OTE Sport Highlights HD

warlock

Established Member
1 June 2012
256
Καταρχήν μπράβο για το highlights, απλά τα γράμματα στα νέα μου φαίνονται πολύ μικρά κατά τα άλλα όλα καλά!

Last edited by a moderator:
Και μένα μου φαίνονται μικρά τα γράμματα στο OTESport Highlights HD, ελπίζουμε ότι θα το διορθώσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Επρεπε το καναλι με τα Highlights να εχει σε επαναληψη την εκπομπη της νυχτας της Κυριακης ή τις ανασκοπησεις της καθε αγωνιστικης του καθε πρωταθληματος.Αρα να εχει και προγραμμα στο epg.Εγω αυτο περιμενα.

Όντως πολύ χρήσιμο το καινουργιο κανάλι.
Να συμφωνησω οτι τα γράμματα στα σκορ και στις βαθμολογίες ειναι πολύ μικρά και χρειάζονται μεγέθυνση.

Νομιζω οτι θα ηταν περιττο να δειχνει σε επαναληψη την εκπομπη της Κυριακης αφου ετσι γλιτωνεις το μπλα μπλα μλπα ενδιαμεσα ειδικα απο τη στιγμη που βλεπεις απευθειας φασεις και γκολ.. Και οι ανασκοπησεις καθε αγωνιστικης κατ εμε ειναι βαρετες λογω του οτι τραβανε αρκετα σε χρονο και στην ουσια δεν ειναι πρακτικο..

Κατα την ταπεινή μου αποψη, το κανάλι που αναφέρετε θα έπρεπε να παιζει σε όλα τα πακέτο όπως το αντίστοιχο της νόβα ελευθερα

Επρεπε το καναλι με τα Highlights να εχει σε επαναληψη την εκπομπη της νυχτας της Κυριακης ή τις ανασκοπησεις της καθε αγωνιστικης του καθε πρωταθληματος.Αρα να εχει και προγραμμα στο epg.Εγω αυτο περιμενα.
Για τις επαναλήψεις υπάρχει το PVR. Γράψτο και δες το όποτε σε βολεύει.

Νομιζω οτι θα ηταν περιττο να δειχνει σε επαναληψη την εκπομπη της Κυριακης αφου ετσι γλιτωνεις το μπλα μπλα μλπα ενδιαμεσα ειδικα απο τη στιγμη που βλεπεις απευθειας φασεις και γκολ.. Και οι ανασκοπησεις καθε αγωνιστικης κατ εμε ειναι βαρετες λογω του οτι τραβανε αρκετα σε χρονο και στην ουσια δεν ειναι πρακτικο..

Εγω λεω συνολικα τα γκολ απο τα 4 πρωταθληματα.Μαλλον θα αλλαξω αποψη για το θεμα.Για να βλεπω καποιο ματς Κυριακη βραδυ.Τωρα τυχαια το εβαλα και ειδα τα γκολ απο το ιταλικο.Δεν εχω δει ακομα το ισπανικο,θα το πετυχω καποια στιγμη αυριο.Οποτε ΟΚ.

Και γω απο οσο θυμαμαι εχω καιρο να δω Κυριακη βραδυ την εκπομπη. Συνηθως την εβλεπα την Δευτερα που την ειχε επαναληψη.. Αλλα πλεον με τα highlights και τον τροπο που τα δειχνουν μπορω να τα δω οποιαδηποτε στιγμη. Ε θα πετυχεις το ισπανικο καποια στιγμη. Δε νομιζω να εισαι τοσο ατυχος :firstprize:

Η μορφή του καναλιού είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Συγχαρητήρια σε όσους είχαν τη σύλληψη της ιδέας.

Η μορφή του καναλιού είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Συγχαρητήρια σε όσους είχαν τη σύλληψη της ιδέας.

Συμφωνώ κι επαυξάνω.Άψογο..

Αντιγραφη ειναι, κυριως απο SKY, αλλα...πετυχε. Αληθεια σε κατω απο 40" τηλεορασεις διαβαζονται οι πινακες;

Σήμερα στις 11:00 που είδα λίγο το κανάλι,δεν είχαν ενημερωθεί τα στιγμιότυπα καθώς και η κάτω μπάρα που τρέχει τα σκορ με τα ματς της Δευτέρας (Αγγλία,Ιταλικό Super Cup,NBA).

Καλό θα είναι να προσέξουν στον ΟΤΕ για άμεση ενημέρωση του καναλιού.

Τέλος,να ρωτήσω το κενό στο κάτω μέρος της οθόνης θα χρησιμοποιηθεί πουθενά;

Αντιγραφη ειναι, κυριως απο SKY, αλλα...πετυχε. Αληθεια σε κατω απο 40" τηλεορασεις διαβαζονται οι πινακες;
32αρα που έχω, χωρίς προβλήματα όρασης.... μετά δυσκολίας.

εγώ σε 32αρα δεν έχω πρόβλημα πάντως.Φοράω γυαλιά βέβαια :P

Και γω 32αρα απο 1,5-2 μετρα ειμαι απλά οκ βοηθάει για τα γράμματα που είναι hd αλλά γενικά πρέπει να μεγαλώσουν τα γράμματα

Kαι εγω στην 37αρα,αν ειναι περα απο 2 μετρα,δυσκολευομαι.