Στις 5/10/2006 (πεμπτη) δηλωνω στο 121 βλαβη της adsl. Μου λενε οτι χρειαζονται 2-3 εργασιμες για να εποικινωνησουν μαζι μου. "ΟΚ ευχαριστω".
Την Τριτη 11/10 ξανατηλεφωνω και μου λενε "α, σας εχουν καθυστερησει, θα ξαναστειλουμε φαξ για επιγον". "ΟΚ ευχαριστω".
Την Πεμτη 13/10 ξανατηλεφωνω και μου λενε μια απο τα ιδια. Αρχιζω ψιλοπαραπονα, και ψαχνω να βρω μια ακρη, με ποιον μπορω να συνεννοηθω.
Αγγουρια, δεν εχουν τηλεφωνο λεει, επικοινωνουμε μονο με φαξ.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!
Ξανα λοιπον σημερα.
Τηλεφωνω στον ΟΤΕ Αναβυσσου. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.
Τηλεφωνω στον ΟΤΕ Λαγονησιου. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.
Ξανα στο 121, μου δινουν το 210 52 09599 ειναι λεει καποιος υπευθυνος για DSLAM ή κατι τεπιο τελος παντων.
Τηλεφωνω εκει, "Ο αριθμος που καλεσατε δεν αντιστοιχει.....".
Ξανα στο 121, μου δινουν το 210 72 09599
Τηλεφωνω εκει, "Ο αριθμος που καλεσατε δεν λειτουργει προσωρινα....".
Ξανα στο 121, μου λενε παρτε στο 210 8824000.
Τηλεφωνω εκει, μου λενε οτι ειναι καταστημα OTEshop στην Πατησιων δεν εχουν καμια σχεση.
Ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
Εκτιμω οτι τα ταγαρια της γειτονιας μου το εχουν ριξει στις εκλογες,
Υγ. Συγνωμη μου "εφαγα" τον χωρο γιατα δικα μου αλλα καπου ηθελα να το πω.
Υγ.2
Τηλεφωνω στην Forthnet (σε αυτους εκανα αιτηση συνδεσης) και αφου ειμαι στην αναμονη για τουλαχιστον 7 με 10 λεπτα (καθε φορα που τους τηλεφωνω)
ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
μου λενε - λογικα - οτι ειναι θεμα ΟΤΕ. ΟΚ λεω, και αν ο οτε μου το φτιαξουν μετα απο 4 μηνες, εγω γιατι θα σας πληρωνω?
"Εεεε, ξερεται ετσι γινετεται"
Ρε αι στα δ.. και συ (δεν τους 'τοπα - πολυ θα το ηθελα)
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
Την Τριτη 11/10 ξανατηλεφωνω και μου λενε "α, σας εχουν καθυστερησει, θα ξαναστειλουμε φαξ για επιγον". "ΟΚ ευχαριστω".
Την Πεμτη 13/10 ξανατηλεφωνω και μου λενε μια απο τα ιδια. Αρχιζω ψιλοπαραπονα, και ψαχνω να βρω μια ακρη, με ποιον μπορω να συνεννοηθω.
Αγγουρια, δεν εχουν τηλεφωνο λεει, επικοινωνουμε μονο με φαξ.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!
Ξανα λοιπον σημερα.
Τηλεφωνω στον ΟΤΕ Αναβυσσου. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.
Τηλεφωνω στον ΟΤΕ Λαγονησιου. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.
Ξανα στο 121, μου δινουν το 210 52 09599 ειναι λεει καποιος υπευθυνος για DSLAM ή κατι τεπιο τελος παντων.
Τηλεφωνω εκει, "Ο αριθμος που καλεσατε δεν αντιστοιχει.....".
Ξανα στο 121, μου δινουν το 210 72 09599
Τηλεφωνω εκει, "Ο αριθμος που καλεσατε δεν λειτουργει προσωρινα....".
Ξανα στο 121, μου λενε παρτε στο 210 8824000.
Τηλεφωνω εκει, μου λενε οτι ειναι καταστημα OTEshop στην Πατησιων δεν εχουν καμια σχεση.
Ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
Εκτιμω οτι τα ταγαρια της γειτονιας μου το εχουν ριξει στις εκλογες,
Υγ. Συγνωμη μου "εφαγα" τον χωρο γιατα δικα μου αλλα καπου ηθελα να το πω.
Υγ.2
Τηλεφωνω στην Forthnet (σε αυτους εκανα αιτηση συνδεσης) και αφου ειμαι στην αναμονη για τουλαχιστον 7 με 10 λεπτα (καθε φορα που τους τηλεφωνω)
ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
μου λενε - λογικα - οτι ειναι θεμα ΟΤΕ. ΟΚ λεω, και αν ο οτε μου το φτιαξουν μετα απο 4 μηνες, εγω γιατι θα σας πληρωνω?
"Εεεε, ξερεται ετσι γινετεται"
Ρε αι στα δ.. και συ (δεν τους 'τοπα - πολυ θα το ηθελα)
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
Last edited by a moderator: