Οθόνη TFT 22"

Ευχαριστω!
στα μαγαζια που εχω κανει βολτα μου προτεινανε αυτην εδω ...
http://www.lge.com/products/model/detail/w2453sq.jhtml
Καλη ειναι?
Και γενικα λεω να παρω LG γιατι λεει και ενα καμμενο πιξελ να εχεις , την αλλαζουν
Διαβαζω τωρα για τις οθονες, υπαρχει τιποτα σε VA panel , σε καλη τιμη?

Δεν την είχα κοιτάξει γιατί εγώ ήθελα οπωσδήποτε να είναι και τηλεόραση.
Αλλά με κέρδισε και το ότι δίνει 3ετή εγγύηση για 0 καμμένα pixel.
Από την εικόνα της δικιάς μου είμαι υπερ-ευχαριστημένος πάντως.
Προτείνω να πας σε ένα Media Markt που τις έχει όλες ανοικτές, να τις δεις απο κοντά πώς παίζουν..

Κι εγώ με ΤΝ είμαι.... και μάλιστα συνήθως του λαπτοπ! (εμ, η ευκολία...)

Μια χαρά δουλεύεται ένα καλό ΤΝ, το HP2558 τουλάχιστον που έχω στο γραφείο είναι πολύ καλό όταν θελήσω να δουλέψω φωτογραφία. Μόνο που οι 1024χ683 σμικρύνσεις μου, φαίνονται μικρούλες σε αυτό...

Αυτό για την εγγύηση της LG το επιβεβαιώνω από προσωπική πείρα.
Πριν 3 χρόνια, ένα 17ρι είχε (βέβαια το ανακάλυψα μια εβδομάδα αφού το πήρα) 1 dead και 1 hot. Πήρα τηλέφωνο το πρωί. Αλλάχθηκε αυθημερόν (Θεσσαλονίκη).

Και εγω δεν θελω τιποτα πολυ καλο πχ ΕΙΖΟ, αλλα αμα δεν ειναι μεγαλη η διαφορα σε τιμη με IPS γιατι οχι.
ΤΜJUJU, ευχαριστω, το εχω κοιταξει και το αλλο thread που πρωτινεις, πολυ ενδιαφερον η Samsung F2380 καπου στα 240 την εχει στο σκρουτζ.
τα Dell/nec μπορω να τα βρω εδω πουθενα?

Λυπάμαι Dell & NEC όλοι από Αγγλία φέρνουμε… Ελλάδα είναι πανάκριβα και μετά από μακροχρόνια συνήθως συνεννόηση. Ενώ πλάκα πλάκα τα ΤΝ έχουν βελτιωθεί πολύ!

τα κοιταγα τωρα και λεω τελικα να τα δω απο κοντα σε καπιο μαγαζι και να παρω η τα φ2080/2380 της samsung η την LG.
Τωρα απο ιντερνετ φοβαμαι λιγο να μπλεξω λογο εγγύησης

την samsung f2080 πηρα τελικα, την εχει στο πλαισιο με 170 ευρω....πολυ wide ειναι!:)

Μικρή δεν είναι; Όχι ότι και με 17ρα δεν γίνεται δουλειά (να μην ξαναπω πως συνήθως περιορίζομαι στις 15.6'' του λαπτοπ...) αλλά πλέον αφού υπάρχει η δυνατότητα για ελάχιστα ευρώ παραπάνω...

μπα....σε σχεση με την crt 17apa που ειχα πριν, ειναι τεραστια....η 23αρα με το ιδιο πανελ εκανε 100 ευρω παραπανω. Ασε που εβαλα πριν τα windows7 και ψηλοσερνεται τωρα το PC, και μαλλον στο ΣΚ θα βαλω πισω τα ΧΡ.
Απλα μου φαινεται λιγο ασυνηθιστο αυτο το πολυ wide
Και ολες οι φωτος εγιναν πολυ πιο sharp!