Ναι απλα νομιζω οτι προτιμω να δωσω 150 ευρω για ενα cineroll ligra τωρα να κανω τη δουλεια μου κ να ειμαι προσεκτικος παρα να δωσω 500 και να μην ειμαι κ σιγουρος.Φυσικα ο,τι πληρωνεις παιρνεις αλλα δε δινω φραγκα ΚΑΙ για πανι...
Συγνώμη αν φανώ απότομος, αλλά πανί με 150 ευρώ δεν παίρνεις.
Πόσο μάλιστα για έναν γαμάτο 1080p projector.
Από άποψη αισθητικής είναι απλά ντροπή να έχεις το "εργαλείο" των 2000 ευρώ από την μια και την χειροκίνητη τέντα του αλ τσαντίρι από την άλλη. Για τη κατηγορία του projector που πας πρέπει να υπολογίσεις minimum 500-600 ευρώ για πανί (entry-level κατηγορία δηλαδή).
Η οθόνη των 120'' δεν είναι χαώδης, εγώ έχω 117'' στα 3,5m και είναι απλά OK (μετά το πρώτο σοκ), σύμφωνα με όσους φίλους έχουν δει ταινία εδώ, και φυσικά με το "ευαγγέλιο" projectorcentral.
Το πανί είναι δύσκολο στην ακριβείας τοποθέτηση και επειδή το ταβάνι δε σηκώνει πολλές τρύπες για τόσο βαριά κατασκευή πρέπει να σκεφτείς καλά την αγορά, θα πρέπει να σου μείνει.
Δυστυχώς πανί και projector πάνε πακέτο, και το πανί όσο και αν φαίνεται απλοικό σαν κατασκευή έχει τις "μαγκιές" του. Αν δεν κατάφερα να σε πείσω, τουλάχιστον πήγαινε δες ένα καλό πανί, την υφή του και τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με ένα φτηνό, πώς δουλεύει κλπ. και θα καταλάβεις.
Γνώμη μου: Κατέληξε πρώτα στην αγορά του πανιού και μετά κοίτα τον projectorα. Εγώ είχα τον LG 1 μήνα και καθότανε γιατί δεν μπορούσα να βρώ πανί (από 850 και πάνω στην Ελλάδα αρχίζουν τα αξιοπρεπή) που να με βόλευε στην τοποθέτηση στο χώρο μου (black drop, διαγώνιος κλπ). Ήμουν έτοιμος σε μια φάση να τον πουλήσω με 1 ώρα δοκιμών στη λάμπα, γιατί είχα απελπιστεί με το θέμα πανι.