Re: Απάντηση: ΟΤΕ & ADSL κυκλώματα
Σημείωση ότι μου δίνανε κι ένα router δωρεάν, το οποίο αποδέχτηκα και το παρέλαβα μέσω των ΕΛΤΑ "πόρτα-πόρτα" την αμέσως επομένη ημέρα από την αίτηση, δηλαδή το Σαββάτο.
Εγώ την λέξη ΔΩΡΕΑΝ δεν την ξαναεμπιστεύομαι. Σημερα έκανα αίτηση διακοπής απο την HOL, γιατί με πηδήξανε στο θέμα των λογαριασμών. Υστερα απο 1 έτος προπληρωμένου
πακέτου, τηλεφωνώ για να πάρω μια προσφορά για το δευτερο ετος και να διακόψω ή να συνεχίσω ανάλογα με την πρότασή τους. Συμφωνήσαμε λοιπόν (γιατι μεχρι σχεδον το τελος της συνομιλίας ημουν πεπεισμένος για διακοπή) να μου προσφέρουν το δευτερο 12μηνο αντι του ποσου των 18.5 τον μήνα ΣΥΝΟΛΙΚΑ, για να μην με χασουν απο πελατη. Ξαναζητω διευκρινηση για την λεξη συνολικα, "δηλαδή μαζί με τον ΦΠΑ συνολικά θα πληρώνω 18.5 τον μήνα τελικό ποσό?" - "Μάλιστα" - Οκ, προχωρήστε στην ανανέωση (για γραμμή 1Μbps και αυτόματη αναβάθμιση στα 4Mbps όταν το επιτρέψει η τεχνική υποδομή της περιοχής μου. Προβλήματα συνδεσιμότητας δεν ειχα, αλλά στον λογαριασμο μου ερχόταν ποσό
26
και σε νεα τηλεφωνική επικοινωνία μου ειπαν ότι 18 ειναι χωρίς το ΦΠΑ και κακώς η συνάδελφος μου είπε ΤΕΛΙΚΗ τιμή και αλλλα 4 και κάτι για το ενοικιο του ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, που τον είχα πάρει ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά του προπληρωμένου πακέτου.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΥ ARSE.
εχω αφήσει απλήρωτα καμια 60ριά ευρώ επιτηδες. Να τα πληρώσω και να παει στο διαολο το θέμα ή να μπω στο τρυπάκι να στελνω mail, fax, τηλεφωνα, καταγγελιες, ακροάσεις ηχογραφημένων συνομιλιών κτλ ? Δηλαδή να χασω πολλαπλασιο χρόνο, να μου σπασουν τα νευρα και στο τελος να μην βρω απαραιτητα και το δικιο μου?
Ασε που οι λογαριασμοί είναι εντελώς δυσνόητοι. Standard υπάρχει ολοκληρη επιστήμη ειδικά τμήματα που ασχολουνται μονο με αυτό. Για τον τρόπο διαφήμισης, διατύπωσης των εντύπων και των λογαριασμών. Αλλιως δεν εξηγείται. Σημερα μαλιστα μου εκανε αντιστοιχα παραπονα συναδελφος (πληροφορικάριος κι αυτος) που εχει προβλημα με τους λογαριασμους του conn-x. Δυο απανωτες φορες του ερχεται το τηλεφωνο 170 ευρω ενω πληρωνε καμια 80ρια, χωρις ομως να βγαινει νοημα απο τους λογαριασμους που ακριβως οφειλεται η αυξηση. Ελεος δηλαδη..
Εγώ την HOL την εβαλα στο black list μου πλεον ως συνεργάτη. Οπως είχα βαλει στο παρελθον την τότε panafon για αντιστοιχους λόγους.
Απο οτι ακουω δεν μενουν και πολλές επιλογές. Και δεν ξερω τι συνδεση να κάνω. Δεν με νοιαζει τοσο η ταχύτητα όσο η αξιοπιστία.
Συναδελφος με πληρες πακέτο της forthnet (24αρι internet & τηλεφωνία) ενω ολα ήταν αψογα για κανα δυο μήνες, τώρα εδω και λιγες μερες δεν εχει καθολου τηλεφωνο!
Δεν ξερω πλεον τι εταιρία να διαλεξω. Θελω μια όσο το δυνατόν αξιοπιστη
συνεργασία (=υπηρεσία+τιμολόγηση), οχι απαραιτητα γρήγορη, χωρίς να βγάλω την γραμμή του ΟΤΕ (για να μην μπλεξω χειρότερα). Να βαλω ALTEC ? 2Mbit με 16 ευρω ή 24Mbit με 20ευρω ? Φυσικα η σχεση τιμης προς αποδοση λεει 24αρα, αλλά αν ειναι τοσο unstable και μουφα, μηπως τελικα ειναι καλύτερα μια απροβλημάτιστη 2άρα ?