ΟΤΕ : Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Στις 5/10/2006 (πεμπτη) δηλωνω στο 121 βλαβη της adsl. Μου λενε οτι χρειαζονται 2-3 εργασιμες για να εποικινωνησουν μαζι μου. "ΟΚ ευχαριστω".
Την Τριτη 11/10 ξανατηλεφωνω και μου λενε "α, σας εχουν καθυστερησει, θα ξαναστειλουμε φαξ για επιγον". "ΟΚ ευχαριστω".
Την Πεμτη 13/10 ξανατηλεφωνω και μου λενε μια απο τα ιδια. Αρχιζω ψιλοπαραπονα, και ψαχνω να βρω μια ακρη, με ποιον μπορω να συνεννοηθω.
Αγγουρια, δεν εχουν τηλεφωνο λεει, επικοινωνουμε μονο με φαξ.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!
Ξανα λοιπον σημερα.
Τηλεφωνω στον ΟΤΕ Αναβυσσου. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.
Τηλεφωνω στον ΟΤΕ Λαγονησιου. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.
Ξανα στο 121, μου δινουν το 210 52 09599 ειναι λεει καποιος υπευθυνος για DSLAM ή κατι τεπιο τελος παντων.
Τηλεφωνω εκει, "Ο αριθμος που καλεσατε δεν αντιστοιχει.....".
Ξανα στο 121, μου δινουν το 210 72 09599
Τηλεφωνω εκει, "Ο αριθμος που καλεσατε δεν λειτουργει προσωρινα....".
Ξανα στο 121, μου λενε παρτε στο 210 8824000.
Τηλεφωνω εκει, μου λενε οτι ειναι καταστημα OTEshop στην Πατησιων δεν εχουν καμια σχεση.

Ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

Εκτιμω οτι τα ταγαρια της γειτονιας μου το εχουν ριξει στις εκλογες,

Υγ. Συγνωμη μου "εφαγα" τον χωρο γιατα δικα μου αλλα καπου ηθελα να το πω.

Υγ.2
Τηλεφωνω στην Forthnet (σε αυτους εκανα αιτηση συνδεσης) και αφου ειμαι στην αναμονη για τουλαχιστον 7 με 10 λεπτα (καθε φορα που τους τηλεφωνω)
ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
μου λενε - λογικα - οτι ειναι θεμα ΟΤΕ. ΟΚ λεω, και αν ο οτε μου το φτιαξουν μετα απο 4 μηνες, εγω γιατι θα σας πληρωνω?
"Εεεε, ξερεται ετσι γινετεται"
Ρε αι στα δ.. και συ (δεν τους 'τοπα - πολυ θα το ηθελα)

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Last edited by a moderator:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Παιρνω τηλεφωνο φιλο που δουλευε στον ΟΤΕ, του λεω το προβλημα και τον ρωταω πως θα βρω ακρη, και με αποστομωνει:

"ΔΕΝ θα βρεις"

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Α ρε Ντίνο.... αυτοί είναι και αυτά είναι τα χάλια τους. Πληρώνουμε υπέρογκα ποσά για αισχρές υπηρεσίες. Μ' αρέσει που ιδιωτικοποιήθηκε κιόλας. Παέι και τέλειωσε... ζούμε στην μπανανία...!:Banane0:

Ntinos1972 said:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Παιρνω τηλεφωνο φιλο που δουλευε στον ΟΤΕ, του λεω το προβλημα και τον ρωταω πως θα βρω ακρη, και με αποστομωνει:

"ΔΕΝ θα βρεις"

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

χεχεχε ......... καλα βρε συ πες μου ....

αληθεια ομως !!!!

πες μου οταν σηκωνες το ακουστικο και τους επαιρνες τηλ, ειχες δηλ,.... πιστευες οτι θα απαντησουν η θα στο φτιαξουν ;;;;;;;;;;; :violent-smiley-011:

.....ΜΟΥΑΧΑΧΑΟΥΧΟΥΧΑΧΔΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :flipout: :flipout: :flipout:

Μωρε θα παω απο εκει στην Αναβυσσο και θα τους χε.., ε, μαλλον θα παρω τον Μιχαλοπουλο μαζι μου!!!

.....ΜΟΥΑΧΑΧΑΟΥΧΟΥΧΑΧΔΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ

Έχω κι εγώ παρόμοια προβλήματα με τη DSL μετά την "αναβάθμιση" και ακόμα δεν έχω βρει άκρη. Υποψιάζομαι μάλιστα ότι κάνανε την αναβάθμιση αλλάζοντας μόνο τα κέντρα και χωρίς να τσεκάρουν αποστάσεις των συνδρομητών από αυτά και εξασθενήσεις των γραμμών. Εγώ ας πούμε είχα line attenuation στα 65dB! Κάθε 5 λεπτά η γραμμή έπεφτε. Και φυσικά από το 121 ποτέ δεν έστελναν τα fax παρα μόνο αν τους έπαιρνα τρεις και τέσσερις φορές τηλέφωνο. Αυτά όμως συμβαίνουν όμως αν έχεις το μονοπώλειο. Απλά κάθεσαι πάνω του.

Καντε λιγο κρατη, σε λιγοτερο απο ενα χρονο απο τωρα θα εχουνε τουλαχιστον αλλες 2 εταιριες Full LLU στο σε ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο του λεκανοπεδιου. (Tellas και Forthnet). Απο οτι εχω ακουσει αυτοι που ειναι ηδη συνδρομητες στα προαναφερθεντα δικτυα δηλωνουνε ακρως ικανοποιημενοι παντως. Βεβαια και αυτο παιζει για ακομα δεν ειναι αρκετοι οι συνδρομητες ωστε να υπαρχει παρομοιο μετρο συγκρισης αλλα τουλαχιστον θα αυξηθει λιγακι ο συναγωνισμος. Αυτο δεν σημαινει οτι και αυτοι δεν θα κανουνε overbooking αλλα οσο ζουμε ελπιζουμε στην μπανανια..
Παρεπιπτοντως και εγω μετα απο την "αναβαθμιση" (τι αναβαθμιση δλδ, του κ@λου τα 9μερα) σε 2Mbit γραμμη πανω απο 50-60κ δεν βλεπω..

Πάντα θα έχουμε προβλήματα αφού τις γραμμές τις ελέγχει ο ΟΤΕ (με εξαίρεση τη Vivodi η οποία παίρνει γραμμες του ΟΤΕ στον έλεγχό της)...

Εγώ απο την αρχή που έβαλα ADSL, ποτέ δεν είχα την ονομαστική ούτε περίπου την ονομαστική ταχύτητα. Και σε ερώτησή μου ο ΟΤΕ μου απαντησε ότι δεν διατίθεται πάντα ολόκληρο tο bandwidth γιατι δεν το σηκώνει το δίκτυο και οι ώρες ναδιρ είναι το κλείσιμο του ΧΑΑ κλπ.

κι εγώ έχω βλαστημήσει την ώρα και την στιγμή που έβαζα DSL ...
Παιδιά, έχω φτάσει σε σημείο να τους βρίζω στο τηλέφωνο και όσο αυτοί (ΟΤΕ και Forthnet) δεν μου απαντάνε σε τίποτα (ούτε στις βρισιές) .."φορτώνω περισσότερο"!!!!!!!!

Γραμμή aDSL 1024/256--> αναβάθμιση σε 2048/256

έχω sDSL 240/220 μετά την αναβάθμιση!!! και το ρεκόρ 37 αποσυνδέσεις σε μία μέρα!!!!!!

Εγω ο κακομοιρης εβαλα adsl, ενεργοποιηθηκε, παω να μπω, και κολαει στο veryfying username password.

τους παιρνω τηλ (forthnet) τους το λεω, μου απαντουν οτι εχει βλαβη απο τον ΟΤΕ, θα ειδοποιηθω απο τον ΟΤΕ (καλα x...ε μεσα), και ουτε για δυο λεπτα δεν μπορω να μπω.

Το κερατο τους το τραγιο που δεν ξερουν τι τους γινεται

Ασε που εχω και θρυβο στην γραμμη γυρω στο 40db.

Με τον ΟΤΕ Αναβύσσου είχα τραβήξει ζόρι για απλό τηλέφωνο όταν εγκαταστάθηκα εδώ το 88.
Κόντευα ένα μήνα με νεκρή την απλή τηλεφωνική γραμμή. Στα τηλεφωνήματα, η γνωστή τακτική.
Ώσπου τα πείρα στο κρανίο.
Αποφασισμένος να φθάσω μέχρι το άκρα, έβαλα το ψαλίδι του κλαδέματος στην κολότσεπη, φίλησα την γυναίκα μου και τα παιδιά έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν επρόκειτο να γυρίσω σπίτι αλλά στην φυλακή και κατηφορίζοντας προς τον ΟΤΕ σκεφτόμουνα τη σκηνή που με το καλημέρα θα έπιανα από χαμηλά το γραφείο της διευθύντριας και θα το έφερνα τούμπα μπροστά στα πόδια της.
Φαίνεται ότι η τρέλα ήταν τόσο πολύ ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου ώστε με το που μπήκα μέσα και πριν προλάβω να πω τίποτα σηκώθηκαν όλοι τους να με εξυπηρετήσουν. Η ίδια η διευθύντρια σηκώθηκε και πήγε να βρει τους τεχνικούς!
Επέστρεψε σε δύο λεπτά με τον προϊστάμενό τους ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα μόλις είχε λυθεί!!!!
Μάλιστα!!!
Σε δύο λεπτά μου λύσανε πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε ένα μήνα. Δεν χρειαζότανε παρά να σηκώσουνε έναν διακόπτη!!!
Ο προϊστάμενος μου έκανε μια διάλεξη για το τι κακό κάνουμε με το να αφήνουμε ανοικτή την συσκευή μας για ώρες. Πράγματι, ο πιτσιρικάς παίζοντας με την συσκευή είχε αφήσει το ακουστικό ξεκρέμαστο δεν ξέρω για πόσες ώρες και αυτοί θέλησαν και καλά να με τιμωρήσουν!!!

πως αλλαζουν οι καιροι...

ξαναπηγα οτε...

στην περιοχη μου εχουν κατα καιρους δημιουργηθει προβληματα στις συνδεσεις εναλλακτικων τα οποια "παιρνει" πολλες μερες να τα φτιαξει ο ΟΤΕ μιας και ειναι θεματα δικτυου πριν αναλαβει ο παροχος....

Ειναι μια τακτικη που στοχευει να εξαγριωσει τον πελατη των εναλλακτικων και τον οδηγησει στις αγκαλες του ΟΤΕ που εξυπηρετει αμεσως τον πελατη της .

Θα ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω αλλα απο πεισμα και μονο σε βλαχοκουτοπονηρες τακτικες δεν υποκυπτω.

υγ

για του λογου το αληθες τελευταια φορα με αφησανε 20 μερες χωρις pstn γραμμη . Ο τεχνικος του εναλλακτικου που ανηκω εβλεπε σηκωμενο καλωδιο στο καφαο στα 200 μετρα και ο τεχνικος του ΟΤΕ δεν εκανε τιποτα . Μονο οταν πηγα στο γραφειο του διευθυντη του τεχνικου τμηματος του ΟΤΕ και απειλησα οτι την επομενη μερα αν δεν αποκαθιστουσαν την βλαβη πρωτα θα τους τα εσπαγα και μετα θα τους εκανα και μυνησεις για παραβαση καθηκοντος ειδα φως. Την επομενη μερα δια μαγειας η βλαβη διορθωθηκε. Επρεπε να φτασω στο σημειο να τους απειλησω για να γινει αυτο. Φυσικα και σκεφθηκα να ξαναγυρισω κι εγω ΟΤΕ μιας και το προβλημα ειναι οτι η αρμοδιοτητα στο τεχνικο κομματι και η επικοινωνια μεταξυ τους ειναι σοβαροτατο θεμα.
Ομως οπως ειπα ειναι θεμα αξιοπρεπειας. Σαν να σκυβεις το κεφαλι αναγνωριζοντας οτι ο εκβιαστης εχει το πανω χερι.
Αμ δε...