Οθόνη Celexon εγκατάσταση.

Με γεια! -bye-

Στην δικιά μου - η οποία δεν φαίνεται να είναι ακριβώς ίδια με την δικιά σου - οι τρύπες με τις βίδες για τις ρυθμίσεις είναι στο δεξί πλαστικό, στο πλάι.. (στη φωτο κάτω δεξιά)

Σίγουρα δεν τις έχει και η δικιά σου εκεί;

Όσο για το κουτί με τον δέκτη για τις υπέρυθρες, εγώ τον έχω εκεί που βλέπεις στη φωτό, ώστε να τον βλέπει το τηλεκοντρόλ.

attachment.php

Ευχαριστώ!
Καιρός ήταν.
Πράγματι η οθόνη έχει κάποιες διαφορές. Ακόμα και το καλώδιο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και όχι στη δεξιά.
Θα με βοηθούσε πολύ Δημήτρη, αν ήξερα τι γίνεται όταν βιδώνεις τη βίδα. Όσο πιό πολύ βιδώνεις στέκεται ψηλότερα ή χαμηλότερα;
Θυμάσαι;-bye-

Λυπάμαι, αλλά δεν θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι, είναι ότι στρίβοντας λίγο τη βίδα (1/4 - 1/5 της στροφής) το ύψος μεταβάλλεται κατά 1-2 εκατοστά.

Αυτή τη στιγμή σταματάει κατεβαίνοντας κάπου αυτόματα;

Απάντηση: Re: Οθόνη Celexon εγκατάσταση.

Λυπάμαι, αλλά δεν θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι, είναι ότι στρίβοντας λίγο τη βίδα (1/4 - 1/5 της στροφής) το ύψος μεταβάλλεται κατά 1-2 εκατοστά.

Αυτή τη στιγμή σταματάει κατεβαίνοντας κάπου αυτόματα;

Δεν είμαι σίγουρος.
Την κατέβασα κάτω μέχρι εκεί σχεδόν που θα βλέπω, μένουν ακόμα 10-15εκ. και δεν τολμάω να την κατεβάσω περισσότερο φοβάμαι μην πέσει κάτω στο πάτωμα.
Ποιός ξέρει; Έχει στο τέρμα φρένο από μόνη της ή θα την μαζεύω από το πάτωμα;

Τελικά τη ρύθμισα και όλα ΟΚ.
Για μελλοντικούς κατόχους που μπορεί να έχουν τις ίδιες απορίες με μένα το κάτω όριο ρυθμίζεται από τη βίδα που βρίσκεται προς τον τοίχο έτσι που είναι τοποθετημένη και όσο ξεβιδώνεις στέκεται και πιο χαμηλά.

Ακούγεται ένα γρατσούνισμα σε κάθε μισό μέτρο πανιού περίπου, καθώς ανεβαίνει και κατεβαίνει. Δεν είναι ενοχλητικό. Ελπίζω να μην είναι κάτι που θα τη βλάψει με το πέρασμα του χρόνου.
Μου φαίνεται λίγο αργή κατά το ανέβασμα και κατέβασμα. Είναι μεγάλη και κάνει αρκετά δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Έχω δει και πιο γρήγορες.
Έχω πάρει το τηλεκοντρόλ της logitech harmony 1000 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570253 (μόλις το αγόρασα την άλλη μέρα έπεσε 40 . γμτο γκαντεμιά) λέτε να κάνει και για την οθόνη;

Δημήτρη σ´ευχαριστώ για τη βοήθεια!-bye-