστε τα φαινόμενα ή το φόβο για τα φαινόμενα?

Εδώ έχουμε να εξετάσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο μυαλό – άνθρωπο.

Εάν διαβάσετε τα έγγραφά του προκύπτουν διαφορές λεπτομέρειες:
Το project management του θα το ζήλευαν και οι σοβαρότερες εταιρίες
Το ίδιο και τα procurement processes
Πραγματική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα
Ακόμα και στην ‛διαχείριση’ φίλων και κοινωνικών επαφών

Τον διαχωρισμό δεν τον κάναμε εμείς. Τον έκανε ο πρωταγωνιστής, εμείς απλά αναλύουμε.
Όσο για το τελευταίο σου σχόλιο που είναι σημαντικό, νομίζω ότι απλά επιβεβαιώνει ότι ο τύπος τα είχε τετρακόσια.

Η όλη κουβέντα ξεκινάει για μένα από το κατά πόσο διάφοροι καλοβαλμένοι τύποι σαν και αυτόν, σε όλη την Ευρώπη, εφόσον φροντίζουν να προπαγανδίζουν τις νεοναζιστικές ιδέες τους για αφανισμό ολόκληρων φυλών, θρησκειών, πολιτικών ομάδων, κτλ, μπορούν να θεωρούνται απλά ακραίοι γραφικοί ή είναι πραγματικά επικίνδυνοι; Σε ποιο βαθμό θα πρέπει να επιτρέπεται η οργάνωσή τους και η δράση τους; Η ανοχή τους από την κοινωνία είναι προιόν φιλελεύθερης δημοκρατίας ή υποτίμησης του κινδύνου; Αυτά είναι τα ζητήματα που χρειάζονται απάντηση και όχι από πού αγόρασε το λίπασμα.

Ας το θεσω διαφορετικα και οπως εκφραζει εμενα προσωπικα.
Τα ακροδεξια και τα ακροαριστερα στοιχεια, τα ιδια περιπου σκατα ειναι.
Και τα δυο αποτελουν κινδυνο, για διαφορετικους λογους, για μια ευνομουμενη χωρα που θελει να διατηρησει την Εθνικη της κυριαρχια.

Δεν γνωριζω προτυπο ακροδεξιου ειτε ακροαριστερου ουτε και με ενδιαφερει να μπλεκω με κοπρανα οπως προειπα. Οπως ο Νορβηγος ακροδεξιος που δεν θεωρεις παρανοικο. Θαρρεις και η ελλειψη λογικης ειναι μονο προνομιων των τρελλων.. Ο ΓΑΠ δεν ειναι τρελλος ειναι προιον ελευθερων ηθων υπο την προστασια και επιρροη των νταβατζηδων του, της ΝΤΠ :)

Ok...Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη ένα πράγμα.

Απάντηση: Re: Oslo Utøya

Τον διαχωρισμό δεν τον κάναμε εμείς. Τον έκανε ο πρωταγωνιστής, εμείς απλά αναλύουμε.
Όσο για το τελευταίο σου σχόλιο που είναι σημαντικό, νομίζω ότι απλά επιβεβαιώνει ότι ο τύπος τα είχε τετρακόσια.

Φυσικά και τα είχε τετρακόσια, ούτε συζήτηση, άλλο παρανοϊκός εξάλλου άλλο ακαταλόγιστος. Και ο Χίτλερ εξάλλου, που αναφέρθηκε παραπάνω, τα είχε όχι τετρακόσια αλλά πεντακόσια.

Η διαφορά του Χίτλερ με μέλη τέτοιων ακροδεξιών ομάδων, είναι ότι ο πρώτος ξεκίνησε εξαρχής ως ένα μαζικό και φανερό κίνημα, ενώ οι τελευταίες κινούνται εξ ορισμού στο περιθώριο και φορούν προβιά όταν θελήσουν να προσεταιρισθούν τον απλό πολίτη.

Απάντηση: Re: Oslo Utøya

Μια χαρά τα έγραψε ο "Πιτσιρίκος", σταράτα και κατανοητά, τόσο σταράτα που φαίνεται δεν άρεσαν οι διαπιστώσεις του και προσπαθούμε να θολώσουμε το τοπίο μερικοί μερικοί...

Εκτός, από μερικές προφανείς υπερβολές such as...

''Δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο και το γεγονός ότι ο δράστης εμφανίστηκε ντυμένος αστυνομικός. Προφανώς, για να νομίσουν τα άτυχα πιτσιρίκια πως θα τους πουλήσει ναρκωτικά και να τρέξουν κοντά του.''

Ααααααααα... ετσι εξηγουνται ολα... Τωρα μαλιστα!

Γεια σου ρε Μανο!!! :ernaehrung004:

Υ.Γ. Και ελεγα και εγω, ntp, ο Γιωργακης;;; Αποκλειεται... :flipout::flipout::flipout:

Τελικά, το θέμα είναι τι communications protocol μιλά ο καθείς...:D
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Oslo Utøya

Εκτός, από μερικές προφανείς υπερβολές such as...

''Δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο και το γεγονός ότι ο δράστης εμφανίστηκε ντυμένος αστυνομικός. Προφανώς, για να νομίσουν τα άτυχα πιτσιρίκια πως θα τους πουλήσει ναρκωτικά και να τρέξουν κοντά του.''

Πού ξέρεις, μπορεί στη Νορβηγία η αστυνομία να μην διαθέτει το ήθος και την ακεραιότητα της ελληνικής και να έχει ξεπέσει σε αυτό το σημείο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Oslo Utøya

Πού ξέρεις, μπορεί στη Νορβηγία η αστυνομία να μην διαθέτει το ήθος και την ακεραιότητα της ελληνικής και να έχει ξεπέσει σε αυτό το σημείο.

Μερικές φορές (όταν γράφεις έτσι) νομίζω ότι εσύ είσαι ο Πιτσιρίκος!!!-bye--bye-

Εγω παντως το ανησυχητικο που παρατηρω ειναι οτι :
Oι μεν ακροδεξιοι-δεξιοι-εθνικιστες θα ηθελαν πολυ ο δολοφονος να ηταν κανας μεταναστης-αλλοθρησκος για να βαλουν σφραγιδα συλλογικης ευθυνης.
Oι δε ακροαριστεροι - αριστεροι και οτι αλλο τελος παντων τους συντροφευει δειχνουν δικαιωμενοι που ο δολοφονος ειναι απο το αλλο στρατοπεδο τεινοντας να ομαδοποιησουν ως αντιστοιχων προθεσεων τους υπολοιπους ομοιδεατες του.

Ειναι τουλαχιστον ασυλληπτο οτι και σε τετοιες καταστασεις που μονο θλιψη φερουν επιζητουνται συλλογικα αιτια οταν ειναι φανερο οτι ολα ηταν σχεδιο ενος αρρωστου μυαλου.

Απάντηση: Oslo Utøya

Τελικά το περιστατικό θα είναι και μία αφορμή για να ξεκαθαρίσουν οι ακροδεξιοί (της Ελλάδας) τι σημαίνει ακροδεξιά και που στοχεύει και να ορίσουν αρνητικά την ιδεολογία τους. Έχει ξεκινήσει έκστρατεία από "πατριωτικούς" κύκλους (που φτύνουν τον όρο ακροδεξιός λέγοντας ότι είναι πατριώτες) να αποδείξουν ότι ο φονιάς δεν είναι ακροδεξιός (να απενοχοποιήσουν δηλαδή την ακροδεξιά ιδεολογία από το περιστατικό, για ποιο λόγο άραγε γίνονται υπερασπιστές της αφού οι ίδιοι λένε ότι είναι πατριώτες κι όχι ακροδεξιοί) προτάσσοντας ως κύριο επιχείρημα ότι ο φονιάς είναι αντιναζιστής, φιλοεβραίος και μασώνος. Άρα ο ακροδεξιός πρέπει να είναι ναζιστής και αντιεβραίος και πιθανότατα να απέχει από μασωνικούς κύκλους ως απόδειξη της απέχθειας του προς τη Νέα Τάξη και τη Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Βέβαια οι Έλληνες απολογητές του προσπαθούν με όρους ελληνικής πραγματικότητας να εξηγήσουν ένα φαινόμενο σε μία χώρα η οποία διαχρονικά σχετίστηκε με την Ελλάδα μόνο μέσω του τουρισμού (σύγχρονου ή βυζαντινού με την κάθοδο των Βαράγγων στην Βασιλεύουσα, αν υπήρχαν μεταξύ τους και Βίκινγκς από τις περιοχές της Νορβηγίας). Ο ιουδαιοχριστιανικός πολιτισμός είναι συνδιαμορφωτής του σύγχρονου δυτικοευρωπαϊκού πολιτισμού και λογικο ο φονιάς να τον θεωρεί κτήμα του ειδικά αν νιώθει ότι απειλείται από το ισλάμ. Να σημειώσω επίσης επειδή αναφέρθηκαν και αμερικανοί τρομοκράτες, ότι οι περισσότεροι ακροδεξιοί (όχι απαραίτητα ναζιστές) στην Αμερική, όπως προβάλλονται από τα μέσα, είναι από λευκές προτεσταντικές οικογένειες. Οι προτεστάντες της Αμερικής επίσης, σε αντίθεση π.χ. με τους Ορθοδόξούς ή τους Καθολικούς δίνουν με γάλη σημασία στα γραφόμενα της Βίβλου ως σύνολο, διαβάζουν δηλαδή εξίσου την Παλαιά και τη Καινή διαθήκη ενώ είναι πολύ συχνή η ονοματοδοσία από την Παλαιά διαθήκη, δηλαδή ονόματα καθαρά Εβραϊκά. Λογικό είναι λοιπόν να υποστηριχθεί το Ισραήλ και οι Εβραίοι από ένα τέτοιο άτομο αν πιστεύει οτι το ισλάμ είναι απειλή για τον κόσμο του.