λοιπόν παιδιά παρέλαβα και έστησα την οθόνη πανί ματ γκρι 120. το πανί είναι μια χαρά από θέμα ποιότητας δεν βλέπω hotspotting και οι ζάρες που κάνει είναι πολύ λίγες τουλάχιστον στα πρώτα 5-10 ανοίγματα που έχω κάνει ο μηχανισμός δουλεύει καλά και σχετικά αθόρυβα.
Έχει μια αρκετά έντονη μυρωδιά πλαστικού που φαίνεται να φεύγει σιγά σιγά
Αλλά έχω ένα θεματική κάποια από της διαστάσεις του πανιού δεν είναι σωστή ενώ έχω καταφέρει να ευθυγραμμίσω όλες τις άλλες πλευρές με το πλαίσιο του πανιού πάνω αριστερά που αφήνει κενό από τη εικόνα μέχρι το κάδρο
Δημιουργείτε ένα τρίγωνο το οποίο αρχίζει από περίπου στη μέση του πανιού και φτάνει στη μεγαλύτερη απόσταση στην πάνω αριστερή άκρη γύρω στα 4cm κενό αυτό το τρίγωνο δεν καλύπτεται με εικόνα.
Έχω δοκιμάσει keystone και τα ρυθμιστικά από κάτω από τον προβολέα ακόμα και στο χέρι μου τον έχω κρατήσει προσπαθώντας να το ευθυγραμμίσω ώστε να καλύπτει όλο το κάδρο αλλά μάταια
Έχω μετρήσει όλες τις απόστασης και της διαστάσεις και δεν μπορώ να βρω που είναι η διαφορά στις δυο μεριές του πανιού
Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό η αν κάνω κάτι εγώ λάθος
Όταν ταβανώσω και τον προβολέα θα βάλω Φώτος
Οι διάφορα από τον τοίχο που το είχα πριν στην ποιότητα εικόνας είναι αισθητή για έμενα