Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Οθονη για BENQ w6000
:a0210:
να παρω λευκό με gain 1.0 δηλαδη και να κατεβω στις 110
:a0210:
να παρω λευκό με gain 1.0 δηλαδη και να κατεβω στις 110
Warewolf, κι εγώ στις 97'' είμαι, με gain 1.1 (οθόνη κρεμασμένη εδώ κι ενάμισυ χρόνο!),
απόσταση προβολής 3 μέτρα....
... Προτιμώ ωστόσο να έχω να διαχειρισθώ το υπερβολικό,
προσπαθώντας να το περιορίσω, παρά να έχω να αναπληρώσω το λειψό και να μη μπορώ.
Καλα, ολοι στις 110 και πανω ιντσες παιζετε. :bawling:
Και οπως φαινεται σας εχει βολεψει το gain 1.
Τι να πω και εγω που ψαχνω αλχημειες για οθονη 92". Αμα βαλω gain1 θα γινει κολαση, αμα βαλω 0.8 γκρι, παει περιπατο το 3d.
Ελπιζω αμα αποφασισω μεσα στην εβδομαδα για το προβολι, (benq w7000/epson tw9000) να βρεθει καποιος Χριστιανος να με συμβουλευσει και εμενα.
Αν και φανταζομαι τις απαντησεις. ( 2 πανια, ενα για καθε περιπτωση, μιας και θα ειναι φορητα και οχι στημενα)
Ακουει αραγε ο...συνονοματος. ? :flute:
(Τωρα σκεφτηκα, οτι μπορω να μετακινω τον καναπε προς τα πισω, μεχρι τα 3.5 μετρα απο το πανι. Ρε μπας και παρω τις 107 ιντσες που ζαχαρωνω και κοπει ετσι το πολυ φως στο 2d. ? Ισως γλυτωνα και το γκρι πανι.)
Τελικα να καθομαι στα 2,5 μετρα και να παρω 92 ιντσες, ή να μετακινω τον καναπε στα 3.5 μετρα και να παρω 107 ιντσες. ?
Ξερω ολους αυτους τους πινακες κατα προτυπο του ενος, του αλλου του THX κλπ κλπ που αναφερουν μινιμουμ-μαξιμουμ αποσταση, ομως εγω ρωτω βαση εμπειριας των κατοχων προβολεων. Μηπως το να βλεπω απο τα 3.5 μετρα (εστω και 107") θα εχω πιο ξεκουραστη θεαση, αφου τα ματια θα εστιαζουν μακρυτερα. ?
Δεν ξερω πως γινεται η "διαχειριση" της εξτρα φωτεινοτητας απο τη στιγμη που δεν μπορει καποιος να παρεμβει δραστικα στο χωρο. (μαυρες κουρτινες/τοιχοι κλπ)
Αντε και το εβαλες στο eco, αντε και μετα απο καλιμπραρισμα επεσε κι αλλο, αν εξακολουθει να φωτιζει πολυ τι αλλο μενει. ?...
το 3D ειναι καπελο στο προιον απο 500-1000 ευρω για την εκαστοτε εταιρια προβολεων....
ηταν αναμενομενη η τιμη αυτη που λες....
Σε ολα;;; :bang:εαν η αποσταση θεασης ειναι 3 φορες το υψος της εικονας,θα εισαι μια χαρα σε ολα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.